- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz gtamate2 #20914 üzenetére
Ja csak a 4850-re kell normális hűtő vagy eleve úgy veszed hogy az van rajta....és nem határozottam jobb mint a 9800GTX+.....csupán most nagyon nyomják a Radeont.Én nem vagyok "zöld".....csak szeretem a jól működő drivereket, meg a tesztek nem hoznak határozott fölényt a 4850-nek.
-
Traxx
őstag
válasz gtamate2 #20909 üzenetére
Biztos? Illetve [link] Idehaza csak az OC-s verziót láttam, de a sima se lehet sokkal olcsóbb...meg ebből kifolyólag hozzánk a simát nem is igen szállíthatja az MSI.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz gtamate2 #20907 üzenetére
"Csak procit meg videókarit cserélek, mégpedig: C2 Q8200 + MSI 9800GTX plus 512Mb"
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz gtamate2 #19311 üzenetére
Ehhez a géphez pedig illene egy Corsair VX450, vagy minimálisan egy 460-as Giga superb. A Chifivel az a baj, hogy nem a legerősebb 12V-on. A GTX 260 pedig elég szépen eszik. Ilyen vidkarik mellett meg szerintem ne spórolj, ha arra nem sajnálod a pénzt, ne sajnáld egy normális, minőségi tápra se. Az sokkal inkább alapja (kéne hogy legyen) a gépnek, mint a bika kártya
-
Szten Márs
nagyúr
válasz gtamate2 #16929 üzenetére
FSP Noisekiller? Sok FSP dobozára rá van írva, hogy noisekiller, a hangszintre utalva, de ez nem egy hivatalos típusjelzés. A pontos típust jó lenne tudni.
Egyébként kifejezetten jobb, ha új tápot veszel, nem lehet tudni, hogy ha használtat veszel mennyit és főleg hogy volt használva, milyen állapotban vannak az elkók benne, stb. (Ez nyilván a Chieftecre is vonatkozik) Szóval a 7500HUF-os használt FSP helyett inkább a 200 HUF-al drágább Gigabyte, amiben nem mellesleg FSP bél van.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz gtamate2 #16927 üzenetére
A 400W-al semmi baj nincs, ilyesmi konfigot hajt barátnőmnél egy 350W-os FSP Bluestorm. A baj az EuroCase-val van, ami egy maximálisan nem ajánlott táp és aminek az ereje bőven nem hasonlítható össze egy hasonló névleges teljesítményű, márkás táp erejével.
Ha olcsón akarod megúszni, akkor FSP PNF 350-400W, vagy FSP Saga 400W, vagy leginkább egy Gigabyte Superb 460W - ez utóbbi nagyon best buy, főleg ezért az árért.
A tápok linkjei: [link] [link] [link]
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Láncfűrész topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...