Hirdetés
Aktív témák
-
Blero2
tag
Szaisztok!
Lécci segítsetek tápot választani új konfighoz!
AMD X2 5200+, MSI 8600GT OC és várhatóan 2 vincsi és egy optikai drive lesz rádugva.
De később szeretném lecserélni Phenomra és 8800GT-re, és nem akarok új tápot venni.Elég lehet ehhez egy FSP BlueStorm 400W v. Chieftec GPS-450AA ?
Esetleg tudtok ajánlani mást 10-15k között?Előre is köszi!
-
Blero2
tag
Valaki a (#7056)-ra lécci!
Kicsit utánaolvastam, lehet elég lenne bele egy FSP 350PNF is vagy a bővítés után az már kevés lette?
-
Blero2
tag
Sziasztok!
Havernak mondott vmi boltos egy nagy baromságot. Szerintem legalábbis.
A lényeg az h nemtom milyen konfigja van (kb. 2-3éves), de eddig egy 350W-os noname vitte neki, csak meghalt benne a titanium xx videokari. Ezt akarja most lecserélni egy AGP-s 2600XT-re.
És a boltos azt mondta neki, hogy ehhez kb 700W-ot tápot kell vennie.
Javítsatok ki ha tévednék, de egy ilyen konfiggal egy 400-as (esetleg 500 ha bővít is) FSP-nek is el kell boldogulnia nem?
Segítsetek meggyőzni, mert nagyon nincs otthon a témában és szerintem csúnyán le karják húzni.[ Szerkesztve ]
-
Blero2
tag
Nem tudom mit ajánlottak neki, de 28-30-ra mondta a srác. A boltot ismerve tápból nem a minőségit rakják a gépekbe.
Na de ezek után akkor már nem csak az én véleményemre tud támaszkodni és remélem sikerül lebeszélnem a 700W-os tápról.maszat: Nonamet tényleg nem veszünk. 500W-os Bluestorm II-ről véleménye valakinek? Ez nekem lenne egy általad sorolt konfighoz hasonló alá.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
[ Szerkesztve ]
-
Blero2
tag
Sziasztok!
Tápot keresek magamnak 16k környékén. Corsair VX450 és FSP Bluestrom II 500W között őrlődöm.
5000+ Black Edition menne vele húzva Gigabyte GA-MA790X-DS4-ben, Sapp.HD3870 512Mb, 500GB Samsung, NEC DVD-RW, 2GB Geil Value mellett.
Később esetleg Phenom és mási kari mellé CF-be. De ez csak sokkal későbbMelyiket tápot javasolnátok és miért?
-
Blero2
tag
Sziasztok!
Haver gépe (régen enyém volt) állandóan újraindul, látatlanban tápra gyanakszom (anno 3 Mercuryt ( tudom) elfogyasztott).
Megnézem majd közelebbről is, de addig is egy gyors kérdés.
Elég lehet egy FSP 350PNR a konfighoz.
Asrock K7NF2-Raid, 2400+ Athlon XP(1 magos), 2 vincsi, 2 optikai egység, 1,5gb ram, NV Gef 6600GT
Más ha jól emlékszem nincs, ezzel elbír a feljebb említett táp ugye? (mindenképpen vmi normálisat akarok bele, de fontos h olcsó is legyen)Ill. újraindulásokat tápon, memón kívül még mi opkozhat?
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest