Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Szülőnek kellene egy okostelefon. Alsó-közép kategóriában gondolkozik.
~ 35e Ft környékén kellene valamit kitalálni.Pár telefont megnéztem, de nem tudom mi lehet a legjobb megoldás.
Sony xperia E4
Lenovo A536
Lg L Fino
Vagy amit ajánlotok.A lényeg:
~4,5 körül legyen a képernyő átmérő
Ne álljon le állandóan, ne lassuljon be.
Leginkább telefonálásra, emailezésre lesz használva.
~ 10 app esetén ne teljen be a belső tárhely.
mobil adatforgalom nélkül is lehessen Google maps-et használni.
3-4 évig biztos elketyegjen(Samsung galaxy mini-ről lesz a váltás, ami sajnos elég ramaty már....)
Köszi az ajánlásokat
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Ugyanezt. Személyesen se érvényes a Honor-ra a kód....ott is gépbe ütik a kódot, és a rendszer nem fogadja el....
Dzsana: nem nevezném szakboltnak ezeket....az itt megforduló fórumtársak sokkal jobban értenek a telefonokhoz, illetve használtak is már ilyeneket. A "szakboltban" található "eladók", akik nem adnak számlát, és ha problémád van, akkor elzavarnak (tisztelet a kivételnek), csak profitorientáltak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beri78
őstag
válasz Dzsana #80388 üzenetére
Tény, hogy nagyon népszerű telefon az S4. De ez az egész Samsungról elmondható. A marketing gépezet ott van mögöttük.
Más kérdés, hogy a többi gyártó, aki nem akar/tud ilyen mennyiségű pénzt beleölni a marketingbe, nem tud annyira ismerté válni azokban a "körökben", akik nem olvasnak tech portálokat.
De ha Te olvasol, és nézed a teszteket, akkor tudhatod, hogy annyi pénzből, amennyibe kerül pl egy Samsung S4, milyen más, jobb alternatívákat tudsz megvásárolni, nem annyira ismert, de minőségi gyártóktól."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
válasz Polllen #80407 üzenetére
Igen, a Samu mellet a prémium gari szól. Nekem is volt samum (3,5 évig) de nem kellett soha sem használnom a garit. Sőt, eddig egyetlen egy telefonom volt, ami tönkrement (nokia 7210) - de azt is cserélte a szolgáltató.
Mondjuk a prémium gari is csak annyiban jó, hogy házhoz kijönnek, de pl vidéken már nem....(ha jól tudom).Ideologizálásról nincs szó itt szerintem. Valaki segítséget kér, és valaki, aki magát hozzáértőnek nyilvánítja, elmondja a véleményét. A döntés, a vásárló kezében van.
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
válasz cidalain #80800 üzenetére
Előre utalást nem szabad (csak ha tényleg ismered az eladót) - erre fel is hívják a figyelmüket a vásárlóknak több helyen!
Szerintem is az a megoldás, hogy ha az ember biztonságba akarja lebonyolítani az üzletet, akkor inkább picit drágábban veszi meg a portékát, megbízható helyről...ahogy azt már mások is írták!"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
válasz FehérHolló #81248 üzenetére
Nem tudom kik panaszkodnak, és mitől törik. Persze ha 4 méterről a betonra dobod, akkor biztos.
Nálunk a gyerek nem egyszer ejtette el, és semmi baja...."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Nagyszülőnek (79 éves) keresnék mobilt.
75e Ft a max keret, és a lényeg, hogy atomstabil legyen. Most egy Huawei P9 lite van neki, de már kevés a belső memória....2 telefont néztem:
Huawei P30 Lite (128/4)
Xiaomi Redmi Note 9 (128/4)A Huawei rendszerét ismeri, de nekem szimpatikus a Note 9 is. Csak nem tudom mennyire megbízható a mindennapokban, mennyire stabil? Nem szeretném, hogy állandóan újra kelljen indítgatni, vagy valami ne működjön, mert az nem fér bele.
Vélemények?
Email, viber, whatsup, youtube, telefonálás, navigáció és net megosztás(fontos, ha vidéken van, mert a laptopjához használja) menne rajta.
Köszi a segítséget.
-
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlanátok? Kisfiamnak venném - leginkább játékra kell neki
- Árkategória. br. 100 e körül
- Használt vagy új? Csak új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 évre.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Gondolom ebbe a kategóriába csak az android fér bele
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ne túl kicsi...
- normál felhasználás
- Játék - Forge of empires, brawl stars
- Fényképezés nem fontos.
Köszi a segítséget."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest