Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Beri78 #73774 üzenetére
átmérő--> átló[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dzsana
senior tag
válasz Beri78 #80394 üzenetére
Igen, ezt mondtam én is tegnap, hogy kellene egy kis pénzt áldozni a marketingre. Az kevés, hogy itt pár ember tolja a szekerüket, ettől nem lesznek ismertebbek. Egy viszonylag új terméket meg kell ismertetni, és el kell fogadtatni az emberekkel, az ismeretlentől mindenki fél. És ráadásul még az áruk sem olyan kedvező, ami esetleg csábítaná a vevőket. Az S4-esem 60k-ért vettem Outletben, az asszonyét a jófogáson 58k-ért, fél évesen, még 1,5 év garival, de használatlan a készülék, black edition kiadás. Na ezek után adjak ki 100k-t egy kínaira? Hát nem. Ha lenne Honor 6 ugyan ilyen árban, ilyen új állapotában, akkor talán elgondolkodnék rajta.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Sondi1986
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.