Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz Keil Walker #66472 üzenetére
+1
Ezek közül talán a mi3 a legjobb választás.
-minőségi anyaghasználat (unibody fém)
-gyors hardver (snap800, 2gb ram)
-szép éles kijelző (1080p ips)
-vajsima android (MIUI referencia telefon) havonta érkező frissítésekkel, egyedi funkciókkal, mindenképpen felhasználó centrikus, végletekig testreszabható
-relatív elég jó kamera (sony exmor 13mp)
-reltív jó üzemidő (3050mah akku)
-biztos magyarországi garancia (mediamarkt, edigital, xiaomishop)[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz HardRic #66430 üzenetére
"Undorító, sablon, műanyag, csúnyakijelzős vacak az Alpha, ha fizetnének se kéne, nem hogy jobb. De no offense. "
Te se fogtál még a kezedben egyet sem...
Anyaghasználatban eleve klasszisokkal jobb mint a z3c és ez tény. Pont hogy a z3c lett a "műanyag vacak". Z1c-hez is képest hatalmas visszalépés.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Ja bocsi félreolvastam. Azt olvastam valami miatt, hogy most S5-öd van. Hát akkor nem tudom, nyomkodd meg mindkettőt aztán úgyis el fog dőlni. Mind2 másban jobb. A hardver elhanyagolható, mert működésben mindkettő ugyan olyan gyors. A snapdragon 801 és 800 között nincs nagy különbség. De ennyi erővel a note3-ba meg ott az az 1 giga plusz ram, az már inkább mérvadó lehet. Meg egyáltalán hogy bejön-e neked a nagyobb kijelző vagy inkább a kisebb s5 áll jobban kézre. Kihasználnád-e az s-pent. Szerintem neked kell mérlegelni.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Viktor0610 #64620 üzenetére
Ha így ajánlasz telefonokat másoknak akkor inkább ne tedd.
Mégis miben visszalépés? Pár benchmark pontban? (snapi 800 vs801)
Nézd már meg a note 3 szoftveres extráit + s pen... Egyébként meg teljesen más a 2 telefon. Nekem mind2 van. Az s5 kisebb, jobban kézbe áll, vízálló, jobb kamera. A note3 egy phablet, sokkal nagyobb, viszont a kijelzője fejletebb (nem élesebb), sokkal több szoftveres extrát tud, ott az s pen.Maxi
-
-
maximilian4
addikt
válasz South Velen #7604 üzenetére
Nekem van itthon egy s3-am és az összeszerelési minősége csillagos ötös. Soha egy nyöszörgést nem adott ki, nagyon egyben van. Akárhogy probáltam hajlígatni (ésszerű határokon belül), soha egy nyöszörgést nem hallottam. A felhasznált anyagok igaz nem a legjobbak, az a sok műanyag, de az összeszerelés az príma.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz CharlieDrop #7411 üzenetére
Igen. Volt szerencsém kiprobálni és nem tagadom az én razr-ömet is lecserelném rá, pedig jó telefon. Az egymagos intel proceszor ellenére meglepően gyors és smooth a rendszer. Akksija nagyon jól bírja. A mai nagy tepsik között felüdülés kézbe venni, mert maga a telefon nagyon kompakt és nem nagy, miközben a kijelző nem éppen kicsi. Minőségre az egyik legjobb telefon. Prémium anyagok, prémium összeszerelés.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Tudja valaki az Lg Optimus G várható árát?
Update! Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok