Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Árban olcsó, tudásban Galaxy S3 mini tudású telefont tudtok ajánlani? Kollégám feleségének lesz, fehér szín kellene. Apróról is jöhet, gari minél több, annál jobb.
Köszi előre is az ötleteket
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Ok, lehet valahol igazad van. Én csak azt próbáltam meg mondani, hogy a mai telefonok már nagy kijelzővel készülnek, és persze nem az idős korosztálynak, hanem a fiataloknak. De faternak ezzel nincs gondja. Oké, nem egy profi ilyen téren, de volt neki gsp-e, ami ugye érintős, szóval nem ezzel van a gond. Kap valami ilyen galaxy mini szerűséget, amit itt az előbb a kolléga javasolt, és jó lesz neki, nem féltem. Beállítom a betűtípust nagyra, és jó lesz
Köszi az észrevételtmaggi1886076 36. (35.991Ft)
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz maggi1886076 #5560 üzenetére
A mini 2-nek utánanézek, köszönöm.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Faternak keresek maximum, tényleg maximum 40.000 ft-ig telefont. Fontos lenne a nagyobb kijelző, mert már ő sem fiatal, jó lenne ha látná a szövegeket és hogy ki hívja. Sztem dominós lenne a legjobb. Függetlenek közül nem tudom mi lenne jó. A lényeg, hogy neki nem kell nagy tudás, csak tényleg azt tudja a telefon, amire kitalálták. Hívni tudjon és őt is tudják hívni. Kb ennyi. Mit tudnátok ajánlani?
Köszi előre is.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5437 üzenetére
Köszi a felvilágosítást
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5427 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz nbukta77 #5425 üzenetére
sajnos nem nagyon ismerem a két készüléket, így most hirtelen csak ennyit tudok írni:
fusd végig őket és hasonlítsd össze. Az egyikben erősebb 1 magos proci, a másikban gyengébb két magos van. A ZTE-ben 1 giga ram, a samu-ban csak 768. Viszont a samu-nál van prémium gari futár, tehát ha elromlana, akkor házhoz jönnek és megcsinálják.
-
GrooveHero
addikt
válasz jooker82 #4747 üzenetére
Na igen, ha ki kell jönnie a futárnak, akkor már régen rossz. Ha a főnök olyan, meg lehet vele beszélni. Na meg aztán 10 perc alatt megvan egy kijelzőcsere, az szinte nem is idő. Amúgy egy S3-ban gari nélkül 60-ért már cserélik
-
GrooveHero
addikt
válasz jooker82 #4742 üzenetére
Munkahelyre is megym ha úgy áll a dolog. Nem ius tudom ki írta az egyik fórumon, hogy a garifutár a melóhelyre ment és csak 10 percet, egy asztalt és egy konnektort kért
-
GrooveHero
addikt
Minél nagyobb kijelző? Van egy 24"-os FHD monitorom
videt félretéve...én csak samsungban kondolkodnék. A szervízszolgáltatásuk szinte űberelhetetlen. De ha tudsz annál jobbat, hogy házhoz megy a garifutár, akkor válaszd azt
-
GrooveHero
addikt
válasz Cyberpunk #4731 üzenetére
Igen, már én is godoltam rá. Na most itt jön képbe az, hogy LG és a Samunak meg tök jó a szervíze, helybe jön a futár
A másik meg, hogy most kellene vennem telót karácsony előtt, mert a mostani SGS-em menne faternak, akinek a C905-jével csak kihangosítva lehettelefonálni, az meg 1-2 helyen nem túl praktikusWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Cyberpunk #4724 üzenetére
Igen, tudok a pentile vs. rgb dologról. Csak egyetlen dolog van, ami lehet, hogy az S3 útjába fog állni. 4 betű, p-vel kezdődik és z-vel végződik és sok címlet van belőle, meg még gurulós is. Na mi az?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Nem akarom idegesíteni a totyiklakókat az S2 és S3-ban, de egyszerűen nem tudook dönteni. Légyszi segítsetek. Ahogy írtam, s2 és s3 között vacillálok.
S2
pro:- Elmondani nem lehet, mennyire bejön a forma, mióta megjelent, azóta tetszik, számomra EZ a telefon
- Tűrhető hardver, még pont idálíis kijelző.
- az ára (99.000 HuF független 2 év samu garival)kontra: - mivel a 2011-es évi Samsung zászlóshajóról beszélünk, nem tudom meddig fog kapni még android frissítést, a 4.1.2-es Jelly Bean is nehezen jön ki rá. Ennél újabb nem tudom lesz e.
S3
pro:- Ennek is nagyon szép alakja van, bár sokaknak nem nagyon jön be, sztem könnyen megszokható a forma és feketében biztos nagyon szépen néz ki. Ha vennék, elsősorban feketét vennék
:- Über hardver, nagyon szép és méretes kijelző.
:- Mivel a 2012-es év zászlóshajója, ezért talán 1 évvel több ideig fogja élvezni az új android frissítéseket.kontra:- az ára(129.000 HuF független 2 év samu garival)
- kicsi a kezem, nem tudom mennyire lenne "kezelhető" a telefon a mérete miatt, gondolok itt arra, hogy elő kell venni, ha hívnak, ilyesmi...Aprók között néztem még S3-at, az még megfizethető lenne, de ugye használtak. Az nem is lenne gond, van 2 hónapos is, szinte vadi új, tényleg makulátlan - állítólag. nem is ez a gond. Hanem az már nem olyan, mint amikor te bontod ki a dobozból, akksi berakás...tehát maga a szertartásra gondolok...remélem érthető vagyok. Ezért szeretnélek titeket megkérni, hogy segítsetek dönteni. Jöhetnek az érvek, a pozitív és negatív élmények ,tapasztalatok, úgyis én döntök
Előre is köszönöm a segítséget srácok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest