Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz razor03 #180763 üzenetére

Az nem elég, hogy a telefon gyári visszaállítása (és esetleg a memóriakártya külső eszközzel történő alapos formázása) után kizárólag megbízható appokat telepítesz a készülékre, és még véletlenül sem kattintasz ilyen-olyan e-mail linkekre? A kémprogram valahogy fel kell kerüljön a telefonodra a kémkedéshez.
    Abban én nem hiszek, hogy a Samsung eszközein ne működne ugyanúgy egy ilyen felügyeleti/spy szoftver.
    iPhone zártabb, de azért arra is folyton jönnek a biztonsági frissítések. Ha valaki távolról Androidra feltesz egy ilyen appot a telefonodra, szerintem iPhone-ra is felteszi az almás változatot.
    Én nem hiszem, hogy vérprofi hacker lenne az ismerősöd, inkább csak valamilyen gyermekfelügyeleti alkalmazást rakott valahogy a telefonodra (főleg, hogy azt mondod, legálisan beszerezhető), viszont ennek telepítését azért elég jó eséllyel meg lehet akadályozni ha nem fér hozzá fizikailag a készülékedhez, és nem kattintgatsz mindenféle gyanús linkekre.

Új hozzászólás Aktív témák