- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Honda567 #196328 üzenetére
Neten informálódva tudod szűkíteni a kört, de a nap végén neked kell megtalálnod a hozzád illőt. Teljesen egyedi, alkati a jelenség. Érzékenységnek nem nevezném, inkább csak a többség agya-szeme nem rakja össze, nem látja direktben. Szoftveres DC-dimminget tudó Xiaomik, egyes Honorok környékén lehet nézelődni. De például a Nothing Phone 1-ből kivették egy frissítés alkalmával a villogáscsökkentő funkciót, egyben maximum fényerőt is limitálták, a beégés/népharag ellen. Aki meg nem bírja, az így járt. OnePlus-nál is történt ilyen. Ha találsz is megfelelőt, nem biztos, hogy úgy marad. LCD (IPS) jelenthet megoldást, de van, hogy amögé is PWM vezérlés kerül. Ha nem is, alja kategóriába teszik az ilyen panelt. Zsepi és vállveregetés, na meg egy Üdv a klubban üdvözlőkártya mellékelve.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #196164 üzenetére
Szia,
1. YouTube-on beírod a keresőbe hogy Honor 200 navigation bar, első videót megnézed, 4-féle régi megoldást állíthatsz be
2. Alap dolgokra elég, semmi extra szenzáció, semmi extra hiba. Videó max 1080p/30.
3. Kijelző méretben 0,1" növekedés, ez körbe a házon 1-1mm pluszt jelent, az akku maradt 5000 mAh, a tömeg mégis kisebb lett, 213-ról 196 (?) grammra.
Kamerában hasonlók,
de supportban az A55 2024 andr 14-ről 4+1 év, az A56 pedig 2025 andr 15-ről 6 év teljeskörű.
Akku töltés A55 a folyamat elején 25W, 30 perc +50%, teljes töltés ~80p.
A56 a folyamat elején 45W, 30 perc 65%, teljes töltés ~70p. -
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #196066 üzenetére
Kábellel. Pillanatok alatt települ a gépre a driver, újracsatlakoztatod, megkérdezi mit akarsz, fájlkezelő.
És már húzhatod is át a teljes méretű képeket.Windows-kapcsolatra is lehetőség van brutuszon
keresztül , de nekem úgy nem teljes méretű képek jöttek át. Nemtom hol lehetett volna ezt beállítani.
Maradt a kábel, fájlkezelő.
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #195531 üzenetére
Bármilyen régi töltő jó hozzá, hiszen ha rádugod a régi autórádiódra, ami 5V 0,5A-t tud (2,5W) , arról is fel fog töltődni, meg a laptopod/PC-d 5V 1A (5W) USB-jéről is fel fog töltődni, stb stb. Nem kell sem autórádiót cserélned, sem PC-t, működik. A kérdés csak az, hogy mennyi idő alatt fog feltöltődni, akarod-e a max elérhető sebességet?
Ha a telefonban az akku-menüben kikapcsolod a gyorstöltést, akkor max 9V x 1A-t, azaz 9 wattot vesz fel, és 9 watton töltve kb 2 óra 40 perc a teljes töltés. (éjjel van ideje töltődni, meg amúgy sem mindig van nullára merülve)
Ha ez nem elég, és igényled az ennél a telefonnál elérhető max gyorsaságot, akkor (bekapcsolod a gyorstöltést, és) olyan PD - PD/PPS töltőt kell beszerezned, ami minimum 9V x 2,77A-t tud (25W) , és akkor a töltési idő 5->55%=30 perc, 5->90%=60perc, 90->100%= +20perc.
[kép] -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #195421 üzenetére
Az már a 25-ben - 35-ben és 26-ban - 36-ban is van.
A35-A36 esetén semmi kirívó hiba, apró lépésekkel haladnak.
A25-A26 esetén viszont valami nagyon fura irányt vettek:
A25 stereo - A26 mono
A25 van AOD - A26 nincs AOD
A25 1400nit 120Hz - A26 1100nit 120Hz
A25 van 3,5mm Jack - A26 nincs
A25 nem vízálló - A26 a minuszokért cserébe az lett.
A25 Andr 14 + 4+1 év - A26 Andr 15 + 6 év teljeskörű. -
vence
aktív tag
válasz
Honda567 #195379 üzenetére
Kérdezd az allegro-s fórumban, nekem még nem volt szükségem rá.
Az oldalon 2 év garit írnak és talán lengyelben van a szervíz is, ha jól emlékszem.
De elméletileg EU-garit is lehet indítani a support oldalról.... vagy gomibo, az 100% EU-garis!
De az allegro-n viszonylag jó értékeléseik vannak az eladóknak és eddig gyorsan is jöttek a cuccok.
Legközelebb egy rakás kaját fogok rendelni!
Nagyon jók lettek kajában, mi pedig a lejtőn fullal ... -
vence
aktív tag
-
thomeef
őstag
válasz
Honda567 #195261 üzenetére
A 3A pariban van vele, de még mindig a 200-at venném inkább ha csak kamera. 2a mainben szerintem gyengébb kicsit, talán a gyengébb chipset miatt, mert a szenzor ugyanaz, ill. ott ugye nincs telefotó sem. Igazából egy laikus egyikkel sem jár rosszul a H200, 3a, 14T vonalon. Én itt inkább az egyéb paraméter igények függvényében döntenék mint szoftver, méret stb.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #194527 üzenetére
Ez így erős állítás.
Gyári appokban lehet reklámokkal találkozni. Pl ha gyári böngészőt használsz. Én Brave-et használok full reklámmentes vele még a YouTube is. A gyári böngészőt SOHA nem is használtam/-tuk.
Vagy pl ha elindítja a user a gyári memóriatisztítót. Volt már hogy véletlenül rákattintottam, mondjuk évente 1-2 alkalom.2021 őszi Redmi 9T 4/64GB 4G,
2023 téli Redmi Note 12S 8/256GB 4G,
ezek vannak a családunkban, és nincs gondunk velük. -
-
ggeleven
őstag
válasz
Honda567 #194438 üzenetére
Melyik verzió?
Redmi Note 14 sorozat 2025/01-től:
Redmi Note 14 Pro 3+1 év
Redmi Note 14 4G 4+2 év
Redmi Note 14 5G 2+2 év
Redmi Note 14 Pro 5G 3+1 év
Redmi Note 14 Pro+ 5G 3+1 évPOCO M5s 1+2 évvel jött ki 2022 6. hónapban, szóval 2024 7. hónapban véget is ért a támogatása.
-
Cyborg
őstag
válasz
Honda567 #194435 üzenetére
A Google 7 évet ad teljeskörűen a pixel 8-as szériától kezdődően
Samsung 4 évet, 5 év biztonságival általában
Asszem a Samsung S széria viszont megkapja a 7 évet.A Xiaomi/Oneplus-Oppo-Realme 4 évet, 5 év biztonságival adja, de csak a csúcskategóriára, minden másra kb a 3+3 év a jellemző
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #194352 üzenetére
2023 év végén jelent meg a Samsung A25, de 2024 tavasztól kezdett terjedni. 6/128GB és 8/256GB van belőle.
Én 8/256-ost vettem 2024 májusban, akkor 103.400 Ft volt [kép] , manapság inkább 110.000 környéke.
Kifejezetten jó telefon, szeretem.
Nagy fényerejű 120 Hz Amoled, ami akkor is látható, ha telibe veri a Nap. [kép] 5000mAh akku, jó üzemidő, hibrid sim-tálca (azaz bővíthető tárhely), Android 14-ről induló 4+1 év support ígérete, és van 3,5mm Jack is.
Én mindenkinek ajánlom, aki 100.000 környékén keres telefont.
-
vence
aktív tag
válasz
Honda567 #193228 üzenetére
Bocs, de az Origo-t meg sem nyitjuk,
talán épp itt is írták nemrég.A szóban forgó moto G54, G84 stb. frissítését is meghosszabbították ebben az évben.
2024. év végén pedig már "+5 év frissítés"-sel jöttek az újak,
pl. moto G75, edge 50, 50 Neo ..."Android 14, up to 5 major Android upgrades"
Moto G35 5G ?? nem tudom, de nem rég tesztelte a >>> MA !
De még ez sem fér most bele a szűken mért keretedbe ...
inkább a régebbiek ...
de ha egy új belefér, akkor nálam nem ez lenne a szempont,
nem vennék használtat. -
salaud
aktív tag
válasz
Honda567 #193228 üzenetére
Megnéztem a linked, ami egy Origo.hu-s bulvárcikk. Két forráslink van benne, az egyik a saját oldalukra mutat, a másikat a ublock letiltja, mint malaware terjesztő oldalt. Hitelesnek tűnik nagyon. Itt például egy topic az origós cikkben említett Edge 50 Neo frissítéséről.
Saját Motorola
Van hogy nem havonta, hanem másfél/két havonta jön a frissítés, de eddig még soha nem barmoltak el semmit, nem volt hibás frissítés. -
batazs
csendes tag
válasz
Honda567 #193224 üzenetére
Én is p20 pro-ról váltanék. Ha csak az inflációs változásokat néznem 2019től,amikor vettem újonnan a P20 pro-t, akkor 270 000 Ft körül kellene keresnem most új telefont, ha tartanám arányosan az akkori árszintet. De ez az összeg már túlmegy bőven a lélektani határomon🙂
-
ggeleven
őstag
válasz
Honda567 #193224 üzenetére
Sajnos az általános drágulás minden árat felvert a használt piacon is az elmúlt években. Igazából nem is a cuccok túl drágák/vannak túlárazva minden esetben, hanem mi keresünk keveset.
Eszem ágában sincs más zsebében turkálni, de a gyakran felmerülő 60ezres határ bizony nagyon sok kompromisszummal fog járni. 1-2 lidlös várásárlás árából sajnos nehezen lesz meg a jó kamera, a hosszú támogatás vagy a nagy tárhely.Vannak persze opciók, de vadászni kell és lenyelni a békát, hogy nem lesz meg minden a kívánságlistáról.
-
vence
aktív tag
válasz
Honda567 #192788 üzenetére
A moto G84 5G - 8 -256 GB
>>> € 157,- ( ~ 64 eFt)
(de lassan már a frissebb moto G85 is belefér szűken ...)Inkább EU-forrásból, de újak!
És természetesen hasonló árak, csak akciókban érhetők el, de szinte mindig van valahol. (szerk. >> Az első keresés ezt hozta ... !!! )Most pl.
[ a MediaMark-ban >> € 157,- a szomszédban ... ]- AT -címre már a száll. is benne van és talán még vmi kupont is lehet szerezni.
G84 tesztet sok helyen találsz >> itt, MA-n, GSM Arena ... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari