-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
válasz Sgr_A #180473 üzenetére
Igen elolvasva a lentebbi hozzászólásokat/néhány véleményt azért elbizonytalanodtam.
Mondjuk így, hogy a gyári garis 220k a bolti garis 160k(30% ár difi) csak a számokat nézve még úgy is megéri, ha mondjuk 10ből 1 romlik el és azt úgy veszi az ember, hogy biztos nem javítják
-
Rekro
aktív tag
Köszi!
Akkor leszűkítve 160-210e ft a pixel6/oneplus t10/samsung s21 FE környékén érdemes nézelődni. Esetleg a Pixel 7A szóba jöhet mert árban az még ebbe a kategóriába tartozik vagy az nincs nagyon az ajánlottak között? A pixel 6a meg így ár alapján gondolom egy kategóriával a fentiek alatt van.
Btelnél nézegettem a samsung s21 fe-et és egy olyan kérdés felmerült bennem, hogy mennyire para sima bolti garival venni(így hogy azért egy komolyabb boltról van szó)?
Mert azért árban elég masszív 60k különbség van azért az nagyon nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
150k-ig milyen készülékeket tudnátok ajánlani, a leírt igényekre? A másik kérdésem az lenne, hogy fotó/videó terén a p20-hoz hasonló kategóriás készülékek milyen áron mozognak most ill. abban az árkategóriában mi a jó vétel?
Igények tényleg kimerülnek a gyerekek fotózása/netezés/jó aksi hármasban.
Köszi
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlásban szeretnék tanácsot kérni egy Huawei p20 lesz lecserélve. 90%-ban fényképezés/videózás/általános netezésre van használva a telefon.
Árkategória. 130k a teteje, ha ezekre az igényekre találni olcsóbban az is jó, de ha valami best buy kicsit drágábban az is rendben van.
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? megbízható webshop esetleg telekom.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? jó lenne, ha bírná jó pár évig(igazából a cserélendő huawei-el is annyi a baj, hogy az aksija nagyon gatya már/lassú)
- Mire használnád? Fényképezés/videózás lenne a legfontosabb szempont, azon kívül sima általános netezés/használat. Legyen jó aksija. Tárhely legyen bővíthető
- operációs rendszer: AndroidKöszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
"Mobilkell.hu" webshopról van valamilyen vélemény? Kevés értékelése van(ahogy látom 2hónapja üzemelnek lehet azért ), de azok nagyrészt jók. És van 1-2 telefon ami jóval olcsóbb mint máshol vagy itt hardveraprón.(akár 20%-al)
pl. egy német médiamarktos hardveraprós garanciával összehasonlítva egy ilyen hely kevésbé megbízható?(gondolom az egyetlen dolog ami miatt lehet parázni az a garanciális dolgok ilyen kisebb olcsó webshopoknál)
Köszi
-
Rekro
aktív tag
válasz ghiottone #161921 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Szoftveres támogatásra gondolsz, mert arra pixel-nél is legalább 3 évet igérnek?
Szolgáltatói oldalról olvastam, hogy vannak kisebb gondok és a 4a 5G drágább is itthon mint az a52 5g , de ezek ellenére a pixel a legszimpatikusabb. Remélem nagyon nem lövök mellé, ha 160k körül beszerzek egy pixelt. -
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Pár nap fórum/teszt olvasgatás alapján leszűkítettem 3-4 készülékre az opciókat:
- Pixel 4a 5g
- Samsung A52 5g
- Poco F3
- Xiaomi mi 11 lite 5g
Hardveres dolgokban össze tudom könnyen haszonlítani a készülékeket.
Kamerák terén viszont nem látom át teljesen a helyzetet pl. csak a számokat nézve a pixel kamerája gyengébbnek tűnik a többinél, de olvasni csak jókat olvastam róla. Esetleg ebben még tudnátok segíteni, hogy fotók/videók terén van-e nagy különbség a készülékek között, ha van melyik a legjobb/leggyengébb?Köszi!
-
Rekro
aktív tag
válasz Sgr_A #161816 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy itthon a pixel 4a/4a 5g modelleket honnan érdemes beszerezni, mert nézegettem és nagyon kevés helyen találtam és elég drágán?
A másik kérdésem az lenne, hogy a kategóriában lévő Xiaomi(vagy az alattad említett Poco f3) telefonok nem ajánlottak valamiért?
Köszi!
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Nem követtem az elmúlt években a telefonpiacot ezért szeretnék tanácsot kérni telefon vásárláshoz.
- Árkategória.
150k a teteje. Ha kevesebb az nem baj, de ha kicsit feljebb van valami bestbuy kategória az is érdekel.
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Lehetőleg itthonról rendelném valahonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszú távra
- Mire használnád?
Egy olyan kamera amivel ebben a kategóriában jó képeket/videókat lehet csinálni az fontos lenne. Teljesen általános felhasználás. Netezés, különböző authentikátorok , bankos appok.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez?
Androidos készüléket szeretnékEsetleg, ha tunádok 1-2 típus mondani ezekre az igényekre amit érdemes megnézni azt megköszönném!
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás elött állok és szeretnék tanácsot kérni, mert nem nagyon vagyok otthon a témában.
Androidos telefont szeretnék, 5"-nál ne legyen nagyobb, 75000FT körüli felső határral.
Átlagos felhasználásra lesz(gps, internet, kamera) játékra nem igen fogom használni , az üzemidő és az elfogadható kamera fontossak. Mik ebben a kategóriában a legjobb választások most?Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest