Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz Integreat #104615 üzenetére
Nekem 5X-m van,a közelben van egy G2 mini és ég és föld persze nem is érdemes összevetni ezeket.80K-ért simán megéri az 5X minden szempontból,az 1GB elég kevés ma illetve az még az MM-t se kapta meg.Ennél olcsóbban jobbat később se fogsz kapni.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Arcképgyáros
válasz Integreat #109989 üzenetére
Az általad felsorolt telefonok közül az 5X a legjobb, megéri az árát is.
Az LG G4 is jó választás lehet, hasonló áron.
(Ha egyáltalán nem fontos az oprendszer, akkor Lumia telók is szóba jöhetnek)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
gianone
őstag
válasz Integreat #109989 üzenetére
Huawei P8 Lite 2017. Sok mindent nem lehet róla tudni, de amit igen, az jobb mint a P9 Lite, és a 239 eurós induló ár 60-nal olcsóbb. És tudni kell, Huaweieket gyári garival itthon leszervizelik, bárhol veszed az EU-ban.
Moto G4 meg azért nem népszerű itthon, mert hivatalosan nem forgalmazzák, és talán picit drága is lett.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Arcképgyáros
válasz Integreat #110331 üzenetére
Az 5X szerintem megfelelő választás lenne.
Én használtam, jó nagyon a kamerája, és a hardver is elegendő.
Kicsit sárgás a kijelzője, de összességében ajánlott.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Integreat #116491 üzenetére
A GSMArena összehasonlítója szerint épp' a Note 4 kamerája jobb, de szerintem ebben a kategóriában mindkettő elfogadható.
Gyenge fényviszonyoknál a 4X képe a jobb.
A döntés a tied.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
jUUh
addikt
-
mark!
őstag
válasz Integreat #116683 üzenetére
jó a xiaomi azoknak, akik romot akarnak főzni és szarrámodolni a telefont. aki azt se tudja hogy ez mi, annak fölösleges megvenni, mert jelen esetben elég az a p9 lite is.
ha már itt tartunk, akarok majd venni egy telefont pont erre a célra, (hogy egy kicsit jobban bele tudjak folyni az androidba).
redmi note 4 vagy redmi 4x?ugyan az a kategória, alapfelhasználásnál nem számít
[ Szerkesztve ]
>
-
Ájvé
veterán
válasz Integreat #116686 üzenetére
Hát azért hardveresen jobb a P9 Lite, általad írt jobb multitasking nem tudom miért lehet, ha tényleg így van, EMUI rossz optimalizáltság talán ez egyetlen magyarázat ha igaz. Egyébként a Kirin 650 jóval gyorsabb a Snapdragon 430-nál, vele egy szinten a Snapdragon 630 van, bár az már viszont jobb is, de ezek vannak egy kategóriába, S430 lejjebb van ezeknél. Játékokat csak azért futtat jobb, mert HD kijelzőt kell meghajtania, de egyébként igen így már gyorsabb az S430 a Kirin 650-nél.
-
Ájvé
veterán
válasz Integreat #116693 üzenetére
Igen az sokat számít, itthon csak 2GB-os verzió van, ez igaz. Olcsóbb is ez is igaz. Nem azt mondtam hogy jobb vétel a P9 Lite, csak a hardveres különbségre hívtam fel a figyelmet. Egyébként annyiért van Redmi Note 4 is már, az pedig mindenben jobb a P9 Lite-nál már.
(#116688) ZedMester:
Egyedül te kezdtél erőszakoskodni, hogy nem ajánlott mert "főzni" kell hozzá, de ez már rég nem igaz, vagyis amióta van hivatalos Global ROM (1 éve vagy több is), szóval ugyan úgy ajánlható egy sima mezei usernek, akár első készüléknek is mivel nincs a ROM-al probléma, bárki által könnyen használható és érthető.[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz Integreat #116698 üzenetére
Sziasztok,
Úgyvan!
LG/Samsung//etc. ('márkás") telefont szerettem volna venni nejemnek születésnapjára. Láttunk egy (szerintem jó) ajánlatot s meggyőztek a specifikációk
Xiaomi Redmi 4A Pro (Tesco: 39.900 - lehet van GSMboltban olcsóbban is, de most ez jött velem szembe)
- 2GB RAM
- 32GB ROM
- 13MPx hátlapi
- 5MPx előlapi kamera
(Processzorról, GHz-kről, Core-okról nem beszélek, arra ott van bármely googlin hozott találat - nem tudom pontosan fejből )
( -mobilarena-s plecsni )..s meg kell hogy mondjam, -eddíg- nem csalódtunk benne. Ugye a készüléket nyüstölni kell 3 munkanap csere miatt...így most kapja az áldást rendesen, de eddíg mindent elviselt, tette a dolgát jobban, mint az én LG G3-am.
Igen, "GLOBAL" rom van rajta, teljesen használható, minden tökéletes. Bekapcsolás után szólt, hogy frissítene....10perc pepecselés "upgrading MIUI..." után teljesen kiváló állapotban kaptam vissza a telefont. Wifi/GPS/Mobilnet, böngészés, youtube, játékok (jó, AngryBirds Transformers ...nem valami Asphalt vagy más gépfingató app), minden reccenés nélkül ment.
39.900ért számomra (nejem számára - és ha ő boldog, én is az vagyok ) teljesen megfelelő, hozza az elvártat. Hogy mi lesz vele 1-2 év múlva, nem tudom.
-
w333
félisten
válasz Integreat #135631 üzenetére
Gyenge ? Mi 8 és Pocophone F1 a legjobbak közzé tartozik, ami a fotós képességeket illeti ... saját képeim
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
s4tch
veterán
válasz Integreat #136550 üzenetére
Ezek közül a Pocóra biztos lesz 2 év múlva is friss szoftver. A Honornak zárt a bootloadere, a Pixel XL meg már eleve 2 éves, további 2 évet nem valószínű, hogy fog kapni.
Ha belefér a Pixel 2 XL, vedd azt, amúgy a Poco jó lesz egynek. Illetve esetleg a Mi 8-at is felveheted a listára, már kicsivel 110e fölött lehet itthon is kapni.
-
-
Ájvé
veterán
válasz Integreat #138756 üzenetére
Refurbished van Amazonon 1 év garanciával 360€~115000 Huf áron.
-
Ájvé
veterán
válasz Integreat #141105 üzenetére
Várhatóan valamivel drágább lesz a Mi 9T, az lehet jobb lesz (tesztet azért érdemes megvárni).
(#141108) modflow
Redmi Note 7[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Integreat #141118 üzenetére
Ha csak így nézed igen, de Mi 9 ügye nem hivatalosan van ennyiért. Poco F1 is van 100-ért éppen, kamerája is jó.
Azt nem tudni mikor lesz, Mi 9T 6/64 329€ még 6/128 369€ a hivatalos ára, tippelni se tudok mennyi lesz még ideér. 110-120 egész jó lenne, ahol hirdetik most jóval több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest