Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
válasz petipetya #77605 üzenetére
Mindenképp előrelépés, de megéri-e ennyiért a HTC, ha ráadásul a nagyobb kijelző elviszi az akku különbözetet.
Igen, néztem hogy nagyobb és lehet az én esetemben számít az a 3.6 mm is, apró mancsúként.
Ez a led és kijelző fényerő zavar, aggaszt a huawei esetében.... :-/
A support alatt inkább arra gondoltam, hogy mikor a szervíz 3-5szor küldte vissza megcsinálas nélkül a telefont, írtam a gyártónak és intézkedtek. Huawei-tol, Sonytol is lehet ilyenre számítani?[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
válasz petipetya #77602 üzenetére
Lite 35.000, aqua várhatóan +10.000. A vizallosag miatt a 2400as akku miatt (bár a 2200hoz képest nem tudom mennyit számít) Sonyhoz húz a szívem.
Viszont az a szomorú helyzet, hogy egyenlőre csak az M8S-t tudom megvenni, az van csak készleten és jövő péntekig el kell intéznem. :-/ ha már költök a mostanihoz képest legyen értelme, de a vélemények alapján az M8S nem biztos hogy megérné (bár 2800as akku, dupla villano ami kérdés hogy használnak ki, jó support). Szerintetek ha pénteken nem lesz másik kettő az M8S milyen 78.000-ért?*Online shopban pirosra telefonra nincs 14 napos.
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
válasz petipetya #76325 üzenetére
Azt nem tudom otthon mennyi én U.K.-ban élek még egy darabig.
Itt a 600 dollárra még jön majd egy kb 30 dolláros postaköltség a 20%-os vám meg csak akkor ha éppen a nagyon csilli villi csomagolása észre lesz véve és nem lesz lusta a pohos barátunk papírmunkázni.
Ami 400 font,vámmal 480.
Otthon nem tudom mennyi a G4 ára meg az M9 meg az S6 de sorban 500,600,600 font itt és szerintem eltörpülnek a Saygus mellett.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz petipetya #75930 üzenetére
Elvileg pénteken csinál a kolléga hozzá egy összesítést. A végcél egyébként a mobilfotós topik leendő összefoglalójában lévő készülékajánló megalkotása, próbáljuk összegyűjteni a kamera szempontjából kiemelkedő készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz petipetya #75886 üzenetére
Oké biztos jó darabok, de attól lehet még némi hibás darab. Anno a p6-nál is elfordult hogy ugyanazzal a rendszerrel az egyiken nem működött a gps a másikon pedig tökéletes és az sem gyakori probléma volt.
(#75888) hörcsi77
Hát ennyiért a Z2 hangszórója van elöl bár egy kissé...nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz petipetya #75544 üzenetére
500 euró az alapára (3/16-os), ez barátok közt is 150k (itthon meg még drágább lehet mire ideér), vagyis 1,5x drágább lesz a Honor6-nál. Ennyivel szerintem nem lesz jobb, de nézőpont kérdése ez is.
fantime:
Ennyiért nehéz lesz olyan telefont találni ami jó képeket csinál, talán Honor 3C.leonel:
Ház pedig dual simes telok kifejezetten kínaik szoktak lenni. Nagy "nyugati" (értsd nem kínai, hanem pl korai amerikai, japán) cégek elég kevés dual simes telefont forgalmaznak és azok is közép kategóriába helyezkednek el inkább.[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz petipetya #75252 üzenetére
A Meizu MX4 nem 5", hanem 5.36".
Nekem is hasonlóak a feltételeim, csak kiegészítve még pár dologgal, amik az összes általad leírt versenyzőt kizárják. Meg az összes telefont, kivéve egyet. Ez pedig a Saygus V². Minden megvan benne ami Neked is kell, 5", FHD, 3100 Mah, 3GB RAM, S801. De csomó plusz dolog is, így jóval drágább, mint az említettek.
Én már döntöttem mellette, csak kezdenék el végre forgalmazni.
-
Krisz79
őstag
válasz petipetya #75087 üzenetére
Inkább csak szemezgetek.
Már a Nexus-nál is voltak fenntartásaim,mert Lg.
De ,hogy még no name-ebb masinát vegyek....
Valamikor ragaszkodtam,hogy min. htc,apple vagy valami nevesebb gyártó készüléke legyen....
Azóta megjelentek a kinai piac készülékei,mindenféle névvel.
Nem tudom,hogy lesz igy utód...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
MODERÁTOR
-
Krisz79
őstag
válasz petipetya #74860 üzenetére
Mire gondolsz?
"Ezért olyan telót választanék helyette, amely aksiban, kijelzőben és RAM-ban nagyobb (persze a többi hardverben ne legyen visszalépés)"Szivesen fogadom a tanácsaitokat.
Sony ne legyen! (Abszolút elzárkózom a szögletes készülékektől.)
HTC,Samsung,Lenovo -mi lenne prémium szinten?
Esetleg más gyártótól?Ui.: hozzátenném,hogy ennyi ideig még az iphone 5s sem volt meg és ha nem találok jobb alternativát,inkább megtartom.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
GBR87
újonc
válasz petipetya #74636 üzenetére
Egyikkel sincs még tapasztalatom, de az ios-ről sok rosszat eddig nem hallottam.Talán az lenne számomra az ideálisabb, viszont nem tudom , hogy megéri-e a felárat.Két évig azért még jó lenne használni, ez is szempont.Bár az s4 minit is sokszor ajánlják ebben a topikban.
-
kutga
nagyúr
válasz petipetya #74360 üzenetére
Holgyek/Urak!
Max 70k-ert keresnek dual sim okostelefont, ujonnan, max 4,5 coll meretben, atlagos felhasznalasra (telefon, sms, email, net, IM).
Droid elsosorban, vagy WP, mindkettohoz volt mar szerencsem. Mit ajanlanatok?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
w333
félisten
válasz petipetya #72478 üzenetére
3GB ram ? minek, még a 2GB -t sem kezeli normálisan nemhogy a 3 -t
Az pedig hogy S800 vagy S801 ? édes mindegy mivel csak egy órajel húzásról van szó, gyakorlatban a kettő kötött semmit nem fogsz tapasztani
De ha nem elég a Snapi 800 sebessége (hozzáteszem N4 után S4pro SOC -tól az S800 legalább 60% -al erősebb) akkor azt ajánlom hogy Snapi 805 vagy megvárod az S810 telefonokat, magyarul 2013 és 2014 között prociban semmi változás nem volt csak minimális tuning (ráncfelvarrások), és szerintem emiatt nem érdemes 2X annyi pénzt kiadni ... mert tényleg semmi értelme
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
válasz petipetya #72459 üzenetére
Mondom ... én N4 után ár/érték arányban 80k -tól 200k -ig kb. minden telefont megnéztem / megnyomkodtam (G2, N5, Mi3, Mi4,1+1, Z2, Z3, Z3C, M7, M8, i5S, S5, Alpha, stb.) és a G2 tűnt a legjobbnak, szóval mindegyik telefonba bele tudtam valami miatt kötni, a G2 volt a legkompromisszum mentes, én ezért is választottam őt, persze ez egyéni vélemény, de véletlenül sem elfogultság
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz petipetya #72098 üzenetére
Pedig hidd el hogy brutálisan nagy előrelépés a N4 után !
Akkumulátor 3 nap 6-7 óra kijelző, kijelző nagyon szép kb. mint egy sAmoled lenne (S4 összehasolnítás) fényképek minősége (ezt teszteltem is) sokkal jobbak mint az S4, S5, G3, Z2, és Z3 -tól is Link, Link és Link, sebesség sokkal gyorsabb mint a N4, gyári rendszer nagyon jó + sok a kényelmi funkció (kb. minden testre szabható, én mindenképp ajánlom)
Itt írtam róla egy kicsivel többet ... tessék elolvasni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz petipetya #72072 üzenetére
G2 simán felveszi a versenyt a Moto Droid Turboval !
FHD + S800 erősebb mint a QHD + S805, sőt csúnya tescos Amoled van benne !
Akkuban szerintem kb. egyformák, viszont kamerában a G2 megint csak jobb !
(#72087) Ferrarer
100% hogy a Snapi 800 -s verzió !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz petipetya #72058 üzenetére
Nincs mit ...
Különben az N5 sem rossz, viszont ha fontos a sokkal erősebb akku, szebb kijelző, Wolfson DAC és infra (távirányító) akkor a G2 kell neked !
Jah és garivesztés nélkül ha hiányzik a stock droid a CM12-t bármikor felrakható + fözött romok támogatása kb. ugyan az mint a N5, csak ugye mindenben jobb
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz petipetya #72056 üzenetére
Tessék ... Link
Én is tőlük vettem 1 év gyári garanciával, de már csak fehérben kapható !
Különben az 1+1 év garancia is nagyon jó (tőlük) mivel rajtuk keresztül működik, viszont az LG szakszervizben javítattnak ez 100% !
[ Szerkesztve ]
-
theooracy
aktív tag
válasz petipetya #70994 üzenetére
Egyáltalán feketét sem lehet már kapni újonnan, nem hogy olcsóbban. Újat meg már senki nem hirdet a hardveraprón, ha jól láttam.. Ha van ott, vedd meg hama-hama, mert már szinte csak piros színben kapható, de az is drágábban, mint a PartNero-nál......már ha tényleg tudnak szerezni és ennyiért. (Mert egy kicsit gyanús, hogy ugyan azok az árak vannak feltüntetve már hosszú hetek óta az oldalukon....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest