Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gianone
őstag
válasz #07400704 #109360 üzenetére
Ez 2,5 éves telefon. Ha visszamegyünk az időben, akkor 3 éve még sok ilyet gyártottak.
Feltéve, hogy nem fél évre vesz készüléket, 4 évessel rohangáljon?
Mi van ezen, Kit-Kat? Mali 400 GPU? Biztos ilyeneket akarsz ajánlgatni, csak mert kicsi?
Az 5,2-es Honor 8 meg hogy jön ide?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
BenHans
addikt
válasz #07400704 #109339 üzenetére
Az a cél, hogy az ajánlás minél objektívebb legyen. A jövőre vízionált dolognak amit kifejtettél nincs alapja, sem látszata jelenleg. Erősen szubjektív feltételezés és feltételezések nem segítenek senkinek.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
TODI1111
veterán
válasz #07400704 #109324 üzenetére
A htc-t miért tartod kizártnak? Én most párhuzamosan használok egy galaxy s7 edge és egy HTC 10 készüléket. Eddig azt vettem észre, hogy az IP védettségen kívül (edge IP68, HTC IP53) a kamerában jobb egy kicsit az edge, hétköznapi használat során viszont a HTC egy tökéletesen gördülékeny készülék és az ujjlenyomatolvasója szerintem jobb a htc-nek.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz #07400704 #109309 üzenetére
Igen, bocsánat, tényleg félreértettem. Köszi a pontosítást! Na igen, a Mate 9 megint más.
firecrest: Az emag-tól én is tartanék, az eustock-tól nem annyira, mert jók a tapasztalatok velük kapcsolatban. 1 év garancia van a telefonra, amit garanciában a WayteQ szervizel. Ha valami gondod akad 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Wildweasel
csendes újonc
válasz #07400704 #109288 üzenetére
Nem kötött a szolgáltató...telefon típusokra lennék csak kíváncsi, hogy ebben a kategóriában ki mit ajánlana, 40-50 ezer között, lehet használt de akkor max egy éves készülék legyen, de inkább preferálnék egy új mobilt. Telekomnál néztem ki az y6II compakt-ot amúgy...viszont erről sincs fenn sok információ a Zinterneten, max idegen nyelvű oldalakon, de azokat már átbogarásztam.
-
NandorHUN
addikt
válasz #07400704 #109263 üzenetére
50-ért elvileg lehet olyat venni, ami néhány éve még a kompromisszum nélküli flagship volt (ezért hoztam fel példának az LG G3-at). Az árért az adott paraméterek szerint az árért a lehető legjobb terméket szeretném venni. Szerintem 40 e körül az FHD meg a 2Gb ram már elvárható ma.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Gibo
senior tag
válasz #07400704 #108576 üzenetére
Ez mér csak mindig ilyen....egy két hónap, és valaki hoz ki egy újabb/erősebb/többet ígérő terméket
OnePlus 3T egyébként tényleg nagyon jó ajánlat. Nálunk már két OnePlus is van a családban, és mindegyik meggyőző...Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
balazs0102
senior tag
válasz #07400704 #108569 üzenetére
Egy cipőben járok veled, ugyanilyen a gondolkodásom és én is s6 ot cserélnék. Én végül két telefonban gondolkozom: le eco le 3 pro vagy huawei p9 plus. Még nem tudtam dönteni. Használtam garanciával annyiért lenne a p9 plus mint a leeco újonnan, egyiknél ott a hazai gari, másiknál a csúcs snapi 821. Még morfondírozom. Infra van mindkettőnél, amire szükségem van micro sd viszont csak a huaweinél, leecobol viszont van 6/128as vagy 6/64es talán. Oda már nem kell feltétlen micro sd. Játszani nem játszok, de attol még a snapi 821 csak erősebb mindenben mint a kirin955....végül nagyon valószínű hogy várok míg a grey lepro3 kaphato lesz és rendelek, rendeltetek....
-
Ájvé
veterán
válasz #07400704 #108569 üzenetére
Hát ha az ár nem számít, akkor Google Pixel XL lehetne a készüléked, abba azért nehéz belekötni, kivéve, hogy nem lehet beszerezni jelenleg (meg iszonyat drága).
Ha nem akarsz egy vagyont költeni telefonra, akkor Oneplus 3T-t mondanám, kicsivel kevesebbet tud a Pixelnél (kamera leginkább, de hangchip terén sem biztos, hogy tud versenyezni).
Valamivel drágábban HTC 10 kiküszöböli az előbbi audio és fénykép hibákat (ha elég lenne 32GB tárhely akkor 150 körül már meg is kapnád).
Biztos lehetne még párat felsorolni (mondjuk minimum 64GB tárhely miatt azért sok készülék kiesik), de nekem most ezek ugrottak be, majd mások biztos írnak még más lehetőséget is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest