Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz Kowi84 #16600 üzenetére
Hmm htc esetében a sense, a forma , 32 giga tárhely , super lcd 2. Nekem pár napja van one x , olyan gyönyörű a kijelző mintha majdnem le akarna mászni róla .
Haver is ámult mikor mellé tette az s3ját .
s3 esetében a jó support, amoled (persze nem mindenkinek) sok sok custom rom és a jobb aksi lehet a mérv adó.
Az ilyen össze hasonlótó tesztekben az lg volt úgymond a leggyengébb láncszem, de nem jelenti azt hogy sokkal rosszabb lenne.
Tehát neked kell dönteni hogy meg érnek e ezek ennyit, vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz Kowi84 #16600 üzenetére
Nem érnek többet egyáltalán,a 4x,remek teló,szép kijelzővel jól összerakott és stabil szoft.....talán az aksiidő lehetne picivel jobb,de ez elvileg a jb-el javult is,én már nem használom sajnos igy ezt nem tudtam meg..
De a lényeg,hogy a felárat nem éri meg a másik kettő.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Kowi84 #16615 üzenetére
Pl a 4x,már több hónapja levan ragadva a 80-85 körüli bolti garis áron....Ehhez képest mostanába nem hinném,hogy csökkenne. Egyszerűen alatta is olyan szoros a mezőny,hogy nincs hova beférkőznie.. A szolgáltatós árak meg csak akkor szoktak inkább csökkenni,ha kifutó modellé válnak.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
agabe
addikt
válasz Kowi84 #16598 üzenetére
Csak uj ?
Ha igen, akkor a tobbi eddig emlitett nem jobb annyival amennyivel dragabb.
Ha gari is szamit, es hosszu idore szertned megtartani, akkor inkabb hasznalt sgs3 80-90 ezer kozott mar felbukkan gyari garival par honaposan (abban is cserelheto az akksi, meg microsd is teheto bele).
Ha gari nem erdekel, akkor 4x van mar 70 alatt is hasznaltan, ha boltbol akarod ujonnan akkor minimum 10-15ezerrel tobbet kolthetsz, bar gari nelkul (sufni gsm gari nem gari) nem javaslom semmi telo vasarlasat (hasznaltat sem), de a lehetoseg adott.
A HOX -nak talan legszebb a kijelzoje, de dragabb mint a 4x (ujonnan es hasznaltan is), es garija nem olyan jo mint a samsunge, valamint akksiban is az birja a leggyengebben.
Kamera, tamogatottsag szempontjabol S3 vezet.A fentieken kivul igazan egyetlen telo van 100ezer korul ami jobb mindnel, ez pedig a nexus 4 nemet, osztrak hivatalos forrasbol (MM, Ditech) vasarolva amit itthon is gariztatni lehet, vagy egy telenoros feltoltokartyas peldanyt ha talasz (fuggetlenul adja a telenor is) hasznaltban hasonlo aron, akkor az is jo.
Kameran kivul mindenben odaver a fenti harmasnak, es tovabb is lesz tamogatva, meg joval hamarabb jon ra minden uj verzio (pontosabban a tobbire erkezik joval kesobb mint ahogy goolge kiadja)
Ha nem akarsz sokat sotetben fotozni, akkor minden mast felejts el ebben az arkategoriaban, mert nincs ellenfele.[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
válasz Kowi84 #43842 üzenetére
Most adtam el egy Sp-t 50.000ft-ért Vodafonos készülék volt kifizetett és biztosítás is volt rá.Augusztusi vásárolt nagyon szép állapotú.Még ötvenért is alig ment el mindenki 45-ért vitte volna.Azért van a piacon olyan telcsi szerintem ami jó vásár csak oda kell figyelni.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Kowi84 #94538 üzenetére
Samsung Galaxy A9 (2016) illetve a Note széria. Ez Samu. Bár ezek nem olcsók Ha jól tudom, Xiaomi-nak van Note szériája, de árukat nem ismerem, illetve magát a márkát sem. Csak egy ventilátorom van a cégtől, illetve úton egy powerbank
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Yany
addikt
-
AttilaMvh
tag
válasz Kowi84 #155083 üzenetére
Na végre valaki, akinek hozzám hasonlóan jó széles péklapátra van szüksége, azt hittem, hogy egyedül én vagyok furcsa őskövület, aki idegbajt kap a trendi telefonnak álcázott parkettlécektől. Én is egy MI Max 3 még egy ideig boldog tulaja vagyok, de nem találom az utódot. Hál'istennek két kezem van, nem akarom fél kézzel kezelni a 17,6x8,7 centit, viszont ez a műszer sikeresen pótolja terepen a laptopot, vagy táblagépet, és még telefonálni is lehet vele :). Na szóval ha valaki tud legalább 8-8,5 centi széles telefont, szóljon nekem is, övtáskában hordom, nem zsebben. Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Kupon kunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB, sierra blue, független, Face ID off
- Honor 200 Lite fekete 8/256GB bontatlan, független, Garancia 2026.11.
- ÚJ! Aktiválatlan! iPhone 13 128GB - kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia
- MOTOROLA EDGE 50 FUSION 5G 512/12+12 ÚJ ÁLLAPOTBAN PÁR NAPOS TELEFON
- Realme GT 2 Pro 5G 12/256GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs