Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodin
tag
Sziasztok, nem vagyok otthon a windows készülékekben, kérlek segítsetek: 60-70 ezer Ft körül új, független, windows alapú készülék kellene, kb 4.7-5" körül. Átlagos felhasználás, telefonálás, internetezés, zenehallgatás, néha pár fénykép és navigáció. Duál sim előny, de nem feltétel. Köszönöm a segítséget.
-
fodin
tag
válasz adabra #79427 üzenetére
Részletre vett készülék esetén szinte biztos, hogy nemfizetés esetén letiltja, sok ilyen esetről olvasni itt is. Ha egyösszegű a vásárlás (számlán szerepel), akkor -tudomásom szerint- nem tiltanak készüléket.
Feltöltőkártyás esetén (ha megvan a számla, minden adat stimmel), szintén nincs ilyen veszély.
-
fodin
tag
válasz macimeister #79250 üzenetére
Pl. LG (G2, G3) jó alany hozzá.
-
fodin
tag
válasz Dr. Student #79181 üzenetére
Esetleg itt nézz körül, hogy melyik mobil milyen fényképeket lő, talán segít a döntésben.
Személyes tapasztalatok:
- láttam Honor 6-tal készült képeket, kimondottan szépek voltak.
- a Galaxy Alpha gyönyörű, erős, azonban az elkészült képei gyengébbek voltak, mint a G3-mal fotózottak. -
fodin
tag
válasz Krisz79 #79077 üzenetére
Ezek közül én az S6, Note4, G3 trióból választanék.
Note 4 és G3 van itthon, nekem a Note 4 már túl nagynak tűnik, a G3 még éppen határeset. Mindkettő -mobilhoz mérten- szép képeket készít, a lézeres autófókusz előnye számomra nem egyértelmű, mindkettőnél gyors a fókuszálási idő. Az amoled kijelző nagyon szép, de nekem a g3 képe is megfelel (még jobban örülnék, ha csak FHD lenne bennük).
A G3-ban jóval kevesebb a bloatware, könnyebben rootolható, esetleg Nexus után ez is szempont lehet.
S6-ról nincs tapasztalatom, de nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
fodin
tag
válasz Leventeee_ #73368 üzenetére
Ha a méretével meg tudsz barátkozni, (nekem nem ment, ezért G2-re visszatértem) akkor ilyen árkülönbségnél egyértelműen G3 (+ a gari is mellette szól).
-
fodin
tag
válasz voyager4.4 #73297 üzenetére
A gyári launchert Novára cserélve én nem vettem észre zavaró akadást a G3-nál.
-
fodin
tag
válasz Leventeee_ #73292 üzenetére
Mindkettő jó telefon, akksiidővel egyiknél sem lesz gondod. Dönts a méretük alapján, ha nagy kijelzőt szeretnél, akkor G3, ha kompakt méretet, akkor Z3c. A Sonynak _az én tapasztalatom szerint_ (volt mindkettő), nincs olyan szép kijelzője.
-
fodin
tag
Köszönöm, hűséggel nem is néztem a készülékárakat, így már egész emészthető, az F6-ot már jó szívvel ajánlom.
Dave™: Teljesen igazad van, de az ismerősöm ennyit szán rá, meggyőzhetetlen. (Visszagondolva annak idején én sem hittem, amíg nem tapasztaltam a saját bőrömön.) Azért az általam felsoroltakhoz képest az F6 már elviselhető kompromisszumot jelent, főleg úgy, hogy az illetőnek ez lesz az első találkozása okostelefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
fodin
tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, alsóközép-kategóriás telefonvásárlással kapcsolatban:
Árkategória: 20-30.000,- Ft
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Lehet a T-mobiltól (max. 5.000,- Ft/hó előfizetéssel), vagy függetlenül (MM, ED, vagy egy-két megbízhatóbb gsmbolt)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 2-3 év
- Mire használnád? Hölgy első okostelefonja, alapvetően telefonálás, némi böngészés, email, fb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Inkább androidNem igazán nézegettem eddig ebben a kategóriában, így első blikkre amiket találtam: LG L7 II, Huawei Y330, Idol mini, Sony E1. Talán az LG lenne a legjobb választás? Köszönöm előre is a segítő szándékot.
-
fodin
tag
Sziasztok, mit ajánlanátok a következő igényekhez?
- inkább android
- jó kamera (telefonhoz mérten)
- 4,3-4.7 " körüli kijelző
- erős akksi
- 50 e Ft környéke
- lehet használt is
Köszönöm (vagy megoldás lehet, ha valaki tud egy eladó Z1c-t 50 körül... :-) ). -
fodin
tag
Sziasztok!
Létezik olyan Androidos telefon, amiben egy kb. Galaxy S2 szintű belső tudás egy Iphone 4 (-hez hasonló) külső minőséggel párosul? Még fontos, hogy a kijelző ne legyen 4,3-nál nagyobb (sőt, 4" lenne az ideális), illetve az akksija minél nagyobb kapacitással bírjon.
Nexus 4 nekem nem hozta ezt a szintet, valószínű a fém hiánya végett, valamint nagyobb is, mint amit szeretnék.
Ha van ötletetek, szívesen olvasnám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest