Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Mans20 #66616 üzenetére
Nem biztos hogy csak Ramallahból rendelhető, mert én konkrétan ezt rendeltem egy vasárnap estén, hétfőn jött a visszaigazoló mail, kedden délben pedig csengetett a futár
[link]Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Ájvé
veterán
válasz Mans20 #88196 üzenetére
Ezt UPC-vel kell lebokszolni. Ha online lett kötve a szerződés akkor elvileg felmondható 8 napon belül, bár itt szolgáltatásról is szó van, lehet szerződést nem lehet felmondani, de a telefon vételt igen, de ezt UPC-vel kell letárgyalni, szerződés egyébként tartalmazza ezeket az információkat, meg kell nézni.
winhate:
Strapa bíróság alatt mit értesz?
Egyébként sok telefon megfelel a leírtaknak.
Igo szerintem már nem alternatíva, Nokia Here is van olyan jó, de már a Google Maps is tud offline működni, úgyhogy szerintem nyugodtan el lehet felejteni (úgy is csak a szülinapp van hivatalosan, az meg miden csak nem jó).[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz Mans20 #116709 üzenetére
Jobb az uzemideje es jobb arban van+ egyedibb kulseje van a Matenek.
S7 maig a szemelyes kedvencem, nagyon egyben van es igazan nehez belekotni (toresre meg annyit, hogy ha esik egy telo, akkor a kijelzo igyis-ugyis torik...). S8 meg az a telefon, ami iden uj divatott teremtett es ezt egy maximalisan hightech belsovel, szerintem ma ez a nagybetus flagship telefon.
Àjvè
Filleres vackokon sporolnak a teloban es kivancsian varom, hogy frissitesek teren mit fognak nyujtani idovel...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
oxox
addikt
válasz Mans20 #127456 üzenetére
Nappali képeknél nem érzek nagy különbséget asszon alma7-esével szemben (igaz még nem is voltunk kirándulni, s még gépen (tv-n) sem hasonlitottam össze egymással őket. Amiket családról, cimbikről löttem a hétvégén azok kifogástalanok (mondjuk sony Z1 compakt után nincs nehéz dolga)
Nekem a lényeg, hogy a Z1 compakt után legyen egy normális telefonom, aminek jó fényképező része van. Gyarapodott a család, és nem mindegy, hogy a Kismanóról miket lövök magunknak...gondoltam egyszer élünk a p20 pro mindenhol a toppon van jelenleg, el leszek vele néhány évig talán.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
BlazeCC
csendes újonc
válasz Mans20 #127648 üzenetére
Az nem baj, hogy nincs annyi mód meg effekt, azokat úgysem használom. A túlszaturált, elmosott arcú ,, beauty effect''-ektől meg a szédülés kerülget
A pixelel csak az az aggályom, hogy régebbi ezért fele annyi mag, memória, felbontás stb mint egy idei felső-közép modell. Lehet hogy most ezt nem venné észre az ember, de mondjuk két év múlva, amikor az appoknak nagyobb lesz az erőforrásigényük, akkor lehet.. :
-
Black Smile
csendes tag
válasz Mans20 #128954 üzenetére
@T.I., köszi, de céges telefon lesz, a piros szolgáltató kínálatából választhatok, ezért Xiaomi, Moto, Nokia 7 nem játszik.
@Mans20, köszi neked is, néztem a Mate 10Pro-t, de túl hosszú, túl széles... Amiket felsoroltam, már azokat is túl nagynak találom, szóval a Mate nekem már kb. használhatatlan lenne.
Szóval a Huawei P20 - Samsung S8 - Samsung A8 (2018) hármasból melyiknek a leghosszabb az üzemideje? Tesztek alapján az S8-é a legrosszabb, de nem tudom, mit produkál valós körülmények közt - a P20 topik hozzászólásai szerint a P20 jobb. Viszont P20-A8 összevetést sehol nem találtam. -
MODERÁTOR
válasz Mans20 #129114 üzenetére
Annyiban mindenképp', hogy könnyebb vele éles képet készítenem. A kép minőségét nem tudom összevetni, nem készítettem ilyen tesztet, míg megvolt mindkettő.
Ebben a kategóriában nincs nagy elvárásom, de a kategóriaátlagot bőven hozza mindkét készülék.
Ami a Note 5-ben nincs meg, az az 2x-es zoom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ghiottone
nagyúr
válasz Mans20 #172240 üzenetére
Értem. Még hardverapróra nézz rá, hátha van jó állapotú 3-as. Én anno a sima Pixel 3-at nem szerettem az sd845 miatt - nálam azok mind melegedtek (mi8, op6, p3). + Aksiban nem bírta úgy, mint a 3a. Xl ilyen szempontból jobb lehet a nagyobb aksival.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
trebrona
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz Mans20 #172639 üzenetére
Nem tudom jó szívvel ajánlani a 6/6 Pro-t. Anno 1 hét után én is elpasszoltam a saját példányomat. Amúgy most van nálam 6a 1 napja és eddig ok. bár volte nincs - talán 13-as stabilban már benne lesz. Még hétvégén megnézem, hogy a 13-as bétája itt is tudja-e, mint a nagytesóknál.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Mans20 #172641 üzenetére
Tessék, a fotós topickba raktam fel egy albumot: [link]
Néha túl melegre húzza a színeket. + nekem fura volt az op mellett, hogy ez a régi lencse szűkebb - nem emlékeztem rá, pedig az összes Pixel volt már nálam.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Mans20 #172657 üzenetére
Ha nem érzékeny a szemed a pwmre akkor azt - nekem csak ez az 1 bajom volt vele. A 4a 5G az arany középút ebből a felsorolásból. - csak ugye 2 éves a modell és újonnan nem tudom hol lehet még egyáltalán kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 Aramid tok (ütésálló), karbonfekete
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest