Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
gaben1117 #7696 üzenetére
Igazság szerint tökéletes alternatíva nincs. A Defy+-nak bivaly az akkuja, de a hotspotról olvastam, hogy gyakran nem működik. Emellett a harver is gyenge.
Talán a legjobb a Galaxy Ace II lenne, annak is viszonylag erős az akkuja és még gyors is.
A Sonykban kicsi az akku. -
axioma
veterán
válasz
gaben1117 #7696 üzenetére
Ezt egy hasznalt blade is tudja (alap szoftverrel nemtom, cm7-tel megy az biztos), akkuidore meg szerintem jobban jarsz egy powerbank vetelevel (nemreg ujitottunk olyat, ami plsuzban napelemmel is fel van szerelve, es intelligens, azaz kulon be kell kapcsolnod hogy a telo iranyaban adjon, nincs olyan hogy kiegyenlites es igy leszivja a meg eppenhogy vegetelo telot ha mar alig van a sajat akkujaban, ilyenkor csak nem tolti).
Ja a garit persze nem teljesiti, de mivel 20e alatt van az ara, es a plusz akku az a telo bekrepalasakor is megmarad, nem olyan nagy veszteseg, es penzed is marad.
Vagy veszel az egesz helyett egy mifi-t kulon, meg egy nekedmegfelelo telefont a maradek penzbol. A mifi pont abban jo hogy combos az akkuja, es nem hasznalja semmi masra, csak a megosztasra. Persze ez csak akkor jatsik, ha kulon kartya a hangelofizutol a mobilneted. -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Kernek egy kis segitseget. Keresem azt a telefont, ami:
- Androidos
- normalisan kepes wifi hotspotot letrehozni (tudom,hogy alapbol tudja mar asszem gingertöl az android,de jopar telonal tapasztaltam,hogy nem müködött rendesen)
- a lehetö legnagyobb üzemidö hozhato ki belöle, akar nagyobb teljesitmenyü akkuval is plusz raforditassal (ebben sajnos nincs tapasztalat marka teren,a 44500 mAh-s kinai csodakban viszont nem hiszek)
- kijelzö 3,5" minimum
- tablet melle hasznalnam,es erröl menne a mobilnet megosztas, ezert kell az extra akkuidö
- szoba jöhet új es hasznalt is, garancia viszont fontos szamomra
- ár: 60e-igRemelem mindent leirtam. Tudom nem könnyü feladat,de elöre is köszi a valaszokat.
-
coccolino
aktív tag
azt lehet már sejteni, hogy idehaza mikor lesz elérhető a szolgáltatóknál a Nexus 4?
-
tanulo
tag
Az xperia s felé húz a szivem csak sajnálok rá 90 ezer forintot. Mennyire jellemző gond a kijelző sargulása? És mennyire zavaró ha mégis bekövetkezik?
-
HuMarc
veterán
válasz
morschergabe #7680 üzenetére
Szerintem ki se próbálták a ZTE Blade III-mat, azért van ennyi N/A...
-
Wa2x_
veterán
válasz
CharlieDrop #7684 üzenetére
Gagyi... pl. egy egymagos 1 gigás procit jobbnak értékel, mint az Ace2 kétmagos 800mHz-est
(#7685) tanulo: mire szeretnéd használ, mi a legfontosabb szempont?
-
tanulo
tag
sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek melilyik telefon érné meh legjobban?
xperia p (ezt megtudtom venni újan)
xperia s (ezt használtan)
galaxy s2( ezt is csak használtan)De az a helyzet hogy ugye s2 öt nem egyszerű használt boltba találni legalább is én egyet se láttam mostanába.
Az xperia s- től kicsit tartok mert ugye használtba nem adnak rá garanciát és tartok a kijelző sárgásodástól.
Az xperia p az ideális lenne pont elég a tudása és uj lenne.
De ha megérné inkább egy xperia s- t vagy galaxy s2 öt venni ( ha esetleg találok) mert azok kb annyiba kerülnek használtan mint az xperia p újan. Szóval szerintetek melyik érné meg jobban?
Amugy motorola defy ről váltanék. -
CharlieDrop
veterán
válasz
khm, úgy nyert a ZTE, hogy egy csomó helyen ismeretlen volt az érték
-
Wa2x_
veterán
válasz
Nem rossz érdekességnek
-
morschergabe
tag
Találtam egy érdekes oldalt.Persze szintetikus az egész,de érdekességnek nem rossz.[link]
-
bruxelles
tag
Köszönöm a segítséget!
-
Wa2x_
veterán
válasz
maximilian4 #7676 üzenetére
Nem beszélve a melegedésről..
-
bruxelles
tag
Akkor az S a nyerő.
Gsmhome, ujgsm tudtok róluk valamit? Megbízhatóak-e, tényleg azt kapom amit rendelek? (S4-esnek jobban örülnék...)
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone kiemelt ügyfeles listáról választhatnék telefont (list) és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Androidos, 4"-os gépre gondoltam és 70k fölé nem mennék árban. A felhasználás átlagosnak mondható: napi 1-2 óra zenehallgatás, 10 perc beszélgetés, net és email, kevés videó lejátszás és játék.
Samsung Galaxy 3-ról váltanék (már lassú és mindig elfogy a memória).Nekem ezek tetszettek meg, amik még árban beleférnek:
HTC Desire X - 50k
Sony Xperia J - 40k
Samsung Galaxy S Advance - 70kEddig a HTC a nyerő nálam, de ha szerintetek megéri a +20k, akkor a Samsungot választom.
Köszi!
-
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem a Htc One S, minden téren ideális számomra. Kinézetre is nagyon bejön. A kérdésem a következő: megér-e egy One X +10.000 forintot? Mint mondtam az S jobban tetszik, csak azon gondolkoztam, hogy lehet azzal hosszútávon jobban járnék. Igazából a teljesítménybeli különbségre vagyok kíváncsi. Multitasking fontos nekem. Ilyen árkategóriában mit javasoltok? -
coccolino
aktív tag
szerintetek az S3 ellenében megéri várni a Nexus 4/Optimus G-re?
-
phobeus
aktív tag
válasz
EmptyParadox #7653 üzenetére
Szia szerintem S III mini nem éri meg a pénzét, de van aki nem igy látja, ez saját véleny és +1 a desire x-re
-
nggabi
félisten
válasz
maximilian4 #7656 üzenetére
akkor válaszd
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy okostelefont használtan max 20 környékén. Bnőmnek lenne, ez lenne az első tapicskálós készülék a háztartásban, szóval igazán nem is tudom milyen kritériumoknak feleljen meg. Persze jó lenne ha átlagos használat mellett bírna 2 napot az aksi, a kijelző napos időben is olvasható lenne, hangminőség tökéletes lenne (többek között ezért is döntöttünk telefon váltáson, mivel a mostani alap telefon botrányos ebből a szempontból). Nem tudom még mire érdemes figyelni, mik a fontos szempontok még ezen kívül, szóval ha tudtok ajánlani pár típust ami belefér ebbe az árkategóriába, és hogy mikre érdemes odafigyelni, azt megköszönném -
VD
őstag
válasz
Desire X
A J-be nagyon alulméretezték a vasat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Desire X, jobb választás mint az xperia j.
-
EmptyParadox
senior tag
Sziasztok!
Cégnél telefonfrissítésre kerül sor. A megadott listából őket szemeltem ki:
Sony Xperia J - 50 673 Ft
Desire X - 63 373 Ft(Fontos volt, hogy 4"-nál ne legyen túlságosan nagyobb.)
Az árak fixek. Főleg böngészésre, olvasásra, zenehallgatásra, néha videó/film nézésre használnám.
Mi a véleményetek az ár/érték arányról, hardver képességéről?
(Még lenne egy Samsung Galaxy S III mini 88 773 Ft-ért amit nézegettem, de szerintem túl van árazva, meg ennyit nem is áldoznék rá talán.)
Olyan választ is elfogadok, hogy ennyiért őket ne.
Előre is köszönöm!
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Érdemes most venni Tegra 3-as készüléket ? Hisz pár hónap és jön a Tegra 4...a hírek alapján $300 lesz a Nexus 5 ára, mennyi esélye van, hogy ÁFA-t is beleszámítva Magyarországon kapható lesz 90-95e Forintért ?Vagy tudna ajánlani valaki 90-95e Forintért telefont, amit ha most megveszek, akkor pár hónap múlva már nem bánok meg (mert lesz fényévekkel jobb vagy mert jelentősen lemegy az ára). 1280x720-as kijelzője legyen és erős hardware játékra.
Köszönöm
-
HAX
tag
Sziasztok.
Hamarosan új telefont veszek azért kérem a segítségetek.A fő szempontok:
-4,3" vagy e feletti kijelző
-Android
-T-s vagy független
-Max 60.000 FtFőleg böngészésre, zenehallgatásra használnám.
Eddig ZTE Grand X In-t és az LG Optimus L9-et néztem ki. Melyik a jobb választás? Ha tudtok jobb alternatívát azt is meghallgatom.
-
w333
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz
ADAM1337 #7644 üzenetére
LG Nexus 4 E960 - ez jó lehet
Samsung I9305 Galaxy S III - azt mondtad, nem kell
LG Optimus G E973 - erre épül a Nexus 4 (csak annak rosszabb kamerája van) és az valszeg tovább kap frissítéseket
Asus PadFone 2 - drága, de egyébként jó lehet
LG Optimus G LS970 - erre épül a Nexus 4 (csak annak rosszabb kamerája van) és az valszeg tovább kap frissítéseket
LG Optimus G E970 - erre épül a Nexus 4 (csak annak rosszabb kamerája van) és az valszeg tovább kap frissítéseket
Huawei Honor 2 - nem kapható nálunk
Xiaomi MI-2 - nem kapható nálunk
Meizu MX2 - nem kapható nálunk
-
ADAM1337
nagyúr
Nexus 4-ből várható 32gb-s variáns ?
Valami hasonló kéne:
5 col a maximum, de inkább alatta.
Felbontás 1280*720, lehetőleg ne TFT.
4magos soc 2gb rammal, eddig csak a nexus-t láttam illetve xiaomi-t de az beszerezhetetlen nálunk, (S3 LTE-től tartozkodom)
Elég HC felhasználás szóval minden fontos, a zene talán még egy kis plusz hogy nagyon jó hangzása legyen.Szerk: Hát van pár db azért a választékomba: [link]
-
Déve
tag
Hali, telóvásárlás előtt állok:
Igények:
60, max 70 ezret-et szánnék rá.
sok zenét hallgatok, szóval jó lenne ha ebben jól teljesítene.
gps, wifi
használható autófókuszos kamera.Eddig a Samsung Galaxy s advance tűnik nyerőnek, bár nagyon nagyon csábít az i9250 nexus, szerintetek megérni a ráfizetést?
Illetve ajánlhattok bármi más márkát is, hosszú idő után váltok telót, szóval minden újnak számítana amúgy is.
-
Dyrtyho
őstag
Most már a Tipo és a Ray kiesett a keresett telefonok listájából, de helyette belépet a Galaxy W. Szerintetek Ace II vagy Galaxy W ? Alcatel Alcatel OT-993D semmi kép nem érdemes venni ?
-
vivi433
tag
Na leszűkítettem két telefonra a jövő hónap elején esedékes telefon vásárlást lg 4x és samsung galaxy s3 között vacillálok szerintetek? Az lg mellett a jó ár szól viszont nem sok különbség van a gyári garanciás s3 és a 4x között árban! S3 szar anyaghasználat viszont erősebb vas elég nehéz dönteni
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Gsmhomeról tudtok valamit mondani? -
w333
félisten
válasz
eastsider #7626 üzenetére
A ZTE Grand X IN azért 1 kezemen megtudom számolni azokat a programokat amik nem futnak megfelelően rajta !!!
És igenmost várjuk az újabb frissítést valamikor január közepére ígérték ami még nem érkezett meg de az sem kizárt hogy ez a frissítés már a JB. lesz
(#7623) Dyrtyho:
HTC-t ne vegyél főleg ezt a C-t mert nagyon alsó kategória !!!
Telenor-nál :ZTE Blade III vagy Huawei G300 olcsó és jó telefonok -
vivi433
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem ha t webshopból rendelek (és mivel 1 éven belül rendeltem már) dominó csomagba mobilt és kamu adatokat adok meg és pik pakk pontba veszem át kérnek valami iratot az átvevő helyen amikor átveszem a csomagot vagy csak úgy odaadják nem kell semmi irat?
-
VD
őstag
válasz
eastsider #7624 üzenetére
Az intel proci miatt vannak programok amik nem mennek a Grand X-en.
A Samsung jobb választás jelenleg! Csak figyelj rá, hogy az NFC nélkülit vedd, mert még csak azokra jött ki a JB! És az NFC-s verzió frissítésével kapcsolatban, nagyon csöndbe van a Samsung. De mivel alapból 2.3-as, így nem váltasz vissza ICS-re! -
eastsider
nagyúr
Az android futtatása, UI sebesség, programok indulása, folyamatosság, üzemidő, megbizhatóság
szempontjából galaxy S advance vagy grand X in?
JB lesz a GXI-re? nem szívesen használnék sokáig ICS-t újra...nem tudok dönteni a két telefon között... esetleg várjak még a vásárlással? úgy márciusban lenne aktuális... (jelenleg xperia minit használok 10-es CM-el)
-
Dyrtyho
őstag
Eddig Sony Xperia Solát akartam vásárolni, de most egy picit megingottam, hogy biztosan olyat akarok-e. Ami mindenképp számít, hogy legyen rá ICS, 5mp kamera, és sd bővíthetőség, a következők között gondolkozok
- Samsung Galaxy Ace II
- Alcatel OT-993D
- Sony Xperia Sola
- Sony Xperia Tipo
- Sony Ericcson Xperia Ray -
Bdanyy
addikt
válasz
South Velen #7597 üzenetére
Szerintem P. Sokkal jobb kézbevenni mint az SGS3-at, 8S-t nem használtam még.
Gtalk meg facebook nagyon nem az igazi WP-n. Amúgy Nokiákon (ha már win) jó a gyári navi meg gmail is. -
maximilian4
addikt
válasz
South Velen #7604 üzenetére
Nekem van itthon egy s3-am és az összeszerelési minősége csillagos ötös. Soha egy nyöszörgést nem adott ki, nagyon egyben van. Akárhogy probáltam hajlígatni (ésszerű határokon belül), soha egy nyöszörgést nem hallottam. A felhasznált anyagok igaz nem a legjobbak, az a sok műanyag, de az összeszerelés az príma.
-
nggabi
félisten
úgy látom ehhez én itt kevés leszek...
nem is szólok semmit mert megesznek a vérfanok
-
nggabi
félisten
válasz
South Velen #7599 üzenetére
jah, értem. akkor inkább a P legyen. szerintem nehéz lenne átszokni winre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest