- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom a régi Samsung Galaxy A41-em lecserélésén. 4 éve van meg, kb. fél éve bármit csinálok vele (SD kártya/háttértár kiürítése, memória pucolás, nem használt alkalmazások törlése stb.), már kezd lassúcska lenni. Az akkuja sem a régi, bár ez annyira nem izgat, mert 99%-ban home office-ban vagyok, tehát tudom tölteni, de na.
- Árkategória. Anno ezt valami 85-ért vettem (kamatmentes részletre), maradnék ennél az árkategóriánál.
- Használt vagy új? Új készüléket szeretnék.
- Hol vennéd meg? Hát... Mivel nem vagyok hardcore felhasználó, a mobilnet mérete (gyk. az előfizetés csomagja) irreleváns; jelenleg egy régről hozott 4 GB-os csomagom van, ezzel a Telekomnál - ahol az előfizum van - nem igazán adnak kedvező ajánlatot, csak ha az ettől a 3-4. nagyobb csomagot választom egy vagyonért havonta. Mivel a telefonokhoz teljesen hülye vagyok, így talán marad az, hogy egy összegben, boltból venném.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel. Az épp most best-buy teljesen jó.
- Mire használnád? Koca felhasználó vagyok, böngészésre (net + FB) használom leginkább, meg online ügyintézésre. Fotózni is szoktam telefonnal, de kb. mindegy, milyen a kamera, nem vagyok fotóművész.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android jó, azt már ismerem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A mostani 6.1" képátlóval bír, ha ettől picivel nagyobb, az nem baj, kisebb ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged