Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixAlan
aktív tag
50-70 ezer forint környékén szeretnék egy normálisan használható átlagos képernyőméretű új telefont édesanyámnak, felhasználás kimerül a whatsappban, kamera lehetőleg elviselhető képeket csináljon teljesen auto módon mert fix nem fog vele majd babrálni Hosszú távú használat van tervben
Örülnék ha nem kínai készülék lenne de gondolom ebben az árkategóriában még mindig megkerülhetetlen.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy jelenleg milyen opcióim lennének ha esetleg egy Mi9-et szeretnék leváltani (nincs egyelőre tervben, csak ilyen jelen piac felmérése jellegű poszt lenne)
- Árkategória. Hasonló árban mint anno a Mi 9-et vettem (150k)
- Használt vagy új? Mivel csak ilyen piacfelmérős kérdés, így új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltatótól mindenképpen függetlenül. Azon kívül mindegy.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszabb távra, S6 4+ évig volt nálam, Mi 9 a 3. évét kezdi.
- Mire használnád? Netezésre, néha 1-2 játék, telefonálni, social media, nagyritkán fotózásra (van külön fényképezőm így nem feltétlen kell a hipermegagiga kamera).
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Mindegy, már meguntam a saját telepítésű rendszerek mókolását
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Max Mi 9 méretű (6,4").Egyebek: Wireless charging nem kell, viszont a minél erősebb gyorstöltésnek örülnék. Valamint annak is ha nem kéne napi többször tölteni.
Előre is köszönöm!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Bdanyy
addikt
válasz mantequilla #162893 üzenetére
iPhone xr/xs, pixel 2/3 vagy 3a/4a.
Mazlival akár s20 fe is lehet ennyiért.
Huawei P és Mate széria pro verziói is jók.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Három telefon között vacilálok. Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 10T Lite 5G, vagy inkább a Samsung Galaxy A52 5G?
-
mantequilla
aktív tag
Másodlagos telefonnak keresek maximum 100e-ért olyat ami a legjobb képalkotással rendelkezik. Sim kártya nélkül használnám csakis fényképezésre, a videó nem számít, inkább az állókép. Természetesen használt piacról, nyilvánvalóan az előző szériákból.
Sokszor előfordul, hogy egy-egy készülék jelentősen jobban fotóz mint az utódja vagy kimagaslóan jól teljesít gcammal de mivel az utóbbi 1-2 év összes készüléke szóba jöhet, bármelyik márka, bármilyen méret, ez így nagyon sok ezért a segítségeteket szeretném kérni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Max 50 ezerért melyik a legjobb telefon ami nem xiaomi?
-
Ájvé
veterán
válasz tknof1871 #162880 üzenetére
Azt nem tudom miért bukott meg, sok oka lehet, nem volt egyébként tőke a folytatáshoz azt olvastam. Az ilyen startupok azért sokszor nem növik ki magukat, nehéz adományból finanszírozni és ebből kinőni. Valószínűleg gyorsan jött a konkurencia is akik olcsóbban/jobbat vagy egyszerűen csak nevesebbet raktak le az asztalra, piac gyorsan változik és nem kegyelmez, lásd LG is vonul ki a mobil piacról, de volt régen Nokia is egykor.
vj0c1:
Szerintem is jobb a RN 10 5G kamerája, éjjel nappal is.
Kinek mi éri meg az egyén kérdése, neki kell eldönteni hogy neki megéri, ő írja alá és fizeti a részleteket, senki nem dönthet helyette. Maga a készülék csere megéri, mert minden tekintetben jobb készülék és 2-3 évre biztosan jó is lesz a készülék (természetesen nem tudhatjuk mit hoz a jövő, elromolhat stb (persze nem feltételezném hogy gond lesz vele) de van 2 év garancia azért szóval relatív be van biztosítva erre az időre).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz espeke #162882 üzenetére
Amennyiben az A21-re gondolsz, nem az A21s-re, akkor a Redmi 9C valamivel jobb akkuban, teljesítményben. A Samsung kamerában jobb. (Persze, azzal a fontos kitétellel, hogy ebben a kategóriában annyira nagy minőség nem várható egyiktől sem fényképezésben).
Az A21s kamerában és akkuban, teljesítményben jobb a sima A21-től. Akkuban, teljesítményben kb. a Redmi 9C szintje, kamerában jobb annál.
Xiaomi 13T
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon kedves hölgy barátom telefonvételben gondolkodik, viszont csakis a Telenornál, és csak részletfizetéssel volna rá lehetősége.
Jelenleg egy Huawei P Smartja (FIG-LX1) van, a kiszemelt példány pedig az új Xiaomi Redmi Note 10 5G lenne, viszont csak akkor váltana rá, ha ez utóbbi kamerája esti fénykörülmények között többet nyújtana, mint a P Smart.
Nektek mi a véleményetek? Megéri emiatt 2 év hűséget bevállalni?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
espeke
tag
Köszi a segítségetek telefon ügyben Nektek!
Xiaomi redmi 9c NFC Vagy
Samsung A21
?Ezen a kettőn gondolkodom
A mostani telók KIVEHETŐ AKKSI-sak? Már évek óta nem volt új Vannak még kivehető akksisak?m0o0ncalf https://www.youtube.com/watch?v=T9BD3JS2DRI
-
tknof1871
őstag
válasz vaakuum #162876 üzenetére
Köszönöm! #162877Ájvétknof Köszönöm!
Ez ugye nem volt komoly kérdés?
De. Tényleg kíváncsi voltam, mi lehet az oka.Például ott a Pebble. Azt mondják a Pebble csinálta az első okosórát. Ők 3(?) órát is fejlesztettek aminek a költségét Kickstarter-en keresztül ilyen közösségi finanszírozással teremtették elő. Amit produkáltak az jó volt. Tetszett a piacnak. Üzletileg még se működtek. A cég megszűnt.
Ez is érdekes, valamire van igénye a piacnak, veszik az órát. Ők meg, a cég, tönkremennek.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy patika galaxy s10 plusz telefonom amit szeretnék lecserélni valami másra,az ok hogy kipróbálnék valami másikat Mi lehetne az utód 100-180e forint környékén ?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Ájvé
veterán
válasz tknof1871 #162874 üzenetére
Volt ilyen kezdeményezés, de ennek nagyon nehéz a kivitelezése és akkor néhány paraméter volt cserélhető (kamera, akku, talán ROM/RAM). Ezek a csere alkatrészek se éppen olcsók szóval semmivel nem lesz olcsóbb mint egy hagyományos készülék sőt inkább drágább (telefonokat nagyon költség hatékonysággal gyártják, persze a fele ragasztó miegymás de így lehet olcsón gyártani).
Nem készült ilyen legotelefon nagykereskedelembe, de kivitelezés miatt elbukott, se nem lett volna olcsó és túlzottan moduláris se, tetejében elég ormótlan is volt, jól hangzik ez így elméletben, de ezt kivitelezni rendkívül nehéz nem is lett belőle semmi.
Yotaphone csak hátlapja volt epapír. Azért nincs epapír telefonokban mert nem tud folyamatos képet megjeleníteni vagy nem megfelelő minőségben (30 fps videót se tud, mai kijelzők meg 120-144 hz-en működnek).
Egyébként lehet beszélni erről csak változni nem fog semmi, szóval nincs ilyen lehetőség, de álmodni szép. -
vaakuum
addikt
válasz tknof1871 #162874 üzenetére
"Mi az oka, hogy ilyen nincs?"
Ez ugye nem volt komoly kérdés?Mert egyforma szabványt kellene használni mindenkinek, és abban nem tudnának megegyezni a nyomorult gyártók, hogy kinek a szabványa legyen a kötelező
Szabvány alatt nem csak azt kell érteni, amiket felsoroltál, hanem hogy hol legyenek rajta a gombok helyei, mennyi gomb lehessen rajta, meg a csatlakozók, ezek mind milyen alakúak, típusúak és méretűek legyenek, az akkuk mekkorák lehetnek (az is szabvány méretű kell legyen innentől, hol legyenek a pólusai, hol legyenek a belső rögzítési pontok, csavarfuratok, stb..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ez az én kíváncsiságom. Sajnálom, ha valakit zavar! Érdekel az ok.
Mindig lehetett hallani "összelegózható" okostelefonokról. A user az igényei szerint állítja össze. Az egyik túl drága volt, másik ki tudja miért halt el.
Tehát most nincs, vagy én nem tudok ilyet. Kickstarter-en se jött fel, hogy valaki beindítana egy ilyen gyártást? Nehezen hiszem el, hogy olyan pici ez a piaci rés amivel kár foglalkozni.
Mint a desktop PC, mindenki össze tudja rakni magának, az igényei szerint. Szerintem a telefonhasználók egy jelentős része örülne, ha lenne ilyen. Talán olcsóbban lehetne összerakni mint egy összeszerelt gyárit venni, mert sok képességet bele se tennének a vásárlók (légnyomásmérő, iránytű, stb) vagy sokkal szerényebb képesség is elég lenne (pl. hátlapi kamera csak 1 darab, selfi kamera 0 darab, stb).
Lenne 3 méretben a váz/ház. (Kollégám azért használja a régi iphone-t, mert 4", nem akar új telefont, semmilyent. Neki mind túl nagy.) Ha fémből lenne, az már örök élet. Minden házmérethez kb. 3 választható képernyő (720p, 1080p, 4K). Választható alaplapok. A lapokon a processzor, RAM, belső memória nyilván nem cserélhető, kameramodul is rá van szerelve. Így 1 házméreten belül kezdetben szerintem kellene legalább 6 opció alaplapból.
Biztos érthető a koncepció. Vagy meg kellene oldani, hogy az alaplaphoz minél több dolgot lehessen utólag, egyszerűen, otthon csatlakoztatni. Talán a belső memóriát kihagyni és ipari micro SD kártyával helyettesíteni. De nem értek hozzá, nem tudom, mennyire lehet slotokat kialakítani okostelefon méretű alaplapon.Mi az oka, hogy ilyen nincs? Az ipar egységesen az ellékező irányba ment/megy. Ma már minden telefon nagy, a hátlapi kamera több, az akkumulátor nem cserélhető, a kijelző felbontása, frekvenciája növekszik. Az e-papír rövid időre feltűnt az okostelefonok között (YotaPhone), majd eltűnt. Nekem a telefonon töltött idő 75%-ában elég lenne a monokrom e-papír.
Köszönöm a türelmet!
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
ribarszki
őstag
Kedves Fórumtagok!
Szüleimnek szeretnék 2db mobilt vásárolni. Jelenleg Redmi 4A telefonjuk van, de viseltes is, és rengeteg szoftveres bug van benn, hiába rakom újra.
A keret olyan 60.000Ft környéke / telefon.
Gondolom megint a Xiaomik kerülnek inkább előtérbe. Inkább a jobb kamera fontosabb mint a tárhely, sebesség, hiszen nem játszanak, nem tárolnak zenéket, videókat, stb.
Legyen egy megbízhatóbb rendszer és azért ne laggoljon.
Mi most 60-65k körül a best buy telefon?
Nagyon köszönöm! -
nagyúr
Sziasztok!
Redmi Note 9 Pro-t mire érdemes cserélni, ha előrelépést szeretnék?
Árban 100-150k férne bele, 3.5-es jackre szükségem lenne.
Köszönöm. -
MODERÁTOR
-
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Jó kis Meizu 16th-m végét járja,szeretnék valami nagyon hasonlót.
Azaz,újat,itthonról és a legfontosabb,hogy ne legyen batár nagy és nehéz.
Ezért nem tetszenek a xiaomik.
Az ideális kb 6 inches, 160g körül ,amoled kijelzővel.
Létezik ilyen 100-150ezres árkategóriában?
Mindegy az oprendszer. -
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Sajnos az ősrégi Redmi 3S-em megadta magát, és már gazdaságtalan lenne javítani. Ezért gondoltam arra, hogy kellene helyette valami. Hosszabb távra terveznék, ez is megvolt már vagy 4-5 éve, jellemzően csak akkor szoktam cserélni, ha már teljesen halott a dolog.
A szempontjaim ezek lennének:
- Árkategória: Szeretném megúszni 50-60 ezer forintból.
- Használt vagy új? Inkább újat vennék, de ha adott áron annyival jobb vételek vannak használtan, nem zárkózom el.
- Hol vennéd meg? Ha új, akkor az független legyen, ha használt, akkor értelemszerűen az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú. Amíg a telefon normálisan működik, nem cserélném.
- Mire használnád? Navigáció Waze-zel, ezen kívül kevésbé erőforrás-igényes dolgok (e-mail, közösségi alkalmazások, netbank és társai). Fontos a 2 SIM. Kamera nem a legfontosabb, de ha nem rosszabb a Redmi 3S-nél, annak örülök.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Teljesen mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ideálisan 5-5,5 coll, de tudom, hogy ilyen már nem sok van, ezért azt mondom, minél kisebb.Előre is köszönöm szépen!
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #162854 üzenetére
A J3 helyett kérhetek cserébe A20 vagy A12 telefont. Melyik lehet a jobb?
Az kellene, hogy az általam használt alkalmazásokkal fürge legyen, pontos gps-el.
Waze, okoskarkötő mobilfizetés, google térkép az elsődlegesen használt funkciók, meg persze a fotózás, de gondolom abban tuti veri a 6 éves j3-at mindkettő[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
hhgygy
senior tag
-
M.Ildiko
tag
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-osszehasonlitasa:xiaomi-redmi-note-10s-128gb-6gb-ram-dual-p665368293,xiaomi-redmi-note-10s-128gb-8gb-ram-dual-p674896305,xiaomi-mi-note-10-lite-64gb-6gb-ram-dual-p553598991,xiaomi-mi-11-lite-64gb-6gb-ram-dual-p653789178/
Már korábban kérdeztem, lehetőleg kisebb, kompaktabb készüléket kerestem, de hosszabb távra. Tudom, hogy ideális nincs, mert csak kompromisszumos, vagy drága kisebb, könnyebb kapható. Jó lenne eus raktárból rendelve is.
Ezt a 4-et találtam kb. megfelelőnek, de jó lenne megbízható kereskedőt is találni. Most Meizu M6-om van.
A véleményeteket szeretném kérni, úgy, hogy drágább nem jöhet szóba, de más gyártó, vagy típus igen.
Nem vagyok nagy játékos, és a fotózás sem központi kérdés, de minden kényelmi, jelző funkció számít. Gyors, stabil, jól működő telefont szeretnék. -
RetepNyaraB
veterán
Vannak dolgok az életben, melyek addig nem érdekesek ("ki használna ilyet?"), míg ki nem próbálod. Az nfc pont ez a fajta és nem csak a fizetésre gondolok, hanem a programozható nfc matricákkal rengeteg automatizált munkavégzésre, plusz az okosotthon baromság terjedésével az egyre több nfc alapú gépkezelésre.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
MODERÁTOR
-
Dim
csendes tag
válasz Viktor0610 #162835 üzenetére
Az NFC-ről már hallottam, de még sosem találkoztam olyannal, aki használja. Ez az én hibám, vagy tényleg ritka a gyakorlati használata?
-
vaakuum
addikt
Szerintetek hány éves telefonnál lehet a határ, ahol ez a hulladék program már működik? Ezt egy 2016-os Samsung galaxy J3-on produkálja, ami egyébként jelenleg mindenre is megfelel számomra. A szoftverfrissítésnél nem talál több frissítést, amit feltehetnék rá.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Bdanyy
addikt
válasz rizso #162850 üzenetére
Újonnan ennyiért semmiben nincsen sajnos qi, maradnak főleg azok amiket találtál, plusz 100 körül már a használt s20 fe is beleférne ami kamerában az árkategóriában elég jó.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék telefont venni, kb 60-100k körül (használt és új is lehet).
Amiből nem enged, az a vezeték nélküli töltés (Galaxy S8 és a Galaxy Watch mellett van egy vezeték nélküli dupla töltője).
Amiket én szeretnék: lehetőleg (AM)OLED kijelző, IP védelem, min 4/64GB, de inkább 6/128GB, jó kamera, min 4000mAh akksi.
Első körben új telefonra kérnék tippeket, nem vágom újonnan mik lehetnek jók árban, használtan találtam olyanokat, mint LG Velvet, Samsung S10+, Huawei Mate 20 Pro/P30 Pro.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Orgi
addikt
válasz Viktor0610 #162829 üzenetére
Tudom és ő is az 5G verziót javasolta neki, a 100k alatti kérésre:
"én a napokban néztem utána, nekem a Xiaomi Mi 10 Lite 5G lenne a nyerő." -
Azteeek
tag
Sziasztok
Redmi note 10pro és samsung galaxy a72 között kamera tekintetében merre billen a mérleg? -
addikt
válasz espeke #162838 üzenetére
Esetleg realmi7 (50k-tól) [link] a nem jönne be a miui
6gb ram/64gb háttértár
helio g95 soc
90hz képfrissítésennyiért iphone-ból 6s-t esetleg 7-est kapsz de biztos hogy akku cserével kell kezdened ha valami értelmezhető üzemidőt szeretnél
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz espeke #162838 üzenetére
Nemrég vettem egy ismerősnek Samsung A02s-t, miközben belaktam, azt tapasztaltam, hogy teljesen jól kezelhető, persze, nem egy sebességbajnok, de ennyiért teljesen jó.
A Xiaomik persze, valamivel többet adnak ennyi pénzért. Ha teheted, és belefér a keretbe, a 4 giga memóriás verziót vedd, bár alap használatra a 3 GB is elég lehet.
Használt iPhone témában nem vagyok otthon.
Én ennyiért nem vennék használt iPhone-t.Xiaomi 13T
-
andatti
senior tag
-
espeke
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, ebben kérném a segítségetek.
Az árkategória max. 60e forint, de inkább 40e
LEHETŐLEG újan, de használt is ok.
Messenger, netezés, youtube-ra használom, fényképezés legyen elfogadható, nem kell semmi profi szint. A kijelzője legyen szép és vigye az alap alkalmazásokat.1, Milyen Samsungot lehet venni ennyiért, ami megéri ár/érték arányban?
2, Xiaomi Redmi 9C NFC-t ajánlották 40-ért, az milyen?
3, Régi Iphone-t érdemes venni még napjainkban? (régen iphone 6 elég jó volt)
4, Ti milyen telefont ajánlatok?Köszi !
m0o0ncalf https://www.youtube.com/watch?v=T9BD3JS2DRI
-
makoss
veterán
válasz Viktor0610 #162830 üzenetére
És ezeknek milyen a kijelzője nappali fényben?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ezek közül én a Redmi Note 9-et vagy a Redmi 9T-t venném.
A Note széria mindig egy fokkal jobb paramétereket tartalmaz (jobb kamera, kijelző leginkább).
Az M3 akkor lehet befutó, ha az NFC nem fontos (leginkább a mobilos fizetés miatt), ellenben a hosszú készenlét igen.Xiaomi 13T
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném a kiöregedő Xiaomi telóm. Belépő, BB készüléket keresek. Alapvetően elégedett voltam az eddigivel.
Viszont elveszek a választékban.
50e körüli (új, garis,magyarországi) kategóriákban nem feltétlen látom a különbségeket.
Redmi Note 9, Redmi 9T, Poco M3 nagyon hasonló áron vannak, teszt és specifikáció terén is nehezen bogozom ki.
Ezekről illetve ár/érték arányban a velük egy kategóriába eső, ajánlható riválisokról szeretnék vélemény kérni.
Ha tudható, hivatalosan mit jelent a Note és a T verzió arról is homályosítsatok fel légyszi!
Köszi! -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
makoss
veterán
Üdv!
Jelenleg 100.000 Ft alatt melyik az a Xiaomi telefon ami most a legjobb?
Például: Kijelző, szolgáltatások, gyorsaság, minden ami a mai trendnek megfelel.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek Note 10S újonnan, vagy használt de még garis Samsung A71? -
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Ha kb. 1-2 ezer forint különbség van a Redmi Note 9 és a Note 9T között akkor melyiket lenne érdemes választani? Annyira egyformák, szinte mindenben megegyeznek.
-
d.toth91
tag
Sziasztok,
A 70 ezres kategóriában keresek Nagymamának új okostelefont. Főleg fotózásra, tartalomfogyasztasra és telefonálásra használná.Eddig Samsungot használt, ezért ha ott lenne ajánlott készülék ennyiért, az mindenképp érdekes lehet, de más Andriodot futtató mobil is szoba jöhet.Vodafone flotta vagy független készülékben gondolkodunk.
Amennyire lehet, hosszabb távra terveznénk a készülékkel.Előre is köszönöm a segítséget.
-
flash-
veterán
Xiaomi mi 10 lite telefont vennék lehet ehhez hozzájutni valahol 0% thm-el?
-
Ájvé
veterán
válasz Ace Ventura #162815 üzenetére
Mi 10T Pro LCD szóval ha AMOLED kell akkor ki is esett (szóval kérdés mi fontos a kijelzőben).
"nem zavar, ha kicsit kisebb"
Az biztos hogy nem fog mivel mostanában elég lapát készülékek vannak, S21 elég kompakt mondjuk.
Akku időben egyik se bajnok, ez mondjuk hardver miatt várható is, de akku se olyan gigászi bennük. Mi 10T Pro a legjobb ezek közül, másik kettő nagyjából egálba van.
Sebességben Mi 11 nyer, de egyik se gyenge vagyis napi használatban nincs köztük számottevő különbség. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
KApnék a cégtől egy okostelót, de a 3 közül nem tudom melyiket érdemes.
S21 5G
Xiaomi Mi10T pro
Xiaomi Mi11Jelenlegi S10+ lenne cserélve.
A méretektől tekintsünk el, nem zavar, ha kicsit kisebb. IP védelem sem fontos.
Kijelző, akku, üzemidő, sebesség érdekes.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
RetepNyaraB
veterán
válasz puhos363 #162811 üzenetére
@kirisz posztjából ítélve ő kint szeretne venni, nem itthon. Másrészt részleges garancia van rá ittthon is (MM-ben): javítják, de nem cserélik, amennyiben az lenne a megoldás.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
andatti
senior tag
Update:
(a korábbi hsz-eimhez képest... és tudom, már január óta... de ilyen vagyok, bocs.)
Fel kell(ett) adjam a strapafonos vágyaimat... (A részletfizetés miatt, + csak a BB kártya...)
Maradt a Xiaomi, mivel normális strapafon 100 alatt nincs se MM, se euronicsba...Anyukám eddig 4X-et használt, (77.ben van) neki elvárás, hogy nagyobb lehet a képernyő, de alacsonyabb hardver nem jöhet szóba. így ő a Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM -os készüléket kapná. (kb. mint az én 5 Plus-om, csak jobb). 55e HUF
Magamnak nagyobb gondban vagyok... (az említett 5Plus volt, ami tönkrement)
Ha már MM, (vagy euronics) és BB részletre, akkor:Xiaomi MI 10T Lite 6/128 GB 100e HUF (euronics)
Redmi Note 10S 6/128 100e HUF
Redmi Note 10 PRO 6/128 115e HUF
Xiaomi 11 Lite 6/128 125e HUFEsetleg meghúzom és még belefér a keretbe, ha 20 havi részlet játszik:
Xiaomi MI 10T 6/128 2 év gari 140e HUF (euronics)
XIAOMI MI 11 LITE 5G 6/128 145e HUF - De nem érzem úgy, hogy az 5G miatt... megérné?Szóval melyik lenne a legjobb vétel?
A 6/128 egy játék miatt fontos, az 5 plus forrósodott, meg megzakant tőle, igaz már visszább vettem, illetve sok app van mindig a telón, 100+, több böngésző, ahol sok fül van nyitva...Nfc-n gondolkodtam, mint szempont, de eddig nem volt, fotó esetleg fontos, (mert most a samu A7 tablet fotói brutál csúnyák... ) de nem volt eddig extra... Minden korábbi telóm a gyári adottságokkal futott, így ez is.
-
puhos363
tag
válasz kirisz #162809 üzenetére
Hmm, nem tudom, hogy hol volt erről a garanciáról szó, - lehet pont itt, és ugyanúgy német mm volt említve -, hogy ha kintről veszed, akkor nincs itthon rá garancia.
Gigabyte B450, Ryzen 5 2400G, 2*8GB 3000Mhz, MSI RX570 8GB, Seagate Barracuda 2TB Hdd, Kingston 240GB ssd, Fsp Hexa+ 450W, Zalman Z3, Arctic Freezer 12, W10 Home, Philips V243
-
kirisz
tag
Németországban közvetlen Google-től vagy media markt-ból érdemes Pixel-t rendelni? Ugye leginkább garancia miatt érdekel. Köszi a segítséget.
-
Dilikutya
félisten
válasz zolem #162806 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 9
4/128 GBHuawei P Smart 2021 hasonló, de ott a Google szolgáltatások alapból nem elérhetők. Valahogy biztos fel lehet rá tenni, de erről konkrétat nem tudok. Valószínűleg a Huawei alkalmazásboltjában minden fent van a mainstream fejlesztőktől.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zolem
aktív tag
Megválaszoltam a kérdéseket, talán így kapok segítséget.
Adott ársávban jó kamerával.
Előre is köszönöm!- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) 50-60eFt
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Független, gyártói gari
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Relatíve hosszú távon
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Kommunikáció, fotó
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Elsősorban android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy[ Szerkesztve ]
にんじん
-
MARVEL
tag
Azoktól kérdezném, akiknek már volt/van Nokia G20-as készüléke...
Miben lett jobb/rosszabb az 5.4-nél? Ez az új Helio G35 chipkészlet jobb vagy rosszabb mint az 5.4-es Snapdragon 662-se? Az előző telefonom egy mezei Sony XA-volt. Sajnos teljesen tönkrement. Vettem egy Motorola G8-at, de nem jön be, le szeretném inkább cserélni a már fent említett két Nokia egyikére. Ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest