Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ez az én kíváncsiságom. Sajnálom, ha valakit zavar! Érdekel az ok.
Mindig lehetett hallani "összelegózható" okostelefonokról. A user az igényei szerint állítja össze. Az egyik túl drága volt, másik ki tudja miért halt el.
Tehát most nincs, vagy én nem tudok ilyet. Kickstarter-en se jött fel, hogy valaki beindítana egy ilyen gyártást? Nehezen hiszem el, hogy olyan pici ez a piaci rés amivel kár foglalkozni.
Mint a desktop PC, mindenki össze tudja rakni magának, az igényei szerint. Szerintem a telefonhasználók egy jelentős része örülne, ha lenne ilyen. Talán olcsóbban lehetne összerakni mint egy összeszerelt gyárit venni, mert sok képességet bele se tennének a vásárlók (légnyomásmérő, iránytű, stb) vagy sokkal szerényebb képesség is elég lenne (pl. hátlapi kamera csak 1 darab, selfi kamera 0 darab, stb).
Lenne 3 méretben a váz/ház. (Kollégám azért használja a régi iphone-t, mert 4", nem akar új telefont, semmilyent. Neki mind túl nagy.) Ha fémből lenne, az már örök élet. Minden házmérethez kb. 3 választható képernyő (720p, 1080p, 4K). Választható alaplapok. A lapokon a processzor, RAM, belső memória nyilván nem cserélhető, kameramodul is rá van szerelve. Így 1 házméreten belül kezdetben szerintem kellene legalább 6 opció alaplapból.
Biztos érthető a koncepció. Vagy meg kellene oldani, hogy az alaplaphoz minél több dolgot lehessen utólag, egyszerűen, otthon csatlakoztatni. Talán a belső memóriát kihagyni és ipari micro SD kártyával helyettesíteni. De nem értek hozzá, nem tudom, mennyire lehet slotokat kialakítani okostelefon méretű alaplapon.Mi az oka, hogy ilyen nincs? Az ipar egységesen az ellékező irányba ment/megy. Ma már minden telefon nagy, a hátlapi kamera több, az akkumulátor nem cserélhető, a kijelző felbontása, frekvenciája növekszik. Az e-papír rövid időre feltűnt az okostelefonok között (YotaPhone), majd eltűnt. Nekem a telefonon töltött idő 75%-ában elég lenne a monokrom e-papír.
Köszönöm a türelmet!
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest