Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Üdv. 40-50 ezer között mit ajánlanátok újonnan alap dolgokra? (Social media, netezés, YouTube, zenehallgazás, kisebb igényű játékok, néha egy-két fotó.) Legyen viszonylag megbízható (2-3 évig nem lesz cserélve), legalább 64 GB tárhelyes, ujjlenyomat olvasós, jack csatlakozós és magyar garanciás. A Poco M3-on gondolkodok, emagon 53900 Ft, ami kicsit túllépi a keretet. Ennyiért jó vételnek tűnik, de gyártói garanciát ad rá az emag? (Gyanús nekem a 12 hónap.) Esetleg Redmi 9C, de a 64 gigás jelenleg nincs készleten normálisabb boltoknak (annyira nem sürgős). A Redmi prociban kicsit erősebb, de cserébe csak 3 giga a RAM. Erre a felhasználásra szerintem a Poco Snapi 662-je is bőven megteszi. De ha tudtok más jó vételt az ársávban, leírhatjátok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Norbi.
őstag
válasz Viktor0610 #159296 üzenetére
Eladtam pár darabot belőle, azok is 4GB ramosak voltak. Meg mindenhol 4nek írja.
Kollegád 32GB-ket vehetett akkor vissza. -
MODERÁTOR
válasz Norbi. #159295 üzenetére
Pont azért vett vissza kollégám A21-eket (Telenor), mert csak 3 dzsiga memória van benne.
Persze, ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a Vodafone is ilyen kiszereléssel árulja. 🤔Szerk.:
A Telenor 2 féle kiszerelésben árulja: 3/32 GB és 4/128 GB.Akkor a vodás a 4 gigás lehet.
Affene a hülye gyártókba és a sok különböző kiszerelésbe!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Norbi.
őstag
válasz Viktor0610 #159294 üzenetére
Hibas a Voda leirasa, 4GB lesz.
-
Kötike
tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a vodafone kínálatában szereplő Samsung A21 128 Gb, mekkora rendszermemórával van szerelve. 3 vagy 4 gb?
-
csaba1203
addikt
válasz humilislupus #159290 üzenetére
Picivel felette 90000 sávban már kapsz Samsung A51-et is.
Ránéznék arra is a helyedben. -
pataslogeza
aktív tag
Tudnátok adni linket olyan magyar üzlethez, ahol ilyen bőrtokot lehet venni?
-
Ájvé
veterán
válasz humilislupus #159286 üzenetére
Jobb, erősebb SoC (720 vs 732), 120 Hz-es kijelző, kamera is talán jobb egy kicsit (itt mondjuk nem olyan nagy a különbség). Nem eget verő különbség, de hasonló áron egyazon kategóriás készülékekről van szó. Poco X3 is IP53-as de ez igazából nem sokat jelent, Redmi Note 7 óta a Xiaomi így készíti a készülékeit ha jól tudom, meg ez egyébként csak annyi hogy ráesik egy kis eső nem kell rögtön szívrohamot kapnod, gyakorlatban nem sokat jelent (elvileg legtöbb készüléknek illene ennyit kibírnia).
Realmere is ránézhetsz, erős hardver van bennük (igaz Mediatek, de tényleg kategóriában felüliek), 90 Hz-es kijelző, meg olcsóbb valamivel és akár 8/128 kiszerelésben is kapható. Ezen felül a stock Android közeli rendszer még előnyük lehet. Ezzel együtt is X3 jobb választás szerintem (valamivel drágábban).Nem tudom hogy a mai "tiniknek" mik a szempontok, de ahogy néha itt fórumon olvasom lehet nem is érdekel (státuszfón, no offense nem akarok flamet robbantani).
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz humilislupus #159282 üzenetére
Használt is szóba jöhet?
-
humilislupus
tag
válasz humilislupus #159286 üzenetére
A másik kérdésem ,hogy a redmi 9s és pro között csak a kamera 48-64 mp a lényegi különbség? Azt írták a pro-ról ,hogy cseppálló és van nfc.....ezek a gyakorlatban nektek számítanának? Azért kérdezem mert én 5e ft-os nokiát használok,és nem tudom mik a fontos szempontok az okostelefonoknál....nem nekem lesz a telefon ,hanem teenagernek....(nekem ezek nem telefonok)
-
Ájvé
veterán
Realme 6/7, Redmi Note 9S 4/128, de 90-100 körül van már Poco X3 is.
-
juuzer
addikt
-
Ciccuka
veterán
Általánosságban:
Poco X3
Redmi Note 9S
Redmi Note 9 ProÉs talán Redmi Note 9T
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
humilislupus
tag
Sziasztok. Segítenétek nekem. 80 ezer körül milyen telefont érdemes venni?
-
Ájvé
veterán
válasz szimpláncsak #159276 üzenetére
Szerintem sokan úgy lehetnek vele miért vegyen kicsi telefont ha ennyit költ rá. Kb mint a Tv, miért vennél kicsit ha ugyan annyiért sokkal nagyobbat is kapsz. Mai okostelefonok elsősorban média fogyasztásra vannak és másod sorban telefonok.
12 mini miatt nem lesznek kisebb telefonok, ez teljesen biztos. Sony volt az egyedüli aki kisebb készülékeket gyártott most már mondhatjuk hogy rétegnek, hát sehol sincsenek, ha igaz lenne a recept vagyis kisebb készülék nagyobb siker akkor nem itt tartana.
9T az egy más piacra szánt Poco M3 ahogy írtad. Nálunk ez ismert ezért átnevezték.
8T tegyünk l tavalyi. 9s Snapdragonos, 9 Pro kicsit komolyabb tudással rendelkezik, Poco M3 másik brand, Xiaomi pénzeli de voltak hírek már erről is (függetlenek lennének stb, nyilván Xiaomi se engedi el csak úgy). Elég kusza a Xiaomi portfóliója az tény, de vannak különbségek (általában) a készülékek között (ha nem egy másik piacra szánt modell átnevezett verziója), még ha nem is sok.juuzer
Ha ennyit szán rá kénytelen lesz megbarátkozni vele, barátnőd meg elég mélyen a zsebébe nyúlt az igényei miatt, nem biztos hogy más megteheti vagy egyáltalán meg akarja tenni ugyan ezt. -
őstag
válasz juuzer #159278 üzenetére
Nem olyan túl régen a Xiaomi és a Samsung is próbálkozott, de a Mi 9SE-nek és a S10e-nek sem lett utódja, minden bizonnyal nem voltak annyira kelendőek.
Az Apple-t ebből a szempontból kevésbé értem, nekik az alap csúcskészülékeik kellően kompaktak, szerintem sok minden nem indokolta a Mini kivitelt. A i12 is 147 mm alatti, attól nem kell kisebb szerintem.
-
őstag
válasz monchichi20 #159275 üzenetére
Nincs velük semmi tapasztalatom, de mivel a Gizmochina promózza őket erőteljesen, úgy gondolom igen. Ezért is mertem linkelni. Esetleg valamelyik külföldi rendeléses topikban érdeklődhetsz a webshoppal kapcsolatban.
-
juuzer
addikt
Tudom. Nem várok el sokat, de ha vlakinek tényleg kis telefon kell, akkor nem biztos, hogy lecsap még egy best buyra is. Egyik barátosnémnek a 6,1"-es P Smart 2019 is hatalmas volt, nem érte át. Igaz ő 12 minit vett utána inkább.
Sgr_A (#159273): You dont say...
szimpláncsak (#159276): Erre szerintem még várhatunk. De ahogy olvasgattam, a 12 mini se lett valami hatalmas siker annak ellenére, hogy mennyire jó volt a fogadtatása.
Vamos a la playa.
-
csaba1203
addikt
válasz szimpláncsak #159276 üzenetére
Raktárkészleteket ami marad fel kell használni valahova na meg fő a változatosság.....
-
szimpláncsak
tag
Tudom, ezért tettem idézőjelbe. :) Azon is gondolkodtam, hogy várni kéne, hátha a 12 mini miatt lesznek kisebb telefonok, de úgy tudom azt sem kapkodják. Pedig ahogy olvasom sok ember szeretne rajtam kívül értelmes méretű telefont :) Azt eddig sem értettem, hogy a xiaomi/redmi/poco-nak miért jó, hogy 50-80ezer forint között van egy rakás szinte ugyanolyan telefonja. (9, 8T, note 9,note 9 s, note 9 pro, poco m3) és most jön még hozzá a 9T is :)
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz juuzer #159272 üzenetére
Igen de 50-ért mit vársz? Így is bőven egy kategóriával jobb az M3 mint amennyibe kerül, UFS tároló 60 alatt nincs egyébként.
63-ért Realme 6 is jó, de az se kicsi.
Szerintem ennyiért ennek is nagyon örülni kell.Sgr_A
50-ért? 250-nél kezdődnek sufni gsm boltokból. Mondjuk erre tuti nem jön 10-es Android.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz szimpláncsak #159270 üzenetére
Hát ez hogy eladták igen érdekes, Honor csak egy brand mindenben a Huawei állt mögötte, szóval innentől kezdve erősen kétséges a jövője.
Sehol nem találtam egyébként információt arra hogy valaha is megkapná (szóval eladás előttről sem).
Poco M3 szerintem nagyon jó ennyiért és bőven megéri.
Ha fizetsz gondolom hogy igen, de ott kellene érdeklődni. Szerintem 1 év alatt bőven kiderül ha van baja, akku pedig minimum 2 évet kibír, de 3 sem lehetetlen.[ Szerkesztve ]
-
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Sikerült összetörnöm a p20 lite telefonom kijelzőjét. Szóval a kérdésem az lenne, hogy Honor 20e-t szabad még venni? Vagy a 2-3 éves hardver miatt nem ér 50ezret? Mennyire valószínű, hogy kap mondjuk android 10 frissítést így, hogy a Honor-t "eladták"? Vagy a Kirin 710-re tuti nem fog 10-es andorid jönni? Azért néztem ezt a telefont, mert a mai felhozatalban viszonylag "kicsi", 6,2" 160gramm, 154mm magas, 8mm keskeny. Tudom, hogy ott a 9X lite dupla ekkora háttértárral, csak az megint a szokásos batár méret . Vagy ha 60ezerig jobb telefont akarok, akkor nincs mit tenni?
Ezen kívül néztem még a Motorola g8 power-t. Szeretném reményeim szerint garancia időn túl is használni, szóval ezzel kapcsolatban meg az az aggályom merült fel, hogy 2 év után ha baja van, lehet-e javíttatni.
A 3. kiszemelt pedig a Poco M3 (aka Redmi 9T). Ha emagról veszem, garancia időn túl a magyar xiaomi képviselet szervizeli a telefont? -
őstag
válasz Gabesz87 #159266 üzenetére
Igen, szerintem sincs más opció a kritériumok alapján. Más telefon kompromisszumos, leginkább a méretben. Mi 10 mondjuk.
S20 FE-nél nem tudom fennáll-e még a ghost touch probléma, + az Exynos jobban zabálja az akkut. A snapis viszont bőven 200 felett van. Ha megvásárolod, érdemes alaposan letesztelni.
-
Gabesz87
veterán
Hosszú ideje továbbra is bizonytalan vagyok, mi legyen a P20 Pro-m utódja. Év végén már már elköteleződtem egy iphone 12 felé, de akárhányszor kézbe veszem a feleségem XR-ét, mindig felb...a az agyam, hogy számomra logikátlan, nem találok valamit. Jó, ez megszokás kérdése.
- Árkategória. Nagyon max 200k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Ahol jobb deal van. Akár T-s előfizummal is, ha sokkal olcsóbb, mint boltban. Igazából a kamatmentes T-s részletet preferálnám.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, kb. 2 év nálam a csere periódus
- Mire használnád? sok netezés, FB, YT, kevés játék, átlagos fotózás, és abban sem vagyok Pro, minél jobb képek szülessenek Auto módban
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droid!
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? P20 Pro-nál sokkal nagyobb és nehezebb semmiképp ne legyen, tehát 155mm magasság körül, nagyon max 160.Amit még szeretnék:
- wireless charging
- wifi 6
- lehetőleg OLED, de itt tudok talán kompromisszumot kötni
- kamera azért legyen P20 Pro szinten min.Nagyjából ezek alapján én most csak a Samsung S20 FE-t látom opciónak, bár nem rajongok a Samsung telókért, és az FE sem hibátlan, ahogy hallottam.
-
Ájvé
veterán
válasz Ryder62 #159260 üzenetére
Mi Note 10 Lite esetleg, kicsit kisebb kamerában szerintem nem lehet rosszabb. Akku idő jobb is.
-
juuzer
addikt
válasz Ryder62 #159260 üzenetére
Szia!
Ennyiért nagyon kompaktabb telefon nincs. Esetleg a Huawei P30, de ott a Google-támogatás kérdéses, vagy Honor 20. Iphone SE 2020 is becsúszik néha 150-160 ezer körülre, de az meg nem android. (Múltkor valahol kb annyiért láttam.)
Mi 10T bestbuy ennyiért. Vagy a Pixel 4a, de az itthon nem 150k, egyedül külföldön van a megadott kereten belül.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
elfelejtette
veterán
válasz Pttypang #159259 üzenetére
Sony Xperia 10 II, LG Velvet.
#159260 Ryder62: Duplázd meg a keretet, és akkor Pixel 5.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Ryder62
őstag
Sziasztok! Egy új teló vásárlása elött állok. Samsung A71-et néztem ki de böszme nagy nekem. Valami hasonlót keresnék.
- Árkategória: 130-150 ezer között
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Nagykerben vagy szolgáltatónál de nem előfizetésre hamem egyben kicsengetve az árát.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3 év körül
- Mire használnád? Fotózás nagy mennyiségben, böngészés, videó nézés, zene és némi játék
- Operációs rendszer: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6 col körül -
veterán
-
Ciccuka
veterán
Elvileg holnap jelenik meg a Xiaomi Redmi Note 9T 5G
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
SamiCsillag
senior tag
A liberális cenzúra miatt lassan mindenki azzal járna a legjobban, ha google nélküli telefonokat vennénk.
-
őstag
válasz Rodzser Mór #159253 üzenetére
Persze, akad 1-2 alternatíva, de most jelen pillanatban ettől nincsen jobb ajánlat ezért a pénzért. Huawei nincs, a Xiaomi almárkái dominálják ezt a szegmenst leginkább.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz elfelejtette #159250 üzenetére
Igen, erre az Asusra rábukkantam, mint lehtséges megoldás, de úgy láttam, hogym ár nem árulják, kifutott termék.
A lekerekítésmentességet, notchmentességet az előnyökhöz írtam, azaz ha mégis lekerekített stb, akkor nem tragédia.yuing,
megnéztem a Pocophone-t, hát ez már jó nagy tepsi Amúgy elég jónak tűnik. Az akció aktualitása után vennék, kb 1-2-3 hónap múlva.Köszönöm a reagálsáokat. Biztos van még olyan, ami jó lehet.
Amúgy Huawei-t érdemes még venni az Android/google play (vagy mi) bojkott miatt? Nem követtem az eseményeket.
-
őstag
válasz Rodzser Mór #159246 üzenetére
Kínai webshop játszik? Banggoodon még néhány óráig pörög a Poco M3 akciója. Nagyjából 41.000 Ft. Túl is szárnyalja az elvárásaidat. Részletek a cikkben. [link]
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #159248 üzenetére
Ami leginkább megfelelt volna neked, az az Asus Zenfone Max Pro, bár nem teljesen szögletes a kijelző, pici lekerekítés van, a kamera se egy csúcsmodell, de a többi megvan.
#159249:
A jelenlegi alsó-közép sok mindent nem tud amit szeretnél:
-értesítő led nincs, iránytű is elvétve, inkább type c, és notch/lyukas kijelző.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz elfelejtette #159248 üzenetére
Szia.
Egy Zopo Hero 1-t (5", 720p, 2GB RAM) használok, májusban lesz 5 éves. Akkor volt 40ezer Ft átszámolva. Ehhez képest kicsit jobb fényképezőt, akkut és nagyobb kijelzőt szeretnék. Csak belefér 5 év elteltével 40-50ezer Ft-ba, fejlődött annyit a technika és azáltal olcsóbb is lett az alsó-közép kategória. Legalábbis remélem -
elfelejtette
veterán
válasz Rodzser Mór #159246 üzenetére
Szia!
Itt több dolog is üti egymást. Nehéz lesz így összehozni.- 40ezer Ft tájékán (max. 50ezer)
Ez eléggé behatárolja a lehetőségeket.
- új
Egy használtat lehet hamarabb találsz.
- kijelző: min 5,5"
Ez oké, manapság a tepsi a divat
-jó színek, kontraszt és fény.
Olcsóbb modelleknél erre ne számolj.
-Elég a 720p, de ha több, az sem baj.
Pipa
-Kell:
- értesítési led
- iránytű
- DualSIM
- combosabb akksi (3000mAh fölött),
Ez menni fog
- 3,5mm jack
- vállalható minőségű videófelvétel és állókép is.
Bizonytalan.
-Előny:
- ha van mikroSD hely külön,
- MikroUSB csati lehetőleg ne Type C
Így nem lesz gyors töltés, max. 10W-os
- nem notch-os
Ehhez régebbi modell kell
- nincs kijelző sarkainál lekerekítés
Dettó.
- gyorstöltési lehetőség
Fentebb írtam.[ Szerkesztve ]
-
agentJ
tag
Sziasztok.
Aki otthon van a kínai telefonrendelésekben, tudna segíteni hogy a Mi 10 Ultra honnan szerezhető be vám és áfa mentesen? Aliexpressen 1 eladót találtam, 7 ezer forintos DHL szállítással.Ez jó lehet nekem? -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Alábbiak szerint keresek telefont. A meglévő 5 éves lesz májusban, nem vagyok egy nagy telefonmániás, ha beválik egy cucc, akkor azt használom, nem cserélgetem.
- 40ezer Ft tájékán (max. 50ezer)
- új
- telefonálás, böngészés célra, napi 1-2 óra youtube nézés, alkalomadtán navigáció, tracking program túrázáskor, jegyzetelés. Esetleg ebook olvasás (ha ráveszem magam).
- kijelző: min 5,5", jó színek, kontraszt és fény. Elég a 720p, de ha több, az sem baj.Kell:
- értesítési led
- iránytű
- DualSIM
- combosabb akksi (3000mAh fölött),
- 3,5mm jack
- vállalható minőségű videófelvétel és állókép is.Előny:
- ha van mikroSD hely külön,
- MikroUSB csati lehetőleg ne Type C
- nem notch-os
- nincs kijelző sarkainál lekerekítés
- gyorstöltési lehetőségMilyet javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Sziasztok,
mi lenne ajánlott az alábbiak szerint?
- Árkategória. Max. 250K
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? A következő egy évre
- Mire használnád? Multimédia, néha játékok
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droid érdekelne
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Kicsi telefont már nem nagyon találni, így majdnem mindegyAmi még jó lenne.:
- oled
- sztereó hangzás
- Qi töltés
- SnapdragonKöszi előre is.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ginola
addikt
Nubia Red Magic Snapdragon 835 újonnan megér 60 e Ft-ot?
-
Anybody
csendes tag
A Realme 7 telefonról mi a véleményetek?
Nem találtam tesztet róla.
Tetszik az akksi nagysága.Köszönöm!
Ildi -
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #159234 üzenetére
Elképzelhető, nehéz kiigazodni a Xiaomi rengetegben, már az egész vicc lassan.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
bazsimano
őstag
tehat akkor max azert erne meg, mert picit kissebb, premiumabb kinezet. A pocon van ertesito led?
lehet akkor az a plussz 15 ezer nem eri meg annyira? ahhh
ahh nehez most kaptam kolcson egy torott kijelzoju p9et...uh most ugy ahogy van idom gondolkodni rajtakoszonom Viktor a hozzaszolasodat Nedek is!
-
petymek
senior tag
válasz Viktor0610 #159215 üzenetére
Köszönöm.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Ájvé
veterán
válasz bazsimano #159227 üzenetére
AMOLED kijelző, kicsivel gyengébb SoC (Snapdragon 730 vs 732 de ez tényleg minimális), nincs micro SD kártya bővítés, kicsivel kisebb készülékház (ha számít), hátul is üveg (GG5) borítás (ha számít a "prémium hatás"), akku idő hasonló és kamera is kb ugyan az tudja (Sony szenzor azonos bennük).
-
MODERÁTOR
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
mi note 10 lite meger 15ezer felarat a poco x3al szembe?
-
Bdanyy
addikt
válasz gpeeter #159222 üzenetére
iPhone 12 mini (főleg ha social media alatt a fotók videók appból posztolását is érted) illetve Galaxy S20 jó lehet, ha valahol találsz beleférhet 250 körül. Alzánál van pixel 4a, valamivel olcsóbb ezeknél. Érdemes megnézni a hardveraprot, a boltoknál jóval kevesebbért találsz garis S20at, pixelt.
Méretek: [link][ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz volvoguy #159209 üzenetére
Igazad van, Mi 10T-ből spórolták csak ki.
P30 Prot nem venném inkább, jelenlegi helyzetben kicsit kétséges eleve a jövője, de egyébként lassan 2 éves lesz így túl hosszú támogatásra már nem nagyon számíthat.
Mi 10T Pro 190-ért esetleg, Mi 10 se olcsóbb amúgy (esetleg Kínából).[ Szerkesztve ]
-
gpeeter
csendes tag
Sziasztok! Samu S9-et váltanék le, de magamtól nem nagyon találtam értelmes alternatívát ami az árkategóriában előrelépés lenne...
- Árkategória. Jó lenne 150-200 között megúszni, ha van valami nagyon jó vétel elmehetek 250-ig.
- Használt vagy új? Hol vennéd meg? Mindenképpen itthoni vásárlás kártyafüggetlenül. Új vagy keveset használt garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Min. 1-2 évet bírjon ki (frissítéssel is).
- Mire használnád? Csak a "szokásos", social media, youtube, egyéb videó nézés és zene hallgatás, minimális játék. Fotózás is fontos (videó nem annyira).
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Inkább android, de nem zárom ki az Apple-t.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jó lenne minél kisebb, de úgy érzem meg kell barátkoznom a tepsikkel...
Köszi! -
elfelejtette
veterán
válasz pataslogeza #159220 üzenetére
Szuper. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz elfelejtette #159148 üzenetére
A huaweit kiejtettem, már nem emlékszem miért, aztán közbejött másik két versenyző a xiaomi mellé, és végül a realme 7 pro mellett döntöttem. Meg is rendeltem ma délután, remélhetőleg jövő héten megkapom.
-
Bdanyy
addikt
-
Nimda
addikt
Melyik a legkisebb méretű Samsung A típusú telefon, ami hardveresen elegendő lesz még 2-3 évig? Illetve amelyik ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
volvoguy
addikt
Hát nekem a Pixel3 volt meg ha azt hozza vagy túl lépi már okés a dolog. Amugy a listába még a Huawei P30 Pro-t venném be.
Amugy a Mi10-ben van OIS!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! A Következők közül melyiket ajánljátok nekem?
Amire kell: Fotózás, üzemidő, hosszú frissitési háttér
Fotózás terén ami nagyon fontos nekem az az Éjszakai képek minősége legalább Pixelek szintjén. Ebből nem szeretnék engedni.
Szóval olyan telefon kell, amire Android eseén fel lehet varázsolni a GCam-et. Exynos-os Samsungok ki is estek, Pixelek akkuban nagyon gyérek. Versenyzők:
- Xiaomi Mi10T Pro vagy sima Mi10 5G (utóbbi sokkal olcsóbb és Oled kijelzős)
- OnePlus 7T Pro (ez viszont még 2019-es telefon)
- Iphone 11 (kakukktojás 20ezerrel drágább mint a másik kettő)
Használtan venném mindenképp, 130-170 között. Köszi!Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Ájvé
veterán
válasz Wallenberg #159204 üzenetére
Együtt se venném meg, minőségileg egyik se biztos hogy jó.
-
Wallenberg
senior tag
válasz monchichi20 #159199 üzenetére
Én is ezen a telefonon gondolkodom: 159171 hozzászólás.
Ulefone Armor 10, Blackview BL6000 Pro, Oukitel WP10 között nem tudok dönteni.
Az Ulefone-hoz most jár ajándékba karóra is a BG-n.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz monchichi20 #159201 üzenetére
Figyelj, 100k alatt rengeteg jó ár/érték arányú készülék kínálkozik, de ez az árkategória valamilyen kompromisszumot megkíván a játék és kamera területén. Az első gyengeségektől mentes telefon erre a felhasználásra szerintem a Mi 10T, ami hazánkban 150.000 Ft környékén elérhető. Valószínűleg kínai webshopból olcsóbban is beszerezhető.
A 100-150k közötti sáv nagyjából a senki földje, ha valami komolyabb akció miatt nem esik ide be készülék, abszolút felejthető kategória jelenleg.
Visszatérve 100k alá pedig fel lehet sorolni a szokásos favoritokat. Poco X3 NFC, Redmi Note 9 Pro, Realme 6 Pro, Mi Note 10 Lite és talán Mi 10 Lite, bár az pont multimédiás oldalon nem túl erős. Az általad említett Realme 7 Pro is jó lehet specifikációk alapján, de azzal semmilyen tapasztalatom nincs nekem.
-
monchichi20
aktív tag
válasz yuing #159200 üzenetére
Kitöltöttem de nem hisze hogy sokra mentek vele, kinőttem már abból hogy a telefonnal villogjak, de nem egy 100 éves készüléket szeretnék.
Ár: nagyjából anyit szánok mint a realme x7-re áfával együtt max. (kb 150, de 100 alatt jobb volna)
- Árkategória. Nem egy túlárazotat szeretnék, hanem ami ár/érték arányban jó. (Leeco Max 2-ről váltok)
- Használt vagy új? egyértelmű új
- Hol vennéd meg? Ahol lehet áfa mentesen venni készüléket leginkább, de nem mukucs telefonosnál.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Amig elnem romlik anyira hogy nem éri meg foglalkoznom vele.
- Mire használnád? Amire kell ,egy kis játék, egy kis videó néha fotó és stb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? nyílt
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Aminek nem kell külön táska kényelmesen elfér egy farmer zsebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest