Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Általános felhasználóként (nem power user) rejt magában biztonsági kockázatot, ha az ember nem frissít az újabb OS-ekre, hanem megmarad egy jól bevált verziónál (akár évekkel korábbinál)?
Fura weboldalakat nem néznék, csak gyári/ellenőrzött appot használnék, stb...
Android és iOS esetében egyaránt érdekelne a válasz...Köszönöm előre is,
Üdv! -
wowpegazus
tag
válasz Sungoo #159498 üzenetére
Január 14. Trump búcsúajándéka. A védelmi minisztérium banolta a Xiaomit. 2021. novemberig ki kell vonulnia minden amerikai befektertőnek a cégből, mert a vád szerint a kínai katonai apparátussal összejátszanak. Egyenlőre nincs google szolgáltatásról szó, de félő, hogy a Huawei sorsára jut. Ez van, ha valamelyik gyártó túl jó lesz, és beszorongatja az Applet jóáras telókkal... (Nyilván nem ilyen egyszerű, Usa és Kína tech hidegháborúja)
-
Sungoo
addikt
válasz wowpegazus #159497 üzenetére
Milyen “ban”? Miről maradtam le?
-
wowpegazus
tag
Sziasztok! A Xiaomi januári banja eléggé belecsapott a telefonválasztási elképzeléseimbe. Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen 5G képes telefont vennétek 150-200.000,- Ft között, ami kb. hasonló teljesítményt tud, mint a Xiaomi Mi 10t vagy 10t pro - és van magyar szervízhálózat, meg google app támogatás.
A fő felhasználás internet, kamera, fotó a gyerekről, videózás. Időtállóság és gyorsaság fontos, legalább 3 évre lesz. A kijelző (ips/amoled) kevésbé izgat, a design (fém/üveg), méret és a magas képfrissítés legyen meg, illetve az akksi normál használat mellett húzzon ki 2 napot. Tudom, hogy az 5G még gyerekcipős, de egy-két év és akár elterjedhet.
A Xiaomi ban egyenlőre novemberig még nem vészes, de ki tudja mi a kövi lépés, lehet a HUawei sorsára jut, és a google nélkül nem igazán jó az android.
Előre is köszi, hogy foglalkoztok vele.
-
őstag
Persze, a Pixelek a biztonsági és főverzió frissítéseket az elsők között kapják meg. Ugyanakkor a hardver kompromisszumosabb. Manapság még mondjuk szerintem mindenre elég, de hosszútávon ebből a szempontból gördülékenyebb lesz a Mi 10T. Meg ott a 144 Hz, baromi sokat dob a felhasználói élményen.
-
pv5
csendes újonc
Sziasztok! Hamarosan aktuális, hogy meglévő Huawei P10 Lite telefonomat leváltsam.
Androidhoz nem ragaszkodok.
A legfontosabb szempont a megbízhatóság (pl. rendszerfrissítés) lenne.
Üzemidő és a rendszer gyorsasága lenne emellett a legfontosabb.
Keretem kb 150-160e HUF lenne.Néztem a Xiaomi Mi 10T, de nem tudom mennyire megbízható online bankolas és hasonlók szempontjából!
Segítségeteket előre is köszönöm! ;) -
Grizzlu
tag
Igen, az S-ben nincs. Köszi Neked is, rámegyek erre. Kicsit fáj a szívem, mert eddig nagyon LG márkahű voltam minden elektromos berendezés terén, de annyira rosszakat mondanak mindenhol az okostelefonjaikról, hogy most már más márkának szavazok bizalmat.
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
Grizzlu
tag
válasz Viktor0610 #159483 üzenetére
Még egy kérdés: NFC-vel hogy áll ez a darab? Hallottam olyat egy Youtube teszten, hogy ez gyenge pontja, nekem pedig fontos nagyon. Köszi!
[ Szerkesztve ]
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ha emagon vennék S20FE-t, arra gyártói garancia van vagy bolti garanciás?Tigris, tigris, csóvafény...
-
bazsimano
őstag
annyi, hogy az s10+mar sehol sem lehet kapni...valakinek van infoja rola?
-
xhege
veterán
válasz rothfb #159478 üzenetére
Az S20FE szerintem kamerában jobb lett, mint az S10+, de még a sima S20-nál is. A képfeldolgozáson szoftveresen javítottak, természetesebb képeket lő nem szaturál túl ( bár sokan a túlszaturált képeket szeretik). Nézz be egy telefonos fotós topikba. Mindenki ódákat zeng róla. Nem, nekem nem Samsungtól van, nem ezért írom.
-
Grizzlu
tag
válasz Viktor0610 #159483 üzenetére
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz rothfb #159477 üzenetére
Az a baj, hogy már megint megválasztottak egy nyugdíjas öregembert a világ egyik legnagyobb hatalmának a vezetésére. Könyörgöm egyszer már egy 40 éves elnököt válasszanak aki tudja is mi folyik körülötte.
Bírtam mikor a vén csontvázak megkérdezték Zuckerberget kihallgatáson, hogy ha nem fizetős a Facebook használata, akkor mégis hogyan nyereséges?
-
törölt tag
válasz SamiCsillag #159472 üzenetére
"Várom a Mi MIx 4-et és a Mi Note 11-et. Esetleg a Mi 11-et."
Az a baj, hogy már bőven csúcs áron adják a flagship telefonjaikat, de mégsincsenek teljesen azon a szinten. Kamerában legalábbis van elmaradás.
-
Grizzlu
tag
Sziasztok!
Alábbi telefonok közt vacillálok, általános dolgokra használnám: internet, GPS, multimédia, stb. Fontos, hogy szeresse a Google profilom. Nem játszanék rajta.
Galaxy A21s 128 GB DS
Galaxy A20e DS (olcsóbb opció, ha ez is megteszi)P40 Lite DS
Redmi Note 9 DS
Melyik a legjobb vétel? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bazsimano #159476 üzenetére
Én ezek közül S10+t vettem... Újonnan.
Nem volt kedvem S20 FE-t venni a műanyag hátlap és az optikai ujjlenyomat olvasó miatt. A kamerája sem jobb.
A Huawei-t meg nem ismerem, de amíg nem tisztázódik a helyzet az amerikaiakkal, addig nem veszünk Huawei-t. Meg a szoftveres frissítések terén Xiaomival (az is kínai) voltak rossz tapasztalataim. Plusz Samuval egyből működik minden szolgáltatóval a volte és a vowifi. Digi miatt volt fontos. -
bazsimano
őstag
válasz SamiCsillag #159472 üzenetére
Es ha exynos s20 fe vagy huawei p30 pro akkor szerintetek melyik a jobb?
P30? -
őstag
válasz xhege #159474 üzenetére
A napokban adta ki a Samsung a negyedik update-et az érzékelési problémák orvoslására. Sajnos benne van a rizikó, hogy pont egy hibás terméket fog ki az ember. Monjduk az online vásárlás védelmet nyújt. Akkor van gond, ha a szolgáltatótól hozod ki, és mondjuk csak otthon derül fény rá...
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz Sly189 #159468 üzenetére
Az iPhone SE akksiban sajnos értékelhetetlen, bár ez felhasználási szokás függvénye is, illetve a 4,7 -és kijelző azért meglehetősen pici. A P30 Pro szerintem a Huawei talán legjobb modellje volt, van meg Google is rajta, de azért már nem mai vas. A Samsung szerintem nem rossz, de ott voltak kijelző problémák. Viszont ha azt megoldották, akkor szerintem az s legjobb vétel a 3-ból. A kamerája kimondottan jó lett!
-
SamiCsillag
senior tag
válasz bazsimano #159470 üzenetére
Ezek közül az S20 FE-t választanám, de csak is SP procival, csak épp ez a hátránya, hogy hivatalosan nincs Magyarországon.
A Mi 10 T Pro is kiváló, bivaly erős proci, egész jó kamera, nálam azért bukott meg, mert nincs amoled és vezeték nélküli töltés.
Várom a Mi MIx 4-et és a Mi Note 11-et. Esetleg a Mi 11-et. -
bazsimano
őstag
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, jelenleg Huawei Mate 10 Pro t használok, akku már a 3 éve alatt degradalódott, de a nagyinak még kibirna 2 napot , szóval az oda menne.
Én meg szeretnék venni egy újat.
Huawei P30 Pro - 156.000 Ft
Apple iPhone SE 2020 - 163.000 Ft
Samsung S20 FE 180.000 Ft
(Ezek szolgáltatós árak, Vodafone nal vásárolnám.)
That is the question (?) Melyiket érné meg?
P30 Pro kamera, teljesítmény, akku,
iPhone SE iOS, hardver jó, de a kijelző és akku szerintem kevés 2021-ben.
S20 FE - muszáj modellnek érzem. -
válasz nanno14 #159439 üzenetére
LG G4 óta használva van nálam, a V10 óta V50-ig az összes V-s széria megvolt.
Auto fényerő bekapcsolása az ajánlott! (megfelelően adagolja a kijelző fényerőt)
Legnagyobb nyári napsütésben sincs vele gond.
Ajánlom az 50 Ohm feletti Impedancia füles kipróbálását a V-s szériás LG-vel (High Gain) és többet nem kell majd más telefon!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
noaa
csendes tag
-
moma
őstag
igazából mindegy, hogy 9T vagy 10 csak arra gondoltam, hogy valami frissítés amire megéri várni. mondjuk az 5G-t nem érzem most egy fontos dolognak. korlátlan 4G a fő itthoni internetem és nem érzem, hogy kellene nagyobb sebesség. mondjuk azt sem vágom ez az 5G hogy van a mobil net előfizetésneknél ez van alapból vagy az is valami drágább külön csomag?
szerk: közben néztem a cikket. hát ebből nekem nem jön át még miben jobb, vagy csak az 5g? más update nincs? amúgy a recés hátlap az tetszik. A hetesnél utálom az üveget hátlapot, annyiszor esett már le úgy, hogy szinte sík felületen egyszer csak elkezdett csúszni lefelé, olyanon, ahol az ember meg nem mondta volna, hogy van egy kis lejtés. mázli, hogy nem tört.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #159458 üzenetére
Ez még 9-es széria, nem 10-es, de 9T 5G-s ebben igazad van, de kétlem hogy 70-be bele fog férni (benne is van a linkedbe 100-ért lesz ezért már Mi 10T Lite is van ami szerintem jobb is). Redmi Note 10 még odébb van (specifikáció sem ismert még), ez biztos olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Heteken belül itt a Redmi 9T és a Redmi Note 9T.
A Redmi 9 kamerában gyengébb a Redmi Note 9-től, igen. De teljesítményben, akkuban kb. egál a kettő.
Xiaomi 13T
-
moma
őstag
válasz Viktor0610 #159458 üzenetére
Ezekről van érzésed mikor lesznek itthon?
Meg amúgy közben nézem a nem note redmi 9 -et is. Jól értem, hogy itt az a fő különbség, hogy gyengébb a kamera?
-
bazsimano
őstag
sziasztok! mai nap nagy "oromunkre" felesegem S7se csak ugy lefagyott es se kep se hang! semmire se reagal, se toltesre kabelen kabel nelkul, semmi recovry reset vagy barmire a sok gombos megoldassal
Szoval kerdesem az lenne, hogy samsung s20 FE de nem az axynos valtozatban, az csak sufni gsm boltban kaphato?
milyen android keszuleket tudtok ajanlani 150-250 kozott fobb szempontok!
-akkumulator
-jo fotokepesseg
-itthoni beszerzes mihamarabb
-fuggetlen.elore is koszonom!
b. -
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
Erősebb hardver, jobb kamera és stock közeli rendszer a Realme előnye (bár ha neked MIUI tetszik hátrány is lehet, MIUI sokkal összetettebb).
Szerintem még egy darabig nem lesz új Redmi, Mi 11 jön most utána belépő Redmi jöhet, Redmi Note 9 Májusában jelent meg. Ha kell 5G esetleg érdemes várnod, más komolyabb előnye nem hiszem hogy lesz a Redmi Note 9-el szemben (persze erősebb SoC, valamivel jobb kamera is lehetséges, előre úgy is lehetetlen megmondani, de nem gondolnám hogy olyan sokat fejlődne). -
moma
őstag
Köszi! Most 70 a 128-as note 9 a xiaomi.hu-n és ott annyi plusz előny is van, hogy ismerem is a MIUI-t szóval nem kell átszokni. Szóval ezt a +7k szerintem megéri. Még kicsit nézegetem őket, de ha nincs nagyon ellenérv a Xiaomi mellett, hogy inkább várjak kicsit és lesz note 10 nemsoká pl, akkor asszem rendelek egy olyat. Tetszik a realme is, de sacc egy szinten látom a kettőt. csak a miui-t meg ismerem.
-
moma
őstag
Sziasztok. 60-70 kerül, most a redmi note 9-et érdemes venni vagy van valami jobb? Meg érdemes ezt megvenni most, nem fut ki mostanában?
-
belan
addikt
Szerintetek milyen telefont érdemes most venni android fronton? Ami érdekelne oneplus 7t pro, p4p pro, mi10 5g, huawei-nél csak gms hiány bosszant, de viszont szeretem a Huawei kezelő felületét. Esetleg oneplus 8 pro.? Persze azért a ár is számít de megbízhatóság is mi 10 5g egész jó áron van a alzába.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Ciccuka
veterán
válasz Viktor0610 #159448 üzenetére
Akkor úgy tűnik a GSMArena-n is van némi pontatlanság.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MODERÁTOR
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Ti melyik telefon főkameráját tartjátok jobbnak?
Nektek melyik a szimpatikusabb modell összességében?
Megéri vajon a Poco X3 a felárat ($209 vs. $229)?Poco X3 NFC - minden, ami kell
Redmi Note 9 Pro - megapixelek feláronMindegyiknek van némi hiányossága a másikkal szemben.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
noaa
csendes tag
Igen, le is volt ragasztva..
-
noaa
csendes tag
Sziasztok,
Veletek fordult már elő ilyen? Vettem egy telót a Media Marktban, és volt rajta üvegfólia, semmi ilyesmire utaló leírás nem volt feltüntetve az adatlapon.
A termék elvileg új de így már kételkedem. Kiálított datab (azt is fel szokták tüntetni) lehet?Esetleg visszaküldött darab? -
Ájvé
veterán
válasz nanno14 #159439 üzenetére
Tesztben olvastam azért írtam, különben én se tudtam hogy ilyen különbség lehet.
Jack sajnos kihaló félben van, felső kategóriás készülékeknél nem jellemző.
Mi 10T mellé simán kijön egy jó BT-os füles a keretből talán ezt javasolnám, vagy le kell mondanod a felső kategóriáról (gyengébb hardver, kamera stb.), én nem nagyon találok csúcskészülékeket jack csatlakozóval, talán másnak lesz tippje. -
bugizozi
őstag
válasz Norbi. #159425 üzenetére
"viszont nincs éjszakai mód, széleslátószög" - hú tényleg, ezt jó mondod, nem is volt eszembe
Akksicserével tisztában vagyok, páromnak a régi SE van. Hihetetlen, hogy lassan 5 éves készülék és még mindig gyors és még mindig jönnek rá frissítések... A Honor 8ra meg úgy kellett felvarázsolni az android 8-at azóta meg semmi....
Jónak tűnik a Xiaomi is de ezt a 6.67 " méretet meg kell nézni élőben, hogy mekkora is, belefér-e egyáltalán a zsebbe
Köszi!VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
hans989
tag
Sziasztok!
Húgomnak keresek 100 ezer forint körüli összegben ajándékba okostelefont.
Márka tekintetében nyitott vagyok mindenre (a Huawei azért kérdéses), az elsődleges szempont inkább a megbízhatóság, a minél könnyebb kezelhetőség és a felhasználóbarát felület. (Ő sem annyira technika párti, és a férje is eléggé humán beállítottságú.)
Egy másik fontos dolog, hogy heteken belül évekre Finnországba megy, ezért szeretném olyan helyről vásárolni a telefont, hogy minél kevesebb legyen a gondja az esetleges gariztatással.
A fentiek alapján számomra a Samsung A51 ugrott csak be hivatalos Samsung Experience Store-ból vásárolva, mert akkor azt - elvileg - a Helsinki-ben lévő szaküzletükbe is simán beviheti/beküldheti probléma esetén.(?)
Ár-érték arányban biztos vagyok benne, hogy van az A51-től jobb opció is. A fentiek függvényében Ti mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz DrDobos #159431 üzenetére
Nem feltétlenül, telefonoknál annyira nem tudom van-e különbség, de TV-k esetén az LCD-k fényereje több lehet a beépített háttérvilágítás függvényében OLED ugye pixelenként világít nincs háttérvilágítás. Telefonok esetében szerintem nincs túl nagy különbség, mivel itt nincs szükség annyira nagy fényre. OLED alapból jobb minőségű jobb a betekintési szög és láthatósága is, inkább ez a fő különbség.
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! A következők közül melyik az a telefon, ami hozza mondjuk legalább egy Pixel3 vagy P30 Pro szintjét éjszakai fotózásban? (Előbbi volt, utobbi tárgytalan számomra).
Xiaomi Mi10 5G vagy Mi10T Pro
Iphone11
OnePlus 7T proHasználtan venném őket, nagyjából ezekre lenne keret 160-170ezerig...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
őstag
válasz Gabesz87 #159427 üzenetére
Sztem várj néhány tesztet hogy fény derüljön az új chipset valós tudására. Annyira be lett hypeolva, hogy most már tényleg fel kellene vennie a versenyt a Snapival. S ha így történik, az S21 máris vonzóbb lehet. Üzemidő, képfeldolgozás, időtállóság miatt. Az exynosos FE sem egy kijelzőidő bajnok.
-
Ájvé
veterán
válasz nanno14 #159426 üzenetére
Nem auto fényerőn használod? Ha ki van kapcsolva az auto fényerő akkor kicsivel 400 nit fölött van a maximuma, de ha auton van akkor 600 fölött is lehet.
OLED is kell? Az LG OLEDes hátha hozzá szoktál.
Ha nem akkor Mi 10T 150-ért megvan, top hardver, jó kamera (nincs OIS), nagy akku, IPS kijelző de legalább 144Hz-es.
Mi 10T Pro nagyjából ugyan ez csak jobb a kamera meg 8 GB RAM van benne.
Mi 10 még pont belefér 200-ba ha fontos az OLED kijelző.
Samsung S20 FE is pont belefér 200-ba, Exynos SoC van benne, ez is top, kamera téren is nagyon jó, akku idő is jó, S-AMOLED kijelző 120 Hz-es képfrissítés és 823 nit auto fényerőn a maximum.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
S20 / S21 / S20 FE dilemma...most hogy vehető (előrendelhető) az S21 (T-s előfizu), újfenn gondolkodóba estem. S20 perpill olcsóbb, mint az FE. Jobb (jobban megéri) a sima S20, mint az FE? Kisebb méret miatt S20 szimpibb, de az akku miatt meg inkább az FE. Ahogy látom, az S21 nem sok újat mutat fel az S20-hoz képest, sőt...kisebb felbontás, plastic hátlap, nincs SD bővítés, kamera, akku tök u.a. SZVSZ nem igazán történt nagy újítás. Max a SOC. 5G meg még nem annyira releváns itthon. Nekem tuti nem. Számolgatok, osztok, szorzok most, hogy a Magentás előfizuk megújításával is melyik mennyi lenne.
-
nanno14
friss újonc
Szép estét kívánok mindenkinek!
Nemrég találtam rá erre a fórumra és a segítségeteket szeretném kérni!
A közeljövőben szeretnék egy telefont venni az LG V30-am mellé/helyett.
Fontos lenne a jó kamera a bővíthető memória jó akkuidő és a kijelző fényereje legyen nagyobb mint az LG-é mert napos időben allig látom. És a leglényegesebb ami eléggé leredukálja a versenyzők számát a jack csatlakozó megléte....
Árkategória:
200.000 Ft-ig, de az sem baj ha olcsóbb
Használt vagy új? Csak új!
Hol vennéd meg?
Valamelyik hazai webshopból, függetlenül, rendes garanciával!
Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Ameddig csak bírja! (V30 is már 2,5 éves)
Mire használnád? Zene hallgatás(gyakran egész nap a zsebemben szól), fotó, videó készítés, youtube, böngészés, navigáció, filmezés
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Eddig csak android volt!Válaszotok előre is köszönöm!
-
Norbi.
őstag
válasz bugizozi #159424 üzenetére
Leginkább Xiaomi, Poco F2 Pro, Samsung A71, Oneplus Nord, LG Velvet, de ezek közül én a Mi 10T-t venném a droidosok közül. Vagy az SE-t, abban jobban benne van a 4 év, viszont egy akkucsere majd kelleni fog valószínüleg 2 év környékén. A droidosokat meg élőben őket, mert nagyobbak a Honor 8tól.
Sima nappali fényképben és videóban szerintem jobb az SE, viszont nincs éjszakai mód, széleslátószög, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Okostelefont keresnék 150e Ft környékén.
Újonnan venném meg, lehet bolt is, vagy Telekom, ott van céges előfizu, de kkv2 szal nincs nagy kedvezmény ahogy néztem.
Normál felhasználásra lenne, fontos a dual sim és hogy minél jobb legyen a kamerája.
Méret jó lenne ha 5" körül lenne.Lassan 4 éve egy Honor 8-at nyúzok, tetszik a telo, bár mostmár nem egy sebesség bajnok. Ennél fizikálisan ne legyen sokkal nagyobb az új, és jó lenne ha ez is lehúzna 4 évet.
Ami kinéztem első körben az az iPhone SE 2020, ahogy néztem, eSIM-mel menne 2 telekomos szám vele.
Esetleg milyen alternatíva jöhet szóba Android vonalon ilyen árban?Köszönöm a segítséget!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
őstag
válasz #42308056 #159417 üzenetére
Ami megfontolandó az a Realme X3 SuperZoom az Alzától. Picit utánanéztem, persze továbbra sem lettem a szakértője, mert nincs tapasztalatom vele. A tesztelők elmondása szerint este, gyenge fényviszonyok mellett küszködik a kamerája. Viszont ez valamennyire orvosolható Google Camerával. Nappal nincs vele ilyen jellegű gond.
GSMArena teszt: [link]
Alzás link: [link]Ezért az árért ez a csomag nevezhető BB-nek szerintem.
-
elfelejtette
veterán
válasz magyarc #159419 üzenetére
Igen, azokból is van hasonló méretű, bár nem amoled kijelzősök, mint az a31, cserébe jobb snapdragon procival és UFS tárhellyel is kaphatod egyes modelleket.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
magyarc
tag
válasz elfelejtette #159415 üzenetére
Köszönöm a tippet! Az A31 a mobilarenás tesztjében hogyan mérhettek az A41 esetében az A31-nél 40-50%-kal magasabb (de még így is harmatos) FPS-eket, mikor azonos a felbontás és a SOC?
A Realme 6 és 7 még nevezhető kompaktnak? -
Ájvé
veterán
Egyelőre nem:
"A döntés elméletileg nem hat ki a kínai gyártó beszállítói- és partnerkapcsolataira, vagyis a Xiaomi továbbra is vásárolhat amerikai technológiát, így többek közt okostelefonos vezérlőchipeket és egyéb áramköröket, valamint a Google Mobile Services platformot is licencelheti."
Ez annyit jelent hogy nem fektethetnek USA cégek a Xiaomiba, el kell adniuk a részvényeiket, ez biztos nagy veszteség lesz a Xiaominak, de egyébként nem érinti a telefon üzletágát, egyelőre. Ez még Trump idején hozott intézkedés, majd meglátjuk Biden mit csinál, folytatja ezt a politikát vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Megbízható, jó kamerájú telefont keresek. Előny, ha van zoom kamera is rajta, a többi nem számít, tehát makró, ultraszéles, mélység izé, ezek csak dísznek lesznek úgyis.
Árban ne a csúcs kütyüket mondjátok mert azokat én is tudom hogy jók Inkább pár best buy cucc érdekelne.
Egy kikötés: ne legyen ívelt a kijelző!
-
magyarc
tag
Sziasztok!
Nagykamasz lányomnak keresnék új kompakt Androidos, Google play-es telefont itthonról 70e forintig, ami kicsit nagyobb mint a Samung A41, de még 6.5" alatti. Kellene jack csatlakozó és jó lenne ac-s wifi, mivel a korábbi telefonján kriminális volt a wifi vétel. Eddig főleg Honor telefonokat néztem. A 20e-ben csak n-es wifi van, a 20S-ben pedig nincs jack csatlakozó. Mi a helyzet a régebbi Huawei-ekkel, ezeknek megmaradt a google frissítése? -
Bdanyy
addikt
válasz goblin1983 #159409 üzenetére
Esetleg még kicsit többért az x3 superzoomot érdemes megnézned [link]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
goblin1983
tag
80-120 ezer körül keresnék legalább 6GB RAM-mal rendelkező, jó fényképezős, ár-érték arányban megfelelő telefont. Samsung, Huawei kizárva.
Néztem egy párat, ha ezek közül kellene választanotok, akkor melyik? Vagy egyéb ötlet?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Poco X3
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Honor 20
Realme 6 Pro
Realme 7 Pro
Realme 7 -
Bdanyy
addikt
válasz sch_a #159404 üzenetére
lehet kicsit lentebb fog menni, ma jelentették be az S21-et. Egyébként 2 éve az nagyon jó ár volt érte, mert az itteni táblázat szerint az újkori ára azért messze több volt [link]
(és ezeknél az áraknál még 305-320 körül volt a forint 360 helyett)http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest