Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadelon
aktív tag
válasz Greg06 #127096 üzenetére
Internet,email,messenger?Erre lassan egy gyalogsági ásó is alkalmas,akkor te olyan telót keresel ami jó fotókat lő?A honor 10 nyerő a méret is stimmel 5col vs kb6col tehát nagyjából egyforma mint egy pinpong meg egy teniszlabda még ha a képarány nem is ugyanaz!A P20 -nál olcsóbb!Ha nem lennék munkanélküli hajléktalan tuti ilyet vennék vagy p20 at esetleg egy xiaomi mi mix 2s-t!
[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
Greg06
csendes tag
Sziasztok eddig egy nexus 5 - öt használtam de már megbízhatatlan ezért szeretnék váltani.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
kb 140 ezer
- Használt vagy új?
Mindenképpen új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Szeretném ha legalább 3 évig birná (mind a két kategória érdekelne)
- Mire használnád?
Email , messenger , internetezés , fotózás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Kb nexus 5 méret.
Amit kinéztem az a Honor 10 szerintetek ? -
Skillet
addikt
válasz #81733120 #127093 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ezt a videót ma én is megnéztem róla. Láttam egy ennél is betegebbet, ahol végül ki is nyírják
Végre megbarátkoztam a gondolattal, hogy 5" alatti telefonom, sajna már nem lesz, de valahogy bármelyik telefont szemelem ki, mindegyiknél van valami gebasz.
Asszony moto e4-e pl nagyon tuti, egyszerű, de nagyszerű... de értesítési led nincsen. Ahhoz pedig már nagyon hozzászoktam. Ha a világ minden pénzét telefonra szeretném költeni, csak találnék valamit, de mivel nem ez a cél, így nehéz szülés lesz.
Sacc 40 környékéig várnám az ajánlatokat.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
toldy
őstag
válasz Fred23 #127078 üzenetére
Köszi, én is nagyon a meizura hajlottam ( még a tesztet is megírnám), csak időközben kiderült hogy hiába type-c csatival volt beharangozva a valóságban sajna csak micro usb van rajta ( tudom hogy a xiaomikon is de pont ez miatt csak "kényszerből" néztem őket). Szerintem marad egy használt Honor 8.
Az élet nem habostorta.
-
törölt tag
válasz Skillet #127091 üzenetére
Utánanéztem, hogy mi a helyzet Gorilla Glass terén a Redmi 5-nél.
Elvileg nincs benne:"Q) Is the display on the Redmi 5 protected by Gorilla Glass?
A) Unlike the Redmi Note 5, the Redmi 5’s 5.7-inch 720p+ display is not protected by Corning Gorilla Glass. Instead, it is protected by a strengthed cover glass." [link]
Viszont ebben a videóban próbára tették, elég jól szerepelt a Scratch Test-en.
-
-
Skillet
addikt
A redmi 4x-et néztem ki, de úgy informálódtam, hogy könnyen karcolódik az üveg. Gondolom, nem gorilla. Most a redmi 5 felé kacsintgatok, hasonlót (karcok) nem hallottam róla, de könnyen megeshet, ha szintén nem gorilla. Honnan lehet tudni, hogy egy telefon rendelkezik-e ilyesmi védelemmel?
Ragaszkodnék hozzá, mert a 4 éves moto g-n még egy hajszálkarc sincsen, pedig volt már vastagon betonporos is, letöröltem és semmi nyoma.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Corvu$
csendes tag
Üdv!
Mit hallani, emmc ufs2.1 van a Honor 10-ben?
Köszi
-
-
Fred23
nagyúr
válasz toldy #127067 üzenetére
Én tuti a Meizu-t venném az Exynos 7872 miatt, aztán írnék belőle egy tesztet Logout-ra. De mindegyik klassz teló az áráért, szóval nem jársz rosszul, bármelyiket választod!
-
yoogie
aktív tag
válasz Viktor0610 #127076 üzenetére
Magas labda...(a lottó számokat tudom)
-
MODERÁTOR
-
yoogie
aktív tag
iPhone-t szeretnék vásárolni a páromnak, amit kinéztem 8 Plus. Esetleg várható a közeljövőben áresés, akció, gondolok itt konkrétan a T-re?
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #127073 üzenetére
Ott a pont. Tizedesjegy elcsúszott.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
Bagoly01
senior tag
Üdv!
Családtag venne új telefont. Redmi Note 5, vagy pedig egy Samsung s7 lenne.
Nekem szimpatikusabb az S7, de nem mai darab már. Érdemes újat venni? Tekintve hogy még mindíg elég drága. Vagy inkább a Note 5?[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #127062 üzenetére
Nem fél, csak 4.99.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
toldy
őstag
Sziasztok,
Némi segítséget kérnék tőletek. Alakult hogy szükségem lenne még egy mobilra, viszont árban azért szeretném minél kedvezőbben megúszni. Alapvetően a 30-40k kategóriát nézem, de max 50k ig hajlandó vagyok elmenni. Mindenféle képen droid kellene, a főbb irányvonalak pedig sok telefonálás, emailezés, dokumentum bogarászás ( ezért minden képpen 5,2" és fölötte, max 6"), némi navigáció és fényképezés.
Nézegettem a Xiaomi Redmi 5, valamint 5 plust is ezek elég szimpatikusak, viszont szembetalálkoztam a Meizu m6s-el szerintetek meg ér kb 45k külföldről, mennyire tartósak ezek, szerencsére nincs előlapi gombja így az nekem plusz pont. Vagy esetleg egy használt Honor 8 ( csak ezeknél aggódom az aksik miatt valamint mostanában sokszor olvasok bt gondokról)?köszönöm
Az élet nem habostorta.
-
funkmester
aktív tag
Mobiloknal hol talalok informaciot a kijelzo kepfrissitesrol?az erdekel melyik mobilok kepe folyamatosabb
-
MODERÁTOR
-
Palapo
aktív tag
-
Palapo
aktív tag
válasz juuzer #127056 üzenetére
A Honor 9 is 64GB-os.
Akkor a kamerát illetően is a jobb választás a Honor 9 mint a másik kettő?
Nehéz lesz megmagyaráznom anyósnak,mert neki a kijelző tetszik a másik kettőben,hogy olyan "telített".Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
juuzer
addikt
válasz RocknRoller #127054 üzenetére
Szia!
Szerintem még az A1 lehet érdekes, mást nem nagyon tudnék mondani ennyiért (De ahogy látom A1-et használsz )
Palapo: Szia!
Ha jól tudom, a Honor 9-nél 32 GB. De én mindenképp a Honor 9-et választanám, a 3 közül ez a legerősebb készülék (ha hosszabb távban gondolkodtok). + Esetleg egy 16/32 gigás SD kártya (a 16-os már nincs annyira horror árban) és akkor oda mehetnek a fényképek és marad hely minden másnak
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Anyósom szeretné lecserélni a jelenlegi Huawei P8 Lite telefonját és a Telekom kínálatában böngészve a kb.havi 5ezres részlettel ezeket a telefonokat nézte ki:
Huawei Mate 10 Lite
Honor 9
Huawei P20 LiteÉn nem igazán tudtam dönteni,hogy melyik lehet a számára az ideális.
Igazából,fotózni szokott sokat ( főleg az unokákat ). Ez lenne a döntő tényező.
A belső tárhely lenne még,de az mindháromnál 64GB.Szerintetek?
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
65 ezerért szeretnék venni egy új telefont. Xiaomi redmi note 5 van kinézve, nem tudom ilyen arkategoriaban milyen telefonok jöhetnek még szóba amik 1 év alatt nem fossak el magukat (nem szaggat nem fagy le stb
..)
KösziÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
adp
őstag
válasz daddy9 #127043 üzenetére
én is e kettő közt vacilláltam, csak várni kellett a note 5-re, de már rendelhető! sztem minden tekintetben jobb a note5. Igaz még csak az elődjét a redmi 5 plust vettem a kezembe, de méreteit tekintve ugyanaz, nekem a mi a1 valahogy nem áll kézre, és a stock droid olyan gagyi hatást kelt, mármint az ikonok, mintha egy régi s3 lenne a kezembe.
Már rendeltem is a note 5-öt EUSTOCK tól elérhető[ Szerkesztve ]
-
Matyee21
csendes tag
SziasztoK!
Új telefon vásárlásán gondolkozok, a segítségeteket kérném.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 3 Pro-m van, amit megelégedéssel használok, bár már akksi időben nem hozza az újkori teljesítményét.
Az új készülékkel szembeni elvársaim; 5.5" alatti méret, 3-4 GB ram, 32GB+ rom, B20, nagy akksi, minnél frissebb Android. Mindezt 50-60k-ért.A mostanival is meg vagyok elégedve, gondolkoztam azon is, hogy ha egy rom cserével lehetne javítani az üzemidején akkor ráérnék még a cserével.
Mit javasoltok? -
hitchins
őstag
válasz eladogeppc #127039 üzenetére
P10 nem vizallo tudtommal
Egyebkent meg kb azonos tudasuak. Nincs egyertelmu gyoztes. Sztem vedd kezbe amelyik jobban bejon azt vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok, segítsetek !
Melyiket választanátok ?
S7 sima, full doboz tartozékokkal, edigital, +1 év garival
S7 Edge doboz nélkül, T-mobil garivalAnnyira sok az akku idő különbség ?
Köszi !
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
juuzer
addikt
válasz rene85 #127045 üzenetére
A Honor fényében kerülném.
Maximum Nokia 7 Plus/Samsung Galaxy A8. De azok drágábbak. (Esetleg valamilyen előfizetéses konstrukcióban lehetnek már 100k körül, de azt nem írtad, hogy milyen feltételekkel vennétek meg. Mert esetleg így már egy P10/HTC U11 is beleférne, azok meg lényegesen jobb készülékek)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Általános felhasználásra (normál felhasználás, fényképezgetés, internet) vennék új telefont nettó 50 ezer forint körül. Játékra nem fogom használni.
Eddig a Xiaomi Mi A1-et néztem, de most jön ugye a Xiaomi Redmi Note 5 Pro, ami hasonló kvalitásokkal rendelkezik. (Beszerzés: Eustock/Puremobile)
Egy Redmi 2 Pro-t váltok vele, így a méretkülönbség mindegy, mert mindkettőt tepsinek fogom érezni a 4,7" után.
A kérdés az, hogy hosszú távon (3 év) mivel járnék jobban? Kb 7ezer forint különbözetet láttam nettóban a két telefon között, ami elhanyagolható.
Maradnék ennél a gyártónál, eddig MIUI-s telefonom volt, szeretem, de a stock droiddal sem lenne bajom. Az, hogy Oreo-s vagy Nougat-os a telefon különösebben nem izgat, a lényeg, hogy stabil legyen.
A jelenlegit azért cserélem, mert az akku nagyon legyengült 3 év alatt, így már csak kínkeservesen tudok 1 napot kicsikarni belőle. Tehát nem lenne baj, ha hosszabb üzemidőt tudnék kihozni belőle (akár gyengébb CPU-val / kisebb kijelzővel).
A válaszokat előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
Kamerában a P10 tűnik a legjobbnak a GSMArena összevetése szerint, akkuban az S7 Edge.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
S7 edge
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Kicsit elbizonytalanodtam.
A Honor 9-et néztem én is.
De.
P10 vízálló, illetve Samsung S7 edge szintén versenyben van.
Nem tudom melyiket érdemes ?!
Kamera es akku a fontos megint.Köszönöm szépen!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
2 közül melyik lenne a jobb?
Meizu M6 Note
Xiaomi Redmi 5 -
Drakmusz
addikt
válasz proci985 #127024 üzenetére
Én a nagyobbik Pixelt mondanám,nálam például hibátlanul teszi a dolgát.
A kamera tekintetében pedig az egyik legjobb választás.
Távoli fotóknál egyébként még jobb is mint az utódja,közelre ugyanaz.A sallangmentes rendszer pedig teszi a dolgát,és az akku is faszányos.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
75-80 ezer forintért keresek relatív jó telefont.
Akkuidő és kamera legyen jó, lehetőleg sötétben is.Mit ajánlotok ? Honor 9 , P10 , i6S ??? Bármi ??
Használt is jó lenne !
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Akciós a Moto G5 plusz megéri megvenni csak a kamera miatt?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Okostelefont 100k értékben venne édesanyám. Szolgáltatónál, újonnan, a szolgáltató mindegy. Relatíve nagy kijelzőre van szükség (mondjuk 5" minimum) és ebben a kategóriában a legjobb kamerát (hátlapi!) szeretné. Nekem mate 10 pro-m van és teljesen elégedett vagyok vele, de a huawei alacsonyabb kategóriás telóiról ("lite") nem olvastam jókat...
Van ötletetek?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Telefon vásárlás előtt állok.
- Árkategória. (50-80k)
- Használt vagy új? csak új
- Hol vennéd meg?Függetlenül, gsm boltból, kínai webshopból, szolgáltatótól
- Hosszú vagy rövid távra: 2-3 év
- Mire használnád? (csak internetezés, telefon, chat facebookos video hívás, nem bánom, ha türhető lenne a kamera rajta)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, : csak android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5ˇˇ-6"ig
Samsung, sony kizárva. Csak valameik minőségi kínai jöhet szóna(ár érték miatt) huawie, xiaomi, stb
Lehetőleg 1 hét-en belül elérhető legyen,Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
proci985
MODERÁTOR
agyalok par lehetseges modell kozott. egy lassan harom eves, doglodo akksis LG G3 / 32GBt valtana.
Google Pixel 32GB: 300 eur
Google Pixel XL 32GB: 400 eur
LG G6: 360 eur
Nokia 8 6GB/128GB 400 euralapvetoen itt most kiarusitos csucsmodelleket nezek. kovetelmeny a jo kamera meg hogy birja az egesznapos fotozos-gpses varosnezo turakat. igazabol ennyiert mind jonak tunik, foleg a pixel a 300 euros aron az ahogy neztem egesz jo kameraval. esetleg meg az s7 380 euroert.
viz / por / mindenallosag annyira nem erdekel jack tekintetben jo, ha van egy atalakito legalabb.
(kulfoldi arakat nezek, ezek uj, garis cuccok. androidhoz ragaszkodok.)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
pit stop
addikt
HTC U11-et is nézd meg szerintem. Ha a fényképező és az ár/érték arány számít akkor az az egyik legjobb választás szerintem. HTC klubról 500€ és a legjobb képeket Lövő telefonok egyike. Van legalább olyan jó mint a felsoroltak szvsz.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
VÁMpír
aktív tag
Idős anyukámnak nézek első okostelefont.
Így egy egyszerű, könnyen kezelhető készülék lenne jó választás.- Árkategória: 20-50e
- új
- Hol vennéd meg? Bárhol (most Telekomnál van, de lehet, h váltunk Telenorra)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? jó lenne ha pár évig bírná
- Mire használnád? Telefon, Net, Messenger,néha Fényképezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Min 5" -
oxox
addikt
Sziasztok Guruk,
szertném a régi Z1 compact-omat frissiteni.
szempontok: jó képet (és eserleg videot) csináljon, bővült a család, és kéne egy normális kamerás telefon
ár: 180-200k-ig (csak a lehetőség miatt, nem szivesen, de ha kell ).+ opció, vizállóság nem ártana, de nem feltétel.
thank
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Salex1
őstag
Feleségemnek keresek okosmobilt, segítenétek választani?
Volt egy p8 lite-ja, de nagyon akadozott, és nem szerette, ki is purcant, most egy Xiaomi Mi 2 van neki kölcsönben, de ezzel sem túl elégedett. Kikapcsol túlmelegedés miatt rendszeresen, illetve ez is akadozik néha.- Árkategória: ~50k
- új
- Hol vennéd meg? Bárhol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? jó lenne ha egy-két évig bírná
- Mire használnád? Telefon, Net, Facebook, Messenger, Fényképezés!, Spotify ... és van hogy egyszerre mind
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Max 5" -
legenda
válasz soultrapp #127012 üzenetére
Egyik sem szerepel a hivatalos viszonteladók listájában, ezért kérdéses a dolog, biztosra csak IMEI alapján mondható meg.
Olyan is volt már, hogy egy nem hivatalos viszonteladótól valaki olyat vásárolt, ami rendben volt régió...stb. szerint és élt rá a gyártói jótállás, ezen felbuzdulva mások is onnan rendeltek, de azok már másik szállítmányból voltak és nem mindegyik stimmelt, mert bizonyos üzletek/webshopok nem csak egy forrásból szereznek be.
Régebben nem volt ezzel gond, mert az EU-s készülékek alapban megkapták a 2 év gyártói jótállást, de tavaly változott és ezt sok nem hivatalos viszonteladó üzlet/webshop nem tudja, vagy nem akarja lekövetni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz soultrapp #127010 üzenetére
Szia,
Én a View 10 mellett döntenék, több extrát kapott összességében.
Az említett forgalmazónál megkérdőjelezném - a hazai huawei ügyfélszolgálat tájékoztatása alapján - a gyártói jótállást, illetve csak akkor vásárolnám meg, ha IMEI alapján a Huawei ügyfélszolgálat rábólint arra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
soultrapp
senior tag
Hello!
A honor 10 ès a honor 10 view közül ki melyiket választaná??
A honor 10 szinte csak külsőleg jobb.
Belsőre jobb ugye a 10view(micro sd+ 6gb) csak a kamera elèg idètlenül néz ki rajta.
Vagy èlőben esetleg nem annyira gáz???
Az rbx.hu mennyire lehet megbízható ahonnan az egyik tag rendelte?? 138-at simán megèrhet,ha gyári a gari... -
törölt tag
válasz Viktor0610 #126999 üzenetére
+ trebona, juuzer
Köszönöm a segítséget, akkor majd az A8-at fogom venni. -
bacskait
tag
- Árkategória. 30-40e körül, mivel a céges telefon (Ipgone 6s) mellé lenne
- Használt vagy új? lehetőleg új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg használtan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2-3 évre venném
- Mire használnád? alapdolgok, navigálás, net
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" fölöttAmiken elsőre gonolkodom, az az eustocknál a Meizu M6, Xiaomi Redmi 5, Meizu M6 Note.
Ezeken kívül lenne valami ami hasonó árba belefáér és érdemes vele foglalkozni?
A Meizu M6-tól jobb annyival a másik kettő? -
Szöcsbi
tag
Üdv!
Új telefont szeretnék vásárolni a jövőben(lehet már júniusban), most egy Xiaomi Redmi 3 Pro-t használok, de már eléggé szenved szegény.Elhatároztam, hogy most kiadok a telóra max 160-170.000 Ft.Használnám zenehallgatásra, filmnézésre, játékra, olvasásra.Fotózásra is, csak nem kiemelkedően.Kinéztem a Samsung Galaxy S8-t, amit a Telekomtól el tudnék hozni 170.000Ft-t, illetve egy kollégám ajánlotta a OnePlus 6-t.Neki korábban volt OnePlus 5 és 5T-je, ezek eléggé meggyőzőek voltak.Melyiket lenne érdemesebb megvennem vagy esetleg van valami más javaslat?Mindenképpen új készüléket szeretnék vásárolni.
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Note 1(!) tulajdonos vagyok... A készülékem kezd elöregedni, a wi-fim megadta magát... :-)
Mivel már amúgy is lassú szegény készülék, ezért erősen gondolkodom a lecserélésén...
Újonnan ill. használtan milyen megbízható készüléket tudtok ajánlani? Az egyetlen szempont a nagy kijelző (5 col felett), ill. nem hátrány a 16 giga tárhely sem. (Filmnézésre, zenehallgatásra használnám...)
Legolcsóbb megoldások érdekelnek, márka mindegy.../(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest