Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy okostelefont. Ez lenne az első.
A keret nem túl fix. Az a fontos, hogy jó vétel legyen az árához képest. Nézegettem az LG G3s-t, G4s-t, meg a G3-at. Ismerőseimnek ilyen mobiljaik vannak, kb. ilyen kategóriában keresgélek.
Újonnan vásárolnám.
Valamelyik árukeresős boltban venném meg lehetőleg olcsón, de előfizetéssel is szóba jöhet, mert kéne egy mobilnetes előfizetés is, de ahogy láttam a szolgáltatók nem erőltetik a régebbi modelleket.
Inkább hosszú távra venném, mint rövidre. Eddig megvoltam telefon nélkül, nem cserélgetném gyakran.
Androidos oprendszerűre gondoltam.Amire kell:
Fényképezgetés, tehát a jó kamera fontos lenne.
GPS kell, de csak kéthetente másfél-két órára kb. Nem tudom milyen mobil netet válasszak mellé, mennyire eszi meg a GPS a keretet, másra nem használnám a netet. Szerintetek elég a legkisebb csomag is pár mega letöltéssel?Nézegetek közben én is, meg olvasom a teszteket. Ismerős azt javasolta 80k alatt ne vegyek androidosat, mert fagyni fog és lassú lesz, bánni fogom, de én nem nyomkodnám egész nap és nem akarok sok appot telepíteni rá.
Nemrég néztem tesztet a G4s-ről, de annál pl. írták is, hogy azért kevéske az az 1,5GB RAM, de ki tudja, lehet nekem megfelelne, mert nem nyúznám agyon.Ha addig is tudnátok ajánlani valamit, amivel jók a tapasztalatok akkor utána néznék. Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest