Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Neil Watts #2339 üzenetére
Igen, a NIS 2012 jó választás lehet. A 2011 sem fogta egyáltalán a gépet.
De, ha meg vagy elégedve az mse-vel, akkor meg fölösleges lecserélni.(#2340) creed30
Megszórtad pirospaprikával? Az étel lehet magyaros, egy program nem.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #7735 üzenetére
Van egy pár termék MSE-n kívül, ami szintén nem lassítja a gépet és nagyobb adatbázissal rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy esetleg több védelmi modullal is rendelkezik.
Ilyen lehet az AVIRA, Avast, AVG. Ezek free-k.
Fizetősek közül a Nod32 5-ös, AVG AV, NAV 2012, stb. Van egy pár jó és gépet nem fogó termék a piacon, mind az ingyenes, mind a fizetősök közül.[ Szerkesztve ]
-
Tarkov
csendes tag
válasz Neil Watts #7735 üzenetére
MSE-nél kb csak nagyobb adatbázissal rendelkezők vannak
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #7746 üzenetére
Még ajánlható a TrustPort termékek is. Van belőle sima AV, IS és Total Protection. Nézd meg őket. Dupla motoros kergető. Nekem az av nem fogta a gépet. Elég erős védelme van.
A Nod32 elment egy irányba, de vegyesek az érzéseim vele.
Szerintem maradhat a Win7 tűzfala. -
PapauZ
aktív tag
válasz Neil Watts #7769 üzenetére
Mind a NAV és NIS kb. azonosan fogja a gépet. Nem nagyon lehet észrevenni különbséget a kettő között, vagy ha van is, az legfeljebb pár másodperc betöltéskor...
360 minimálisan többet eszik, de az is csak indításkor vehető inkább észre. Bekapcsolt backup résszel max fél-egy perc difi jelentkezhet az IS-hez képest induláskor a gép teljesítményének függvényében, de kb. ennyi is az össz teljesítménybeli különbség.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Neil Watts #7778 üzenetére
Connecten lehetett hozzáférni. Ez most zártkörű.
-
BigManus
addikt
válasz Neil Watts #8469 üzenetére
Eléggé jó.
Alacsony rendszer terhelés, szokásos megbízhatóság.
A Nortonról nem nyilatkozom, nem a szívem csücske. ( nem a mostani incidens miatt )Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
simon7012
aktív tag
válasz Neil Watts #8496 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy melyik a jobb a Pure vagy a 360?
Nekem 360-om van, de érdekelne a Pure mennyivel jobb ,ha jobb?!G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
riki
senior tag
Ha ingyenes, akkor szerintem Avire free + privatefirewall, vagy ha komplett akkor Cis.A Nortonhoz képest a Kaspersky kissé "nehéz társ " .
-
őstag
Ha pl. ragaszkodsz a Nortonhoz, akkor Comodo fal + Norton AV 2012, ez a kombó még ráadásul erőforrás kímélő is, tapasztalat, egyik gépemen ez van.
A KIS vagy a PURE is igen-igen jó védelmet adó csomagok, csak a rendszerterhelésük kissé nagy, de ha viszonylag erős a vas, akkor nem igazán fog feltűnni a dolog.
Teljesen ingyen én is vagy az AVIRA-át vagy a Panda Cloud-ot használnám Comodo fallal.
simone7012: ajánlom ezt az oldalt!
pocokxx: Panda Cloud Antivirus 1.5.1
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
nagyúr
válasz Neil Watts #15742 üzenetére
A mostani Nortonok az egyik leg erőforrás kímélőbb programok!Nyugodtam rakhatod!A NIS 2013-ban minden van,az úgy ahogy van,elég.
-
nagyúr
válasz Neil Watts #15748 üzenetére
Az védelem szempontjából nem tud többet-csak mentés,karbantartás a plusz.Ha védelem a lényeg,a MBAM pro,annak is az online védelme mehet a NIS mellett.
-
őstag
válasz Neil Watts #18315 üzenetére
A NIS döcögős volt, az milyen konfiguráción történt meg? Nekem a Bitdefender W8 Security sem döcögős, pláne nem egy NIS. Amúgy ez a kettő nyújtja az optimumot, ha a teszteket és a személyes tapasztalatokat nézzük.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
t72killer
titán
Egy fél szavazat a Comodo IS-re - azért csak fél, mert csak a tűzfalat használom, a vírusirtójával nincs tapasztalatom, bár a tesztjei jók.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
AmigaFan
aktív tag
F-Secure IS 2013, nálam olyan mint ha nem is lenne a gépen. Csakis akkor szól, ha gebasz van, egyébként csendben teszi a dolgát!
Amiga Forever...
-
szaki26a
aktív tag
válasz Neil Watts #18318 üzenetére
Vagy egy secureanywhere ha tenyleg nem akarod eszrevenni, hogy van.
-
olivera88
veterán
válasz Neil Watts #18326 üzenetére
Én kb 2 hete használom és megvagyok vele elégedve, nekem nagyon bejön. A régebbi gépemen is használtam már régebbi verziót, avval is megvoltam elégedve.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Fandango
veterán
válasz Neil Watts #18326 üzenetére
Tobb eve hasznalom a CIS-t teljes megelegedessel, nem cserelnem le semmire.
-
BigManus
addikt
válasz Neil Watts #18336 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de várj egy pár napot a KIS-el.
Vannak bugjai, de még az antivírusnak is. Tesztelgesd, remélem be fog válni.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
zolee0307
őstag
Nekem a Comodo IS egyáltalán nem fogja a gépet, elég kevés erőforrást használ (a KIS 2012, ZA free-hez képest, kb. roboscan szinten van nálam). A full scannél kicsit lehet érezni, de nem vészes.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
BigManus
addikt
válasz Neil Watts #18339 üzenetére
Mindenkinél másként jött elő. Keress rá ebben a topicban, lesz pár találat. Nálam is volt a sima antivírussal probléma. Többször megakasztotta a böngészést, alvó módból visszatérve összeomlott, stb.
A rendszerre nem volt káros hatással, nálam legalábbis nem.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
t72killer
titán
Valószínű, hogy rendszer+szitufüggő, hogy mennyire fogja a rendszert a KIS.
Ez a "fogás" is elég szubjektív dolog, általában nem megemelkedett cpu+ram-használatban, hanem akadozó/lassan induló appok formájában jelentkezik. Márpedig ez nagyban függ az appok jellegétől, az őket alkotó fájlok winyón való elhelyezkedésétől és attól, hogy a antivírusmotor mennyit nyammog rajtuk.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
olivera88
veterán
válasz Neil Watts #18353 üzenetére
A Bitdefender mióta ingyenes
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #18392 üzenetére
Mivel nekem egy elég erős gépem van ssd-vel, így nem sokat veszek észre alap esetben.
Viszont, a BDWS-hoz képest egy picivel gyorsabb minden. A felállás, a programok indulása, stb.
Ahogy írtam, össze sem lehet hasonlítani egy KIS-el.BD-hez képest picivel gyorsabb minden. Sőt! -
ƵøŁĭ
veterán
válasz Neil Watts #35597 üzenetére
Szia!
Ingyenes: Panda ,Avast,Comodo,Baidu
Fizetős: Norton , F-Secure ,Webroot,ESET,"Emsisoft"Nagy a választék lehet válogatni .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
válasz Neil Watts #35600 üzenetére
ESS-el nem lesz gondod.
-
nagyúr
válasz Neil Watts #35602 üzenetére
Legolcsóbb a magazinos kódos megoldás.
-
King Unique
titán
válasz Neil Watts #39099 üzenetére
Üdv!
Van, ami jobban detektál [link], de szerintem "all in one" jó az ESS. Én csak ezért nem cserélném le a gépemen az Avirára.
-
King Unique
titán
válasz Neil Watts #39101 üzenetére
Amúgy ezek csak házi tesztek, nem teljesen mérvadóak. De azért az látszik, hogy van aminek jobb a felismerési aránya. Azonban az ESET cucca egy összetett és jó védelem. Eddig problémám nem volt miatta, így csak úgy nem is cserélném le. Szóval szerintem nyugodtan maradhat.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Neil Watts #47075 üzenetére
Hella.
Érdemes. Én is csak a megszokottakon jártam, és csak a defenderrel, és mégis volt vagy 40 káros cucc. azt mindent észrevétlenül beengedte. Nemtudom, énsem értem,hogyan,de így volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Neil Watts #47087 üzenetére
Az Eset termékek, én véleményem szerint,. Azoknak a legkisebb a gépigényük.
Nálam az Eset man gui 0% procit, és 19.9mb ramot használ, és a Eseet service ugyszint 0% procit, és 37,5mb-t használ. ugyhogy öszvissz, 60mb ramot eszik az Eset smart security nálam, ugyanis ez van fent.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
törölt tag
válasz Neil Watts #47106 üzenetére
A legnyomósabb ok a BitDefender mellett talán az, hogy jelenleg a Kaspersky kivételével nincsen más olyan vírusirtó, ami képes lenne felvenni vele a versenyt. Az imént említett szoftver azonos hatékonysággal dolgozik a vírusokkal szemben, viszont a BitDefender web védelme és a ransomware elleni védelme fejlettebb, mint előbb említett társáé, emiatt bátran kijelenthetem, hogy jelenleg nincs még egy olyan vírusirtó a piacon, amely akkora hatékonysággal dolgozna, mint a Bitdefender. Ugyan a Kaspersky-re a 0day vírusok ellen talán valamivel hamarabb készül megoldás, másban nem igazán van előnye olyan szinten, hogy az valaminek ne menne a rovására.....
[link] -
ƵøŁĭ
veterán
válasz Neil Watts #47106 üzenetére
Szia!
Mindkettőből van 3 hónapos promóció . Próbáld ki őket és meglátod melyik igazodik jobban a szokásaidhoz .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #47115 üzenetére
Honnan szedted le a Deluxot és hány napos verzió?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #47119 üzenetére
Szerintem nem kell újra raknod a programot. Ahogy elnéztem ha frissítesz egy másik kiadásra, akkor automatikusan hozzáad vagy elvesz a komponensekből.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #47138 üzenetére
Szia!
Nem, nem fogja. Mivel már az "a" patch rákerült, így megoldották a korábbi lassulási problémát. Eddig nincs gondom vele, de tegnap este óta van fent. Ami még probléma, hogy az Outlook 2016-al nem működik még az antispam modulja. Pontosabban szűri a spameket, de nem tudod beállítani a modult. De, ez sajnos az MS hibája. A következő patchben javítják. Szóval, összességében jó lett a program. Javaslom.
Mellesleg a Bitdefender nálam is észrevehető a gépen. A KIS 2018 annál sokkal lájtosabb!(#47140) Jack Oneill: Nálam nem vesz le, de nekem nem i5-ös procijaim vannak, hanem i7. Mind az asztaliban, mint a laptopomban is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest