- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Most nevezzetek bénának és érthetetlennek de Én akkor sem értem ezeket a teszteket bemásol egy csomó címet az IE be és megnézi, hogy az oldal bejön vagy nem..Ha bejön akkor letölt ugye valamit az esetek többségében..DE és most jön a kérdés Mi van akkor ha Router szinten be van kapcsolva egy secure DNS meg a vírgámban meg van Parental Control ..és mondjuk a kettő közül valamelyik nem is engedi betölteni az adott lapot...Akkor olyankor mi van ?? Benézett a ló az ablakon ?? Hiszen a fenyegetés nem jut el a vírusirtóig sem ..
Nekem ezek a tesztek csak arra jók, hogy megnézem őket ad a kb képet és megállapítsam hogy most már egyre több ember vagy haveri kör van aki a You tube-on ilyennel foglalkozik
Pl Languy99 , Malware doctor , Winsevenholic stb stb
De mindegyik kb ugyanazt a metódust használja...Tehát egy ilyen You Tube video teszten mit is lehet megállapítani egy adott progiról ????
Szerintem semmit mert ugye megint kilukadunk oda, hogy az Usernél nagyobb veszély nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged