Hirdetés
Aktív témák
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Nálam is megakad 9%-on. Azt írja ki hogy a file kibontása...aztán nem megy tovább az ellenőrzésben.
Közben kipróbáltam egy trükköt: mégpedig azt, hogy ha megakad az ellenőrzésben, pause-vel állítsd meg egy kis időre az ellenőrzést, majd folytasd tovább és akkor kis időn belül tovább halad.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz zazenke #32040 üzenetére
Nem igazán zavar hogy a tűzfalam a gépen nem igazán jó. Router mögül netezek otthon. Az egyetemen a laborban, ahol dolgozom ottmeg igen komoly szerverek mögül netezem. Szóval nem annyira érzem magam veszélyben.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
R0b
csendes tag
szerk.
Ezt a pause trükköt kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Kaspersky 2011-es termékek árai, dobozos verziók és a megjelenési dátum.
Link (németesek előnyben, de a fontosabb információk könnyen értelmezhetőek)
-
HZoli87
veterán
válasz polonic #32062 üzenetére
Azt tudom, hogy működnek. Csak megemlítettem, hogy nincs natív támogatás, de KAV esetében ez semmi hátrányt nem jelent, KIS esetében már kicsit bonyolultabb, ott van 1-2 modul, ami vagy nem, vagy nem megfelelően működik. Emlékszem még, hogy hiába futott 64 bit alatt a 9-es Avira szinte hibátlanul, hiányzott a Rootkits Scan például.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz polonic #32062 üzenetére
Hali!
Nem, nem valósult meg sajnos a natív x64 kód, illetve a Safe Run for Application komplett hiányzik az IS-ből...
(Persze ez még a Béta-ra igaz, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy a véglegesben más lesz majd a helyzet)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
SLYM
veterán
honnan lehet tudni, hogy egy riasztás hamis? van egy file amit szerintem tuti nem vírusos, de a COMODO folyton jelez, hogy unclassified malware. mit lehet ilyenkor tenni?
egyébként ez egy program file-ja. nem lehet megoldani ezzel a homokozóval valahogy, hogy ha ez mégis vírus, ne fertőzhessen, el tudjam indítani a programot, ugyanis e nélkül a file nélkül ezt nem tudom megtenni
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
hova tudom feltölteni a file-t? egyébként nem lesz abból baj, ha most csinálok vele valamit? nem fertőződök meg?
-
-
HZoli87
veterán
válasz csaba1203 #32066 üzenetére
Érdekes, hogy a németek ennyire reklámozzák már az új verziókat, angol és orosz oldalakon nincs semmi hír, vagy meglepetésnek szánják. Biztos nem lesz tökéletes, de nagyon biztató lett a KAV, torrent probléma szerencsére megoldható, azon kívül nem tapasztaltam komolyabb hibát.
-
SLYM
veterán
ne feltöltöttem a rapidra. vigyázat, lehet, hogy vírus!
akkor leellenőrizné ezt nekem valaki? köszi. ja és betömörítettem rar-ba, remélem ez nem baj
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Évek óta újabb és újabb réseket fedeznek fel az Adobe termékeiben, ennek ellenére én azt mondom, hogy használd nyugodtan, én is azt teszem és még rajtunk kívül is sokan. (de azért legyél körültekintő) Még sose okozott problémát nekem. Vagy használhatsz alternatív megoldást is, Foxit Reader személyében.
------
(#32073) SLYM: Kaspersky és MBAM szerint tiszta.
VT (friss)(szerintem FP)
[ Szerkesztve ]
-
sader78
csendes tag
hi! hol lehet igényelni próbalicenszet Panda GP-hez és hol lehet közvetlen leszedni a 2011-es beta verziót?kinek mi a tapasztalata róla?
-
Paarthurnax
senior tag
Az egyik ismerosom ceges FTP jelszava szerintem veszelyesen egyszeru, tuti rajta van az osszes jelszo listan. Keresek cikket vagy weboldalt, amit el tudnek kuldeni neki, hogy lassa nem a levegobe beszelek. Van esetleg ilyen publikus magyar jelszo lista a neten?
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
félisten
válasz sader78 #32075 üzenetére
Hali!
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni
Telepítés után aktiválod(figyelmeztet is rá) és ott kapsz 30 napot...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Hali!
VT = Virus Total - kb 40 védelmi motor vizsgálja meg a küldött fájlt
FP = False Positive / Fals pozitív - Téves azonosítás (kártevőként/veszélyesnek stb) azonosít valamit (program, weboldal stb), ami teljesen ártalmatlan.Fire.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32079 üzenetére
hú ez nagyon hasznos akkor. most már tudom mit kell tenni ilyenkor
-
HZoli87
veterán
válasz Paarthurnax #32076 üzenetére
Találtam egy ilyen cikket.
-
F34R
nagyúr
G data Internet Security 2010 van még promo mert a lengyel oldal nem elérhető :S??
-
csákány.
aktív tag
válasz pethYeti #32084 üzenetére
Hát nem tudom, de annyit mondhatok hogy a Matousec proaktív tesztjén a Privatefirewall (HIPS is van benne) jó minősítéssel 74%-ot ért el, és nálam a CLT teszten 210-et teljesített a 340-ből. Namost, a G Data IS is 210-et ért el nálam a CLT teszten.
Jól kezelhető, jól testreszabható, átlátható tűzfal benyomását kelti bennem pár nap használat után. -
pethYeti
addikt
Az a gond hogy a G Data tűzfala blokkol mindent most, Normálra van állítva és az autopilot is be van kapcsolva de semmit nem ér:S
-
BigManus
addikt
Kártevő!
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
sznorbi2
senior tag
válasz N0RB3RT #32094 üzenetére
Igen ezt a Bitdefender motorja azonosítja, de ha az F-Secure frissített volna délután 3 óra óta 1X is akkor neki is benne lenne az adatbázisában. De mivel hétvégén kicsit lusták a finnek így majd a hajnali frissítésben lesz neki a saját adatbázisában benne.
To protect and serve!
-
zed01
őstag
Kedves Kolegák!
Plag felvetése szvsz nagyon is jó dolog. Összetalálkozhatnánk egy jó sör (vagy fű) mellett és beszélgethetnénk egy kulturált helyen a vírusirtókról és az élet egyéb dolgairól. Szeretném ha minél többen jelentkeznétek.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest