Hirdetés
Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #31250 üzenetére
A 11.0.0.232-t tetted fel?
-
félisten
válasz Szellem. #31251 üzenetére
Hali!
Igen az van fent. (ez már régóta fent van, mióta megjelent, igaz virtuális gépen fut...)
Valós gépre is feltettem, de mint írtam, azt utoljára nagyon megfogta, így csak a virtuális W7 x64-en él tovább a béta...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #31252 üzenetére
És az (a) peccset felraktad hozzá?
Ha igen, hogy kell, mert a fórumba leírtak szerint próbálkoztam, de rohadtul nem ment fel! -
félisten
válasz Szellem. #31253 üzenetére
Hali!
Azt sem tudom, hol van az a patch, nem keresgéltem utánna, magától meg nem jött le eddig, de ha adsz linket, megpróbálom felrakni...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #31254 üzenetére
Itt tudod megnézni:
-
sznorbi2
senior tag
válasz BlackSeven #31246 üzenetére
Hello Fekete 7-es!
Bocsi de annyira tetszik a fórumneved, hogy csak na.
Igen ezek a Pandák Multinyelvűek ami azt jelenti, hogy magyar is van benne.
Én is ezt használtam egy ideig. Viszont úgy kapod meg a 90 napos elérhetőséget, hogy e-mail címmel regisztrálod a programot.
Ezek után ha lejár a 90 nap akkor egy teljes letelepítés + adatbázisból is kitakarítás pl. Revo vagy Cleanse uninstaller-rel(a Cleanse talán már egy kicsit jobb mint a Revo) és az újbóli telepítéssel egy új névvel és e-mail címmel ismét van 90 napig Panda védelem.
Elvileg ennek működnie kellene így![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
félisten
válasz Szellem. #31255 üzenetére
Hali!
Műxik a dolog, felpakolta ahogy kell
Amúgy tényleg csak annyi volt, hogy megadtam a honlapon levő ftp-t frissítőszerverként, addig az eredetit letiltottam, majd frissítettem, újraindítottam a gépet és visszaállítottam az eredeti frissítési szervert. [link]Amúgy kösz a linket!
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
Van több lehetőség.
F-secure internet security 2010 180-nap működik ki küldi a kódot!.
Panda Internet security 90-napos[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #31261 üzenetére
Próbáld majd meg, mert így "elvileg" működnie kell, én így csináltam pár napja. Mondjuk sok változást nem hoz KAV esetében ez a foltozás, lehet hogy KIS-nek annál többet. Ami hiba volt, az a patch feltelepítése után ugyanúgy meg volt, sajnos. Várnék már egy újabb buildet ...
-
MagLev
csendes tag
Azért az ESS tűzfala is dolgozik néha. Kép. CÉL az én IP címem volt.
Alig egy órája volt még csak feltelepítve és máris.[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Megtennétek nekem egy szivességet? Ha valaki használ, vagy fel tud rakni mondjuk virtuális gépre egy Panda AV Pro 2010-et, akkor a "kentaur" vagy valamelyik másik vírusmintát (ami itt volt linkelve) meg tudnátok nézni, hogy kitömörítéskor fogja-e? (Esetleg virtuális gépen futtatáskor?)
Csak hogy nálam van-e valami probléma, amiért nem fogja csak kézi keresésnél (jobb klikk) vagy ez nálatok is így működik?Előre is köszönöm szépen annak, aki kipróbálja!
Üdv.
-
sznorbi2
senior tag
Ezt ismeri valaki?
Nem is igazán van Home Edition-je.
Főleg amcsi oktatási intézményekben van jelen.
Elképesztően kicsi rendszerigénye van, már egy 200 Mhz-s gépen is elpötyög 64 Mb ram és kb. 20 Mb helyet foglal a wincsiből.
A teljes memo használata max. 21 Mb.
Ez még a P1-es gépemen is hasítana![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
nagyúr
Szódával elmegy, olyan érzésem van vele mint a Vipre-vel, jó-jó, de valahogy nem az igazi. De sokat javult a szignatúra alapú detektálása, főleg a cloud technológiának köszönhetően. Gépigényben a súlyosabb AV-k közé tartozik. Persze ez csak az én véleményem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Möbiusz
tag
válasz BlackSeven #31272 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
sznorbi2
senior tag
Egy kis teszt péntek délutánra.
[01.Veszélyes link óvatosan kezelni!]
[02.Veszélyes link óvatosan kezelni!]
Előbb töltsétek le és aztán nézzétek meg az elemzést!
Ha megnézzük a Dr.Web mind a kettőt azonosította, pedig az év elején még nem volt erről híres, most meg lásd a sorozatos elemzéseken remekül szerepel.
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz Szellem. #31282 üzenetére
Akkor most a ZAEX-et vagy az F-Secure-t zavartad vagy zavarod rá a két trutymóra?
Most már tudok képet is készíteni az F-Secure áldásos tevékenységéről és nem csak pofázok róla, hogy így jó meg úgy jó nekem.
Én mondtam, hogy a Supportja fantasztikus!
Nekem átlagban kb. 3 órán belül reagálnak az ismeretlen minták elemzésénél.
Olyan 23óra és éjfél körül szoktam nekik elemzésre küldeni a csőcselékeket és általában már hajnal 3-ra már az Outlook-ban van a végeredmény. Mire reggel bekapcsolom, ha bekapcsolom már törli is mert már azonosítja is a férget!To protect and serve!
-
pethYeti
addikt
F-Secure-on én is gondolkodom de két röpke kérdésem lenne. A frissítések tényleg olyan nagy méretűek? Valamint a KAV-hoz képes jobban lassítja a gépet vagy sem?
-
Szellem.
nagyúr
válasz sznorbi2 #31284 üzenetére
Sajnos a ZAES nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet!
Az oka, hogy lassan nyílt meg az IE8 és FF, illetve az Outlook 2007. Az IE8-ban nem tudtam új lapot nyitni bizonyos esetekben, és nálam lassabb vol a gép, mint a KIS-nél. g.gergő-nél jobb mint a KIS, nálam nem. Na, szóval ez a helyzet! Ez Murphy törvénye.Most a KIS 2011 van fent, mert megnéztem a peccss dolgot, de ahogy H.Zoli írta, sajnos a bugok még mindíg megvannak benne! Szóval, megvárom a véglegest, hátha addig javítják a történetet!
Az F-Secure tényleg szimpatikus, de lehet visszadobom a 2010-est! Bétákkal nem szeretek szórakozni! Tetszik, hogy igen sok vírust felismer, és ami meg pláne imponál, hogy ha feltöltesz egy fájlt, tényleg nagyon gyorsan reagálnak! Korrekt a feltöltő oldal és a technika!
A VIPRE is fejlődik szépen. Nem lassít, nem terheli a gépet! Ha elküldesz neki egy fájlt, ők is kellően gyorsan reagálnak rá!
Ellenben most jut eszembe:
Akinek gondja van a VIPRE adatbázis frissítésével, az a következőket tegye és küldje el nekem legyen szíves:
Akinek problémája van a frissítéssel, onnan az alábbi logokra van szükségünk:
- %TEMP%\SunbeltVIPREInstaller.log
- C:\Users\All Users\Application Data\Sunbelt\AntiMalware\logs könyvtár
vagy Windows XP-n:
- C:\Document and Settings\All Users\Application Data\Sunbelt\AntiMalware\logs könyvtár
- egy teljes exportált msinfo32 jelentésEzt nekem küldje el! Jó lenne, ha minél többen meg tudnánk ezt nézni, és minél több usertől kapnám meg a logokat!
[ Szerkesztve ]
-
B@ldrick
aktív tag
válasz joci761 #31238 üzenetére
A teknos kínai. De találtam hozzá, bár a triallal próbálkozom. Azért csak próbálkozom, mert rettenet bug-os, nemhiába..orosz : license kezelése a trialt kiköpte reboot után, downgradeli magát frissítés után 5-re, nem működnek néha a menü elemei, memória éhenkórász, nem is natív 64bites, viszont a linkelteket fogta és a legutóbbi 50-esből csak 6-ot hagyott. Most keresgélek tovább, addig az mbam-ot beélesítettem a comodo mellé, bár talán ez is elég lenne, csak sikít a központ.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
joci761
tag
válasz B@ldrick #31290 üzenetére
Ennyire bugos a Dr.web 6.0? Nem gondoltam volna...No mindegy nálam egyenlőre Comodo fut és úgy gondolom egy darabig marad is, bár akartam egy röpke próbát tenni a Dr.web-bel, de így nem teszem. Ráadásul ha minden igaz akkor jövő héten jön a CIS 4.1 amit már nagyon várok. Remélem nagyot szól majd...
Comodo forever
-
sznorbi2
senior tag
válasz pethYeti #31286 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez is konfig függő,na meg gép teljesítmény függő is mert nekem a Kaspersky 2010 láthatóan kézifékezte a gépet és most az F-Secure szinte észrevétlen.
Amikor az elején frissít az valóban nagy adag( de ezt már Laca026 leírta neked) de a napi többszöri frissítés egyenként csekély és míg a Kaspersky elbíbelődik a frissítéssel akár 2 percet is addig az F-Secure 2-3 sec alatt végez.A saját tűzfala nem igazán konfigurálható az F-Secure-nak de gyári beállítással is remekül működik, legalábbis nekem. A Kaspersky tűzfala temérdek állíthatóságot rejt magában de viszont van benne tapasztalható hiba is bőven!
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz pethYeti #31295 üzenetére
Hát nem tudom, hogy az F-Secure-nál menne-e a Comodo utáni telepítés, mert szerintem bejelez, hogy nem tudja telepíteni mert van már védelem a gépen, mert jelenti a Windows, hogy aktív a tűzfal.
A Kaspersky is igen érzékeny más védelemre és általában azt ajánlják, hogy előbb a Kaspersky és utána a többi védelem.To protect and serve!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest