- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Ez mondjuk lehet csak nekem becsípődés, de valamikor még a wap idején megszoktuk azt, hogy nem kell komolyan venni azokat, akik valami brandet raknak be nick-nek, úgy, hogy nem ők a brand.
Emiatt én pl nem is kattintok egy olyan videóra/cikkre sem amit a Youtube nevű PH user töltött fel....
Nem tudom, ez kb olyan, mint a reklámvakság. -
válasz
Alogonomus #132 üzenetére
Már aki, a Ribbon a legjobb GUI találmány volt.
-
Zotya84
őstag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Biztos van rá megoldás, hogy el lehessen tüntetni. Ha nem lesz a profilunk beállításaiban, akkor egyéb módon. Mint sok mást.
Engem QHD-n az zavart azonnal, hogy akkor fontot sikerült választani, hogy kapásból 20%-ot le kellett vegyek az oldal nagyításából. A total ai randa, hatalmas, és rossz helyen van. Gamepodig meg nem tekerek le, szóval az még jobban ki fog esni a látókörömből. Nem tudom, kik, és kinek találták ki ezt a buzi infinite scroll (pedig ez még nem is teljesen az) megoldást, de ez máshol is szar, nem marad tagolás a tartalmak között. Én úgy vagyok vele, ami nem fér el 3,5Mpx-en, az nem arra az oldalra való - másképp: nem is akarják, hogy lássam.
SzVSz az IT café kezdőlapja a legértelmesebb. Csak onnan meg hiányzik a PH-doboz...
(Vagy a Hardver aloldalé. Csak onnan meg az IT café.) Szóval, azt hiszem a főoldal számomra kuka, maradnak az aloldalak a könyvjelzők között.
#49 Viktor0610: Egy moderátor sem tudja, hogy a félkövér és a dőlt itt is megy a CTRL+B és a CTRL+I billentyűkombinációkkal?Vagy mi az oka, hogy sokáig tartott formázni?
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Desktopon a videó rész elviselhető, telón nagyon zavaró szerintem. Hatalmas helyet foglal.
És a PH főoldalon az AI blokk lila része szintén kilóg jobbra nagyon.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Az utóbbi években elkezdtek nagyon megváltozni a médiafogyasztási szokások. Egyre többen és többen fogyasztják már inkább a videós tartalmakat az írottal szemben. Sőt egyre többen néznek akár egy videós tesztet is a TV-n a desktop helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest