Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72
    veterán

Csak az elmúlt 16 évben 28 országban dolgoztam. Nehéziparban, itt nem napi 8 óra a "divat". És nem is a heti 5 nap. Igaz, meg is fizetik. Magam is szeretnék eljutni arra a szintre, hogy nemet mondhassak a legtöbb dologra. Első lépésben a hétvégi munkára mondtam már lassan egy éve nemet, igaz az is, hogy nem kötelező, de te is tudod, hogy ha kint vagy bejelentve, akkor vastagon megfizetik. Egyedül vagyok kint, páromat most fogják leszázalékolni, ő nem jöhet már ki, neki is vannak gyermekei és nekem is. Mindkettőnknek idős, nagyon beteg szülei vannak. Ha hazajövök (főleg tavasztól késő öszig), mivel mindenki kertes házban él, így 3 helyen kell helyt állnom..itthon is. Az életem 50 éves koromra 180 fokos fordulatot vett, mindent nulláról kellett kezdenem, és ez itthon konvergál a lehetetlenhez, de még a kinti fizum is "belemegy". Nem vagyok már fiatal, abba szeretném ezt a külföldet hagyni, folyamatban vannak erre irányuló terveim is, amik szépen haladnak - arra nézve, hogy ha hazajövök és még ennél is vén szarabb leszek ( :D), akkor mihez tudok/fogok kezdeni. De az még odébb van. Szeretném, törekszem rá, de ennek ára van. Vagy megérem, vagy nem. ;). Örülök, hogy neked siekrült, becsüld meg, a legtöbb embernek/családnak ilyen lehetőség nem adatik meg. ;).
    :R

Új hozzászólás Aktív témák