- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
francba, kicsúsztam a mod időből... megnéztem a linket, elolvasgattam nagyjából hogy mit ad, tetszik, bár ez alapján előről kell majd kezdeni, viszont ami bajom van: bármelyikre kattintok (full mod, AI files only, vagy bármi) elvisz egy oldalra, onnan tovább, és ezt kapom (mindig) : KÉP Ha leokézom, alatta marad két link, az egyik vmi fizetős, a másikat meg nem értem (német nyelvvizsgával sincs fogalmam sem, hogy mégis mit akarna letöltetni velem, de azt úgy sejtem, hogy nekem az nem kell...
mire leírtam, közben próbálkoztam, az alternatív download megoldotta, épp jön lefelé, bár indokolatlanul lassan, 4 perc múlva lenn is lesz.
szerk megint: dehogy lassan, most tűnt fel hogy ez 102 mega!

---
Feltettem, láttam csinált egy teljesen újat, meg meghagyta a régit... az újban ugye nincsenek mentések, viszont nem lehet új játékot kezdeni : kattintok a startra, és visszaugrik a főmenűbe... Lehet hogy azért, mert elállítottam pár dolgot? (pl körök hosszúsága, stb) az alap ment így is... próbálkozok még kicsit, ha nem segít semmi, akkor kénytelen leszek egy teljes reinstallt csinálni

---
Bocsi, nem fért be megint... nem jött össze sehogy, olvasom a readme-jét, és legaulul csak úgy mellékesen ott van hogy kell hozzá az 1.2-es patch.... köszi... szóval most azt szedem, az már fél giga... -.-
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest