Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Gabás #608 üzenetére

francba, kicsúsztam a mod időből... megnéztem a linket, elolvasgattam nagyjából hogy mit ad, tetszik, bár ez alapján előről kell majd kezdeni, viszont ami bajom van: bármelyikre kattintok (full mod, AI files only, vagy bármi) elvisz egy oldalra, onnan tovább, és ezt kapom (mindig) : KÉP Ha leokézom, alatta marad két link, az egyik vmi fizetős, a másikat meg nem értem (német nyelvvizsgával sincs fogalmam sem, hogy mégis mit akarna letöltetni velem, de azt úgy sejtem, hogy nekem az nem kell...

mire leírtam, közben próbálkoztam, az alternatív download megoldotta, épp jön lefelé, bár indokolatlanul lassan, 4 perc múlva lenn is lesz.

szerk megint: dehogy lassan, most tűnt fel hogy ez 102 mega! :DDD

---

Feltettem, láttam csinált egy teljesen újat, meg meghagyta a régit... az újban ugye nincsenek mentések, viszont nem lehet új játékot kezdeni : kattintok a startra, és visszaugrik a főmenűbe... Lehet hogy azért, mert elállítottam pár dolgot? (pl körök hosszúsága, stb) az alap ment így is... próbálkozok még kicsit, ha nem segít semmi, akkor kénytelen leszek egy teljes reinstallt csinálni :(

---

Bocsi, nem fért be megint... nem jött össze sehogy, olvasom a readme-jét, és legaulul csak úgy mellékesen ott van hogy kell hozzá az 1.2-es patch.... köszi... szóval most azt szedem, az már fél giga... -.-

[ Módosította: Viktor0610 ]

Új hozzászólás Aktív témák