- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Úgy látom, téged nem zavar az, hogy mennyi és milyen típusú vegyszer van a medencédben...
Azért én óvatosabb vagyok ilyen szempontból. És hát a manóba is... másfél hónapig az enyhe klórozással tökéletes volt a víz.
Most pedig másfél hete csak szívok vele.
Amúgy nemrég jöttem be a medencézésből... Levettem a ponyvát; kristálytiszta víz fogadott. De továbbra se volt enyhe klórszaga sem.
Megmértem a PH-t... hát bizony bíbor színű lett a teszter. De mi a franctól ment fel tegnap óta ennyire a PH? Hozzá sem nyúltunk.
Ráadásul a medence belső falán, több ponton nyálkás volt. Azt végigdörzsöltem, amitől a víz enyhén zavaros lett.
És utána még durvább dolog történt. Vettem vizet a teszterbe megint; frankó enyhe narancsárga lett. Mondom "remek, tökéletes"...
A klórszint persze magas, de hát jó sok klórt kapott most 3 nap alatt.
Aztán csobbantunk egyet (és 10 perc múlva jöttünk ki, mert a klór elkezdte irritálni a karomat).
Közben pedig a mérőben a halvány narancssárga víz sötét bíborra váltott!!! Ez mi a fene, de komolyan?
Én már nem értem. (A teszter, a tabletta jó... raktam egy kis PH mínuszt a tégelybe még ugyanabba a vízbe, azonnal kisárgította a vizet.)
Most adtam neki még 500 gramm PH mínuszt (ha a teszter jó, akkor bőven 8.2 felett volt a PH), 50 ml pelyhesítőt, 100 gram klórgranulátumot....
Visszatakartam. Ha holnapra is ilyen lesz a víz, akkor leeresztem.
De egyszerűen nem értem, mi történt 1,5 hete, amitől folyamatosan ennyire "elmászik", és hogy mi a fene ez az egész a PH értékkel!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fogyjunk le!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Politika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest