- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Ja, persze legutobb, mikor szembesultem vele, hogy fizetni kene, azonnal sarkonfordultam es mentem a MA'V WC-be. Azert mint ferfi nem fogok fizetni WC-ert, legrosszabb esetben lehugyozok valami fat valahol. Csak szeretne az ember kulturalt korulmenyek kozott vegezni a dolgat. De ha nem lehet hat nem lehet.
-
tocsa
senior tag
válasz
Cathfaern #27 üzenetére
Szerintem az biztosan megérti, hogy miért kell fizetni, aki pl. járt már éjjel a Nyugati McDonald's WC-be 3-4 éve is.
Szóval 3-4 éve történt, hogy éjszaka nagyon meg kellett már könnyeztetnem az elefántot. Nyugatinál voltam, gondoltam nem MÁV WC-be megyek, az Mc kultúr hely. Lementem az Mc WC-be, de nagggyon durva volt. AZ lehet, hogy nyugati szintű felszerelés, meg bidék, meg kludi csaptelep. De a piszoárok mellett/előtt/között feküdt pár csöves csuma részegen. Azokkal nem is lett volna baj. De volt pár csávó (roma), akik beszédbe akartak velem elegyedni. Na nem jópofizás céljából. Emiatt pszichikailag nem akart jönni a sárga, pedig már nagyon kellett. Kerestem egy fülkét, amiben nem volt csöves. Közben már gúnyoltak, hogy ''na mi az, nem megy a pisilés? Segítsünk? Fogom neked.'' meg hasonlók. Sikerült eldobnom a sárgát, majd távoztam. Kár, hogy nem basztam oda az egyiknek, hogy megfeküdt volna. De akkor az éjszaka további részét rendőrörsön töltöm. Ha meg valamelyiknél van kés, lehet megkéselnek.
Pár hete kb. megint voltam Nyugatinál McDonaldsban. (McDonaldsban évi rendszerességgel járok, hugyozni. Legutóbb nyáron pénzváltás miatt mentem be a Moszkva térnél a mekibe, mert akkor vettem meg MLaca-tól a 3DLabs FireGL1000 Pro-t, de rohadékok nem váltottak. Meg biciklivel voltam, és bentről magyarázott valamit abiztonsági őr, amit nem értettem. Remélem nem velem volt baja. Mc-be járni mostmár nem éri meg pénzváltási, vagy pisilési célzatból.)
Szóval kérték a számlát, ami nem volt. Átfutott az agyamon a pár évvel ezelőtti pisálás, és teljesen megértettem. Most legalább nincsenek benn csövesek. Sajnos ez van. Inkább kerüljön pénzbe, minthogy ott basztassanak rohadt TBC-s, ótvaros köcsögök. Magyarország. 2004. -
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest