Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tocsa

senior tag

válasz Tégla #80 üzenetére

Ja, persze legutobb, mikor szembesultem vele, hogy fizetni kene, azonnal sarkonfordultam es mentem a MA'V WC-be. Azert mint ferfi nem fogok fizetni WC-ert, legrosszabb esetben lehugyozok valami fat valahol. Csak szeretne az ember kulturalt korulmenyek kozott vegezni a dolgat. De ha nem lehet hat nem lehet.

• tocsa

senior tag

válasz Cathfaern #27 üzenetére

Szerintem az biztosan megérti, hogy miért kell fizetni, aki pl. járt már éjjel a Nyugati McDonald's WC-be 3-4 éve is.

Szóval 3-4 éve történt, hogy éjszaka nagyon meg kellett már könnyeztetnem az elefántot. Nyugatinál voltam, gondoltam nem MÁV WC-be megyek, az Mc kultúr hely. Lementem az Mc WC-be, de nagggyon durva volt. AZ lehet, hogy nyugati szintű felszerelés, meg bidék, meg kludi csaptelep. De a piszoárok mellett/előtt/között feküdt pár csöves csuma részegen. Azokkal nem is lett volna baj. De volt pár csávó (roma), akik beszédbe akartak velem elegyedni. Na nem jópofizás céljából. Emiatt pszichikailag nem akart jönni a sárga, pedig már nagyon kellett. Kerestem egy fülkét, amiben nem volt csöves. Közben már gúnyoltak, hogy ''na mi az, nem megy a pisilés? Segítsünk? Fogom neked.'' meg hasonlók. Sikerült eldobnom a sárgát, majd távoztam. Kár, hogy nem basztam oda az egyiknek, hogy megfeküdt volna. De akkor az éjszaka további részét rendőrörsön töltöm. Ha meg valamelyiknél van kés, lehet megkéselnek.

Pár hete kb. megint voltam Nyugatinál McDonaldsban. (McDonaldsban évi rendszerességgel járok, hugyozni. Legutóbb nyáron pénzváltás miatt mentem be a Moszkva térnél a mekibe, mert akkor vettem meg MLaca-tól a 3DLabs FireGL1000 Pro-t, de rohadékok nem váltottak. Meg biciklivel voltam, és bentről magyarázott valamit abiztonsági őr, amit nem értettem. Remélem nem velem volt baja. Mc-be járni mostmár nem éri meg pénzváltási, vagy pisilési célzatból.)

Szóval kérték a számlát, ami nem volt. Átfutott az agyamon a pár évvel ezelőtti pisálás, és teljesen megértettem. Most legalább nincsenek benn csövesek. Sajnos ez van. Inkább kerüljön pénzbe, minthogy ott basztassanak rohadt TBC-s, ótvaros köcsögök. Magyarország. 2004.

• tocsa

senior tag

válasz Husky #64 üzenetére

ROTFL.
    Eszembe jut az a jelenet az ''Összeomlás'' c. filmből, amikor Májkül Douglasz bemegy a Mekibe reggelit kérni, és mialatt jópofiznak vele az alkalmazottak elmúlik 12:00. És bizony 12:00 után reggelit már nem lehet kérni. Aztán előkerül az uzi :DD

Aktív témák