Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Keserű érzés mikor az embernek a sajátjában jön elő a hiba, ráadásul sosem jókor jön a plusz kiadás. Viszont az autó értékéhez mérten szerintem nem kell megrettenni az ártól. Valószínűleg neked is a tisztítások fognak segíteni. Előzményekben említett szerviz Alsónémediben biztosan fog tudni segíteni, hogy utána már hibamentesen tudd használni.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Nekem nem voltak erős hibajelenségeim, de voltak apróbb anomáliák, melyek a koxra utaltak. Én elvittem teljes rendszertisztításra. Megszűntek a rángások, finomabb a motor járása. DPF-et is természetesen mosattam. Nem olcsó a teljes tisztítás, de egyszeri költségnek megéri és jópár ezer m-t futhatsz problémamentesen. Itt tök mindegy milyen autótípus szvsz. Mindegyik koxosodik a benzines oldalon is.
#6280animatrix11: Szerintem nem. Én inkább mennék vele pályát. De sokat nem fog segíteni.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Halogénnél valós lehet az észrevételed, de lednél nincs külön helyzetjelző. Ott a menetfény van plus tompított. Legalábbis Mazdánál. Ezért nem értem, miért nem kapcsol a hátsó "helyzetjelző" is.
A menetfény valóban elegendő, de csak napközben és jó látási viszonyoknál! Nem minden esetben megfelelő. -
Gyufaaa
veterán
Jártam már én is így. Sajnos fene tudja mióta és hol tárolták a cserélt elemet.
#5759tboy93: nem értem egyébként miért nem világít a hátsó fény is automatán a menetfények. Elvileg szoftveresen utólag is be lehet kapcsolni. Sokszor elegendő előre a menetfény, de lakott terület kívül főleg, jó ha van hátsó is. Neked mikori évjárat?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Így tiszta, köszi! -
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Manuálisban még nem volt szerencsém kipróbálni. Nekem csak manual van benne. Én abban a tudatban voltam, hogy a váltás miatt “összeférhetetlen” a dolog, de ezek szerint nem. Sokat olvasgattam róla, de konkrét infót, hogy van manualban is nem találtam.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Van. Tág fogalom. Neked?
-
Gyufaaa
veterán
Hálás autó! 2,5 évesen vettem, júliusban tölti a 6-ot (de nem azért mert mazda6
) 2.2D 150LE. Olajpumpa láncot cseréltettem vételt követően (~260k) bár a 2015 utániaknál már nem jellemző ezt is olvastam, de ennyit nekem megért. Mazda Mirai szervizelte.
Olajcsere 10 ezrenként és tankolom. Nincs vele problémám. Típushibák minden gépnél vannak, itt se több mint más gyártónál vagy típusnál, ami a saját véleményem. Kox minden turbós kecskénél gond, ennél is. Erre is megvan a megfelelő szerviz ami 150-180k-ból tisztítja a teljes rendszert garanciával. (Az 1.0 Suzuki Swifttel nincs ilyen probléma.)
Sok ballesetmentes km-t bele!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Mirainál 260-ban alt meg. Ebben olajcsere is benne volt értelem szerűen. A kisturbónál ajánlanak még egy kisebb beavatkozást, illetve a lánc cserekor vezérmű tengelyt (valami bütykös tengely aminek a kopását ilyenkor érdemes ellenőrizni). Én a pumpa láncot cseréltettem mikor megvettem valamivel több mint két éve. Mással nincs problémám és mai napig nagyon szeretem használni. Robosztus tank.
-
Gyufaaa
veterán
Köszi mindenkinek. Maradok a benzinnél.
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok,
tudtok tanácsot adni 2009-2010 Mazda 2 vásárláshoz? 1.3 benzin vagy 1.4cd?
Ebben a kis kategóriában milyen a diesel motorja mazdinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így tiszta, köszi!
Ott még ne készülj nagy dobásra. Egy 100-assal később már talán... Még fiatal öszvérke
T0mBd1gg3R