Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

Újabb érdekes fejlemény. Megtaláltam a tükörfűtés gombját. Nincs neki. Ma reggel két percig kerestem, amíg olvadt le a szélvédő (az félelmetes egyébként, hogy ez a kétezres Skyactiv milyen gyorsan melegszik be 0 fokban is. 1 perc után már olvadt az első szélvédő alja). Időközben leesett, hogy köze lehet a hátsó ablak fűtéshez, mert a fagyból víz lett, röviddel azután, ahogy bekapcsoltam azt.

A start stop meg működik. Egész addig, amíg a vezetőoldali ajtót ki nem nyitod aktív módban (zöld jelzés). Bármelyik másik ajtó nem zavarja, csak a vezetőoldali. Ha minden csukva van, akkor áll, indul, mintha minden rendben lenne. Erre viszont nem tudok mit mondani, mert nyáron nem próbáltam ki-be szállni így. Egyszer-kétszer engedi, akkor villog az i-stop zölden. A dolog annyiból logikus, hogy leállítja az autót (most tekintsünk el attól, hogy valójában tényleg áll a motor), ha a sofőr elhagyná a helyét.

A hidegindítás elején, az első kb. 30 másodpercig minden benzines motorna olyan hangja van, mintha dízel lenne? Utána, ahogy visszaveszi a fordulatszámot, kezd emlékeztetni benzinmotorra a hangja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés