Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én már végiggondoltam miért cisnálják.
Ennyi erővel kimehetnének a szalagmunkások is sztrájkolni, hidd el tapasztalatból tudom, hogy sok esetben jóval kevesebbet keresnek (50-65E nettó) , mint a mávosak.
Mégsem teszik.
Ezenkívűl mondj még egy vállalatot, amely valamely tulajdonának eladásából részesíti a nem tulajdonos dolgozókat!
Mondj még egy vállalatot, ahol idén összeségében 16%os (+6% jelenlegi +10% követelés)béremelést ad a vállalat!
Csak egyet mondj, nekem már az is elég.
Azért nem gondolom jelen esetben normál sztájknaka dolgot, mert itt nemcska a munkáltatójuknak okoznak kárt.
Sokkal nagyobb kárt okoznak nagyon sok emebrtársuknak , felnőtteknek gyerekeknek egyaránt.
Volt egy jó példa.
Laksz x helyen, és előre egyeztetett kontrollra kell vinned a gyereked kórházba .Autód nincs, busszal nem lehet vinni egyéb okok miatt. Hogy viszed el? HM.És ha emiatt baja lesz?Ezenkívűl:
nemzetközi ajánlások szerint közszolgáltatások esetében nem a vállalat, hanem a polgárok, azaz a jelenlegi vasutas sztrájk esetében az utasok igényéből kellene kiindulni.Most a vasutasok csinálják ezt. Szerinted jogos lenne, ha a vízművek alkalmazottai csinánának hasonlót, és pl. elzárnáka vizet?
Akkor nem háborognál?
Fel kell fogni, hogy vannak közszolgáltatások, az ívóvíz , áram, is az, ahogy a tömegközlekedés is. Éppen ezért gondoskodni kell egy minimumszintről, amit kötelesek teljesíteni.Ezért nem értek egyet velük, nagyon nem.
Kaptak szóbeli ígéretet, részvényesek a cégnél (máv, máv start zrt..). Tehát nekik egy egy üzleti tranzakcióból, anyagi juttatás jár!
JÁááááR???? Ha én szóbeli ígéretet kapok arra, hogy átraknak magasabb pozicióba, akkor az már azt jelenti, hogy nekem az jár??? MEg hog ymeg is kapom... UGyanmár. Szó elszáll írás megmarad. Van papírjuk róla? Nincs? Akkormeg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest