Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, ma én is kipróbálhattam, milyen is egy vasutassztrájk részesének lenni. Gödről volánbusszal, megállónként (amiből sokkal több van, mint a vonaton) kb. 3 perc pöcsölés a bérletek ellenőrzésével, a táskámat frankón becsukta az ajtó, tömeg volt, ja, és 60 perc helyett 120 alatt értem be a munkahelyemre, és még hideg is volt a buszon. Szóval köszi minden sztrájkoló mávosnak

Egyébként általában a vonatokkal eddig sok bajom nem volt, az IC-k meg, amikkel eddig utaztam, tényleg nagyon korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest