Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Angel2014 #6316 üzenetére
A tőketartozásod folyamatosan csökken, de a még megmaradt tőketartozásod egyúttal folyamatosan kamatozik. A legelső részlettel megfizetett tőketartozásodat csak 1 havi kamat terhelte, a 180-adik részlettel megfizetett tőketartozásodat 180 havi (azaz 15 évnyi) kamat terheli majd. Ez az alapelv, ebből kell kiindulni. Ezért számolnak úgy, hogy a még hátralévő teljes (jelen esetben még 112 havi) tőketartozásodra kiszámolják az 1 havi kamatot, amit pluszban be kell fizetned.
A végtörlesztésre nem tudom, milyen szabályokat ír elő a szerződésed, a leírásodból az tűnik ki, hogy a fennmaradó tőketartozásra 1 évnyi kamatot felszámolnak ilyenkor(?). Mindenesetre az a mérvadó, ami a szerződésben van és amit aláírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest