Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ki mondta hogy felfedezni mentek?
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.Amúgy nem mondtam, hogy tetszik is az ötletem.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Disney+
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.