Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ki mondta hogy felfedezni mentek?
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.Amúgy nem mondtam, hogy tetszik is az ötletem.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Mini 128GB éjfekete
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.