Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Vistaboy #4521 üzenetére

Hát nemtom, Saren kapcsán legalább volt valamiféle személyes konfliktus na meg a kényszer, hogy igazold amit csak te láttál és senki sem hisz neked azok közül, aki tényleg fontos + a ketyegő óra érzése, hogy sürget az idő. Itt semmi ilyesmi nincs. A főgonosz mintha nem is lenne jelen a játékban, a kett mint faj is eddig egy nagy klisétenger. Meg úgy az egész sztori...persze, hogy megérkezéskor minden elszaródik. Persze, hogy csak rád számíthat mindenki, persze hogy itt is vannak ősi civilizáció maradványai, csak éppen nem Prothean-nak hívják, hanem Remnant-nak. Az Ark-okkal is mi történt? Persze, hogy a kett keze van az eltűnésük hátterében, legalábbis az asari Ark kapcsán...

Hangsúlyozom nem azt mondom, hogy rossz, de nem is jó eddig szerintem. Egy biztonsági játéknak megfelelő klisétenger. A lebilincselőtől meg az ilyen szuperlatívuszoktól azért messze van, szerintem. Én is nehezen tudok elszakadni a játéktól, de elsősorban azért, mert az alap játékmenet tényleg nagyon jó és tényleg sok a tennivaló (még ha túl sok a fetch quest, akkor is), nem pedig azért, mert hűdekirály a sztori (eddig), meg hűdeérdekel, hogy mi lesz a folytatása az eseményeknek amiről mindenki tudja, hogy mi lesz, az Archon-t legyőzzük, az Ark-ok előkerülnek stb. Lényegében a fősztorinak már a felénél járok, de még mindig olyan, mintha valami expozíció lenne az egész, és azt várná az ember, hogy az események ténylegesen mikor kezdetek el történni.

Új hozzászólás Aktív témák