- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
"Az összes NPC-t akivel beszélni lehet kijelöli neked a játék, a terminalba összegezve megkapott az emaileket - minek nevezed azt ha ezek ellenére is elkerüli a figyelmed ?"
Annak, hogy ez ebben a formában nem igaz. 95%-ig biztos vagyok benne, hogy volt olyan terminál meg NPC akit/amit nem jelölt a térkép, hogy ott mellékküldetés van. Csak megnyitottam, elolvastam valamit vagy elkezdtem beszélni vele, és felpattant egy mellékküldetés. Főleg NPC-k kapcsán mondanám ezt tutira, a terminálokat lehet tényleg mindet jelöli a játék.
"Az, hogy nem spoilerezik el a végét, hogy itt valami nagy dolog várható megint csak érthető. Ha túlzottan próbálna rávezetni a dolgokra akkor meg erőszakosnak tűnne."
Nem értem miért nem érted amit mondani akarok. Most őszintén, szerinted nem jobb lenne az, ha a játék "kevesebb" lenne az értelmetlen fetch quest-tekkel, de cserébe minden ami van, annak lenne értelme, és a játékos eleve tudná, hogy érdemes minden küldit megcsinálni? Így tartalmat sem mulasztana el akaratlanul. A játék hibája és nem a játékosé, hogy mesterségesen fel lett duzzasztva, hogy hosszabbnak/többnek tűnjön, mint amekkora/amilyen valójában. A MEA-ban bőven van annyi tartalom, hogy 60 euróért megérje az árát. De a készítők nyilvánvalóan nagy babérokra törtek, Witcher 3 kaliberű játékokkal akartak versenyezni, ami nem sikerült. Így a játék azt éri el, hogy beleraksz 100 órát a kampányba, de nem azt érzed belőle, hogy hú ebből 50 óra milyen izgalmas és tartalmakban gazdag volt (ami igaz), hanem azt, hogy 100-ból 50 óra szar volt és értelmetlen időpocsékolás. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján kb ilyen az arány. Pont ezt mondom, hogy ha lenyesték volna az értelmetlen mellékküldetéseket, meg fókuszáltabb (és így konzisztensebb ennélfogva minőségibb érzetű) lenne az írás, akkor nagyobb élmény lenne, mint így mesterségesen elnyújtott, felduzzasztott formájában. Mert 50 óra érdemi tartalom biztos van benne, a baj az, hogy a 100 órányi tartalomból ezt úgy kell kicsipegetni így az élmény faktor is sokkal hígabbnak hat. Ezért érthetők a review-k szerintem. Ha a játék tartalma nem lenne így felhígítva, akkor nyugodt lehetsz, hogy az a review-er aki nem tud 40 órától többet szánni egy játékra is jobbra értékelte volna.
"Nem azért, de mióta tudjuk, hogy mi az irány ? Az alapötlet jó ideje ismert."
És ez mit befolyásol? Ha előre tudod, hogy nem lesz elég édes a puding akkor jobb ízű lesz a végén? Másrészt én úgy voltam vele végig, hogy lesz vagy 3 új faj, bíztam benen hogy lesz még egy amit nem mutogatnak. Vagy ha nem is lesz, akkor a 2 új kellően érdekes lesz. Hát sem extra faj nem lett, sem a 2 új faj nem lett olyan jó, hogy pótolni tudja az űrt.
A régiekről persze én sem mondanék le, nem erről van szó. De az eddigi 50 órám alapján a MEA semmit nem tesz hozzá a régiekhez. A régi problémákat meg konfliktusokat melegíti újra, vissza-visszakacsint meg visszanéz a trilógia eseményeire, de ennyi. Te milyen érdemi újdonságot tudtál meg a régi fajokról például? Mert nekem egy sem jut eszembe...
"Soha, ismétlem, soha nem fogsz annyi újdonsággal szembesülni mint az első részben. És ez nem csak ME-re értendő."
Mert?
"Ráadásul ezeknek a dolgoknak semmi köze az adott karakterhez. Attól, hogy Wrex/Garrus/akárki elmondja a fajuk történetét nem lesznek jobb/rosszabb karakterek, szimpla szócsőként szolgáltak. Ez egy illúzió volt, lehet anno emiatt jobb karakternek tűntek"
Pontosan. De az illúzió működött, a későbbi játékok során pedig mint önálló karakterek is szépen "kikupálódtak". Viszont most semmilyen illúzió nincs, ami működhessen. Ezt magyarázom.
BUGOK:
Jó nektek. Mondom nekem már vagy 5 mellékküldi is bebugolt. Aztán volt olyan, hogy leadtam egy NPC-nél a küldit, aki közben érthetetlen módon nem állt meg, hanem miközben Ryder beszélt hozzá, ment tovább, Úgyhogy olyan volt, hogy az NPC hangja egyre távolabbról volt hallható, a hangja egyre halkabb lett, végül az utolsó 3-4 mondatára már egyáltalán nem volt hallható, miközben a feliratokat lökte a játék, meg Ryder beszélt hozzá jól hallhatóan. Vagy olyan is volt, hogy jött a Kett dropship, ledobta a katonákat, de 2 Chosen 10 méter magasan ottmaradt a levegőben, ott állt. Akkor esett le, amikor sniper-rel kapott egy headshot-ot. Vagy olyan is volt, hogy egy Kett turret-nek lerobbant a tartórésze, "beleesett" a talajba, aztán úgy forgott mindenfelé ahová mentem, hogy a turret fele a talpazat textúrában volt. Akkor olyan is volt, de szerintem ezt már írtam, hogy a nagy dög szörny egy helyben állt, hiába lőtted halálra, nem csinált semmit, meg sem moccant. De maguk a kett katonákat szállító dropship-ek is bugosak. Sokszor van, amikor olyan mintha hozzám képest le lenne maradva a játék, és a dropship sokkal gyorsabban és idiótábban repül mint általában ahhoz a kis helyhez ami mellett én elhaladok Nomad-del, hogy lerakja a katonákat. Olyan, mint valami gyorsított felvétel, mintha későn indulna el a dropship, aztán hogy ne akkorra rakja le a katonákat amikorra már régen elmentem a helyszín mellett, hirtelen rákapcsol "elképzelhetetlen" sebességre. Nagyon idiótán néz ki.
De a legdurvább tegnap volt Voeld-en a Kett command center-es küldi során. Nyomtam egy Incinerate+Charge kombót, jött a nagy robbanás. Ne utána kb semmit nem láttam, mert szinte minden fekete lett a pályán. Aztán ahogy mozogtam kiderült, hogy az épület kültéri részein állandóan be-bevillant valami darabos füstszerű fekete textúra, ami az épület külsőbb helyszínein lehetetlenné tette a játékot, az épületen belül meg semmi nem volt már meg ebből. És akkor ezek az "új" bugok, a már jól ismertekkel folyamatosan találkozom: Össze-vissza mozgó NPC-k, le-leguggoló NPC-k ha beszélsz velük, beragadás a pályán, a végtelenségig töltő pálya ha meghalsz stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest