- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
"Lehet millionyi customized karaktert csinalni"
Monnyuk ha default gázos, ez nem biztos hogy sokat jelent. Érted, ha a marketing célokra felhasznált arcot nem tudják jól összerakni, akkor mit vársz a karaktergenerátortól? Nem hiszem, hogy azzal a minőségén tudnál javítani a dolgoknak.
Ez férfi vs női téma érdekes, pont a múltkor merült fel máshol. Szerintem alapvetően oda vezethető vissza a preferencia, hogy ki mit akar. Férfiként azért szerintem nehezebb szerepjátékoskodni ha női karakter irányítasz. It breaks the immersion, so to speak. Viszont azt is megértem, ha valaki szívesebben bámul egy csini arcot a cutscene-ek során vagy éppen egy csini hátsót, ha irányítani kell a karaktert.

Nekem mindegy, ha ide vezetem le a saját érveimet, nincs preferenciám, mindkettőnek megvannak (szerintem) az előnyei. Nálam alapvetően a szinkron dönti el hogy milyen karakterből indítok többet. Itt első blikkre Tom Taylorson jobban bejön, szóval szerintem férfi lesz az első karim. Na meg Cora-ra rá kell nyomulni, az sem mellékes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)