- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
"Lehet millionyi customized karaktert csinalni"
Monnyuk ha default gázos, ez nem biztos hogy sokat jelent. Érted, ha a marketing célokra felhasznált arcot nem tudják jól összerakni, akkor mit vársz a karaktergenerátortól? Nem hiszem, hogy azzal a minőségén tudnál javítani a dolgoknak.
Ez férfi vs női téma érdekes, pont a múltkor merült fel máshol. Szerintem alapvetően oda vezethető vissza a preferencia, hogy ki mit akar. Férfiként azért szerintem nehezebb szerepjátékoskodni ha női karakter irányítasz. It breaks the immersion, so to speak. Viszont azt is megértem, ha valaki szívesebben bámul egy csini arcot a cutscene-ek során vagy éppen egy csini hátsót, ha irányítani kell a karaktert.

Nekem mindegy, ha ide vezetem le a saját érveimet, nincs preferenciám, mindkettőnek megvannak (szerintem) az előnyei. Nálam alapvetően a szinkron dönti el hogy milyen karakterből indítok többet. Itt első blikkre Tom Taylorson jobban bejön, szóval szerintem férfi lesz az első karim. Na meg Cora-ra rá kell nyomulni, az sem mellékes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)