- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Fuck, már nem tudom szerkeszteni az előzőt...
Személy szerint hányok a multi gondolatától is, de objektíven hozzáállva (már amennyire ez lehetséges persze) teljesen meg tudom érteni, hogy egy végigpörgetett, és szeretett single élmény után, aki amúgy vevő némi multis mókára, ismerős környezetben, páncélokkal, fegyverekkel, ellenségekkel, ha úgy tetszik, feelinggel még szeretné kitolni az élményt, aztán jól eljátszogat még sokáig egy élvezetes multival.
Én erre persze azt mondom, hogy bárcsak a multis erőforrásokat a kampányba ölnék, de ok, legyen benne multi, a fenti álláspontot még el tudom fogadni indokolhatónak. De hogy te már elsősorban ezért várod? WTF
És még azt sem lehet mondani, hogy nincs hasonló co-op, hullámokban özönlik az ellenség jellegű multi a piacon (KF1-2), vagy ha sci-fi környezet kell, akkor ott lehet a Warframe Wave Defense. Félre ne érts nem megsérteni próbállak vagy ilyesmi, csak ez egyszerűen magas. Miért várod elsősorban a multi miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest