Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nem tudta. A Levi DLC-ig én is hülyeségnek tartottam ezt a dolgot (Minek Saren, ha ott van a catalyst bakker?), de az a beszélgetés sok mindent átértékelt. Pl. nem tudom elképzelni, hogy a Levik a digitállis technológiák irányítására alkalmas MI-t hoztak létre, ők pont nem az a faj volt, ami a technológiájával uralta a galaxist. A Catalyst az én szememben inkább egyfajta entitás, "pszicho-izé-lény" vagy ilyesmi, ami nem eelktronikát vezérel, hanem Kaszás tudatot indoktrinál.
Ajáték végén ugyan mozgolódik a Citadel meg minden, de nem tudni biztosan, hogy az egyféle következménye a Crucible csatlakozásának, vagy a Catalyst aktív közbenjárásnak az eredménye. Még azzal is lehetne magyarázni ezt az esetleges ellentmondást a teóriámmal, hogy a Crucible adott neki bizonyos képességeket. Végülis, a Szövetségnek fingja nem volt arról, hogy hogyan működik, és eléggé valószínű, hogy a Levik riányították a tervezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest