Új hozzászólás Aktív témák

• KubanitoS

veterán

Én a napokban kezdtem el ismét a sorozatot. Az első részt cirka 20 óra alatt sikerült végigvinni, ebben gyakorlatilag (a DLC-ken kívül) az összes küldetést megoldottam, kivéve a rendkívül unalmas és (szerintem) értelmetlen vers- és nyersanyagkereséseket.

Most kezdtem el a második részt (nem is tudom hanyadszor) és felfigyeltem egy új letölthető tartalomra.

320 pontért lehet venni (a Bioware oldala szerint) egy 15 percnyi hosszúságú virtuális képregényt, amelyben a Mass Effect első részének a döntéseit lehet megváltoztatni.

Gyakorlatilag ez egy fizetős ME1 save game generátor, amelyet importálni lehet a második részbe és olyan, mintha végigjátszottad volna az első játékot. Gondolom ez azoknak segítség, akik nem akarják az első részt végigjátszani csak a karakterimportálás miatt.

Véleményem szerint ez nem rossz, de én jobban élvezem a teljes végigjátszást. Fene se tudja, számomra a Mass Effect nem első, második (és majd harmadik) részből áll, én az egészet egy teljes játéknak tartom, összefüggő, kerek történettel, amelyet nem fogok a második résznél elkezdeni egy esetleges újrajátszáskor, hanem a legeslegelejétől játszok a végéig. Egy rég nem látott filmet sem a közepénél fogod elkezdeni nézni. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én érzek így?

Új hozzászólás Aktív témák