- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha már ez a téma felvetődött, nekem sem ártana némi tanács. Egyel az Insanity alatti fokozatban (a magyar verzióban csillagvadász a neve) játszottam végig, de nem bírtam el a raktérbe betörő Oculus-szal. Mindenhol másutt mentem mint kés a vajban, a Geth Colossus nem volt gond, lenyomtam Praetorian-okat és a Reaper-embriót is. De az Oculus kifogott rajtam, ott lejjebb kellett vennem a nehézségi szinten. Első felbukkanásakor el tudtam kergetni a Cain-nal, de amikor visszajött, nem volt elég a töltés második lövésre. Kisebb fegyverekkel meg alig sebződött, állandóan a nyomomban járt, és a fedezékek fölé lebegve tartott tűz alatt, így elbújni sem lehetett előle. Kíváncsi lennék, ki milyen taktikával és fegyverrel nyírta ki az utolsó két nehézségi fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs