- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
Mindenkinek külön akartam válaszolni, de legközlebb majd számozom egy hsz-en belül, ha úgy jobb

#429 Azért a 13 óra mindenképpen durva
És minden lényeges kiderült így is? "A főszál rövid" - igen, általában így szokott lenni, hogy a fő történet nem olyan irgalmatlanul bonyolult és szövevényes, azonban egyik fejezetből a másikba nem lehet a mellékszállak nélkül átjutni.
Itt ennyire elszakadtak ettől? -
sazabi
aktív tag
13 óra alatt végignyálaztam 4-5 felfedezős mellékszálas rendszert, végigolvastam az összes párbeszédet, szóval nem csak a főszálon mentem végig...
Igen, a játék fő szála _rövid_. párbeszédeket kihagyva kb 3 max 4 órára saccolom (és az is csak az átléphetetlen videók miatt, ami kb 20-30perc). Most nem tudnék ennél rövidebb rpg mondani...
A 14. órában járok újrakezdéssel együtt, és most jöttem rá, hogy nem lehet kihagyni a többi karaktert a játékból, mindenképpen 3 karakterrel kell kommandózni \ :
argh
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És minden lényeges kiderült így is? "A főszál rövid" - igen, általában így szokott lenni, hogy a fő történet nem olyan irgalmatlanul bonyolult és szövevényes, azonban egyik fejezetből a másikba nem lehet a mellékszállak nélkül átjutni.