Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
13 óra alatt végignyálaztam 4-5 felfedezős mellékszálas rendszert, végigolvastam az összes párbeszédet, szóval nem csak a főszálon mentem végig...
Igen, a játék fő szála _rövid_. párbeszédeket kihagyva kb 3 max 4 órára saccolom (és az is csak az átléphetetlen videók miatt, ami kb 20-30perc). Most nem tudnék ennél rövidebb rpg mondani...
A 14. órában járok újrakezdéssel együtt, és most jöttem rá, hogy nem lehet kihagyni a többi karaktert a játékból, mindenképpen 3 karakterrel kell kommandózni \ :
argh -
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest