Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
13 óra alatt végignyálaztam 4-5 felfedezős mellékszálas rendszert, végigolvastam az összes párbeszédet, szóval nem csak a főszálon mentem végig...
Igen, a játék fő szála _rövid_. párbeszédeket kihagyva kb 3 max 4 órára saccolom (és az is csak az átléphetetlen videók miatt, ami kb 20-30perc). Most nem tudnék ennél rövidebb rpg mondani...
A 14. órában járok újrakezdéssel együtt, és most jöttem rá, hogy nem lehet kihagyni a többi karaktert a játékból, mindenképpen 3 karakterrel kell kommandózni \ :
argh -
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest