Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ghost egy nagy....
Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.Amugy nemtom mi volt a gebasz de félig megoldodni látszik. Az adott részen ma egy hosszabb szünet(cod4-ezés) után tuljutott a game. Huhhh.
Aztán volt egy olyan is hogy beakadt a hang, eltünt a kép.
Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna?
A cd nemhiszem mert 10gb-ot pakolt a vinyora szal nagyon nem kell pörgetni a lemezt.
Lehet vmi virus lenne? Majd lefuttatom este a nod-ot csökkentett modba azt meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Videó stream letöltése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.
Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna?