Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
A hangkártyához igen de a videókártyához az van ami a legjobban bevált (talán 94-es de ez nem biztos mert most nem otthon vagyok). A bioware honlapján is nézelődöm/kérdezősködöm és van egy két tipp amit kipróbálok hátha segít (munka után neki esek egyből az tuti, van akinek valamitől valahogy jobb lett, reménykedem én is). Egyébként meglepően sok game crash van. Van akiknek teljesen játszhatatlan a sok fagyástól...
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)