- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Hat en annal a resznel meg soha nem akadtam el, mindig megvolt par masodperc alatt, bar en jo kis shotgunos-sniperes-bio komboval nyomtam altalaban, vagy sniperes helyett rifle, talan az lehet a megoldas, ami minden nehez helyzetben. Fedezekbe mesz, kinezel, odasozol, hasznalod kozben a kepessegeidet, ami csak van, vagy pedig ugrabugralsz sokat, es akkor nem nagyon talalnak el.
Nekem az asari sunaval sikerult beszivnom vagy tizszer, mire rajottem, milyen pofon egyszeru. Orakat csesztem el ott, teljesen foloslegesen.
Futni meg harcon kivul is lehet, meg gyorsan is, csak a pc-s valtozatrol fogalmam sincs, konzolon A-t lenyomva, ha jol sejlik fel elottem

Nem jatszottam vele vagy 2 honapja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Serviio
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest